Prima pagină » Cum sa ne ferim de vampirii energetici

Cum sa ne ferim de vampirii energetici

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Cum sa ne ferim de vampirii energetici

Cum sa ne ferim de vampirii energetici

   Traim intr-o societate iar asta ne face sa fim inconjurati de foarte multe persoane fie ca le cunoastem fie ca nu si fie ca ne place fie ca nu insa modul in care aceste persoane ne afecteaza este cu totul diferit. Sunt persoane care se afla in jurul nostru si ne ofera un plus de energie atunci cand avem nevoie, care ne sustin pentru a face fata unor momente mai grele dar sunt si persoane care au o atitudine cu totul negativa cand vine vorba despre ceea ce dorim sa realizam sau despre ceea ce simtim la un moment dat. Persoanele din jurul nostru care au o astfel de atitudine sau pur si simplu in jurul carora ne simtim neimportanti, simtim o teama, ne simtim inferiori sau poate chiar ni se face rau pot fi numite si ca vampiri energetici.
 
    Vampirii energetici pot fi persoane pe care chiar le cunoastem fie ca sunt colegi de munca, rude, amici din grupul nostru de cunostinte, prieteni sau poate chiar si persoane cu care intram in contact accidental. Modul in care puteti sa realizati care sunt aceste persoane nu este foarte greu intrucat se poate observa din comportamentul lor chiar daca poate unii nici nu realizeaza efectele pe care atitudinea lor o poate avea. Tipurile de persoane care pot fi vampiri energetici pot fi categorisite in numeroase feluri si putem avea:

Cum sa ne ferim de vampirii energetici    Ajutorul – o persoana care este in stare sa realizeze unele situatii problematice pentru voi si pe urma cand sunteti cu un nivel scazut de energie din cauza situatiei neplacute o sa apara sa va ”salveze” iar in felul acesta sa va rapeasca si restul de energie ramasa. Genul acesta de persoane sunt si cele pe care le puteti auzi spunand ca suferinta cuiva ii va aduce cu picioarele pe pamant si le va face bine. Puteti sa va feriti de astfel de persoane refuzand ajutorul lor cu diplomatie, cu politete si asta chiar daca au tendinta de a deveni agitate, de a va injura sau de a va ameninta cand vor vedea ca sunt refuzati si tactica lor a dat gres.

    Exageratul – persoana care are tendinta de a considera fiecare mica problema ca ceva foarte serios si sextrem de periculos iar asta pentru a atrage implicarea a cat mai multor persoane si sa poata sa absoarba cat mai multa energie. Problema despre care se va exagera este foarte posibil sa fii fost creata chiar de catre vampirul energetic si din aceste considerente trebuie sa va tineti departe de aceste situatii si de aceste persoane.
Plangatorul – sunt acei oameni din jurul vostru pe care le auziti mereu ca se plang ca sunt sarace sau ca muncesc prea mult si nu au timp pentru altceva, ca nimeni nu le place, ca sunt mereu bolnavi si nu au medicamente. Puteti sa realizati sau sa le dati de gol pe aceste persoane prin oferirea unui mod alternativ de a ii ajuta si nu cu ceea ce solicita ei, putand in felul acesta sa le vedeti si cum isi vor schimba povestea.

   Egoistul – aceasta categorie este dintre cele mai dificile prin faptul ca nu le pasa de nimeni alticineva decat de ei insasi si din aceste considerente si formeaza unele aliante sau isi fac prieteni de care se vor lepada atunci cand acestia nu vor mai fi utili. Ce ii face dificil de identificat este faptul ca vor face tot ce le sta in putere ca sa isi faca victimele sa se simta importante sau sa le numeasca ca fiind cei mai buni prieteni ceea ce ii poate da de gol prin faptul ca acestia sunt tot schimbati.
Fie ca sunt din categoriile deja mentionate sau poate sunt din alte categorii, trebuie sa fiti atenti la cateva elemente care sa va avertizeze ca o persoana din jurul vostru poate fi un vampir energetic. Dupa cum spuneam trebuie sa fiti atenti la ceea ce simtiti cand sunteti in preajma anumitor persoane, daca sunteti veseli, pozitivi, energetici sau lipsiti de vlaga si tensionati. Trebuie sa vedeti daca persoanele respective sunt mereu negativiste, se victimizeaza de fiecare data sau isi schimba grupurile de prieteni foarte des, iar furtul de energie incepe din momentul in care simtiti ca ceva nu este tocmai in regula.
 
    Dupa ce ati realizat aceste lucruri trebuie sa invatati sa va feriti sau sa va protejati si daca pentru tipurile de vampiri am exemplificat cum va puteti proteja puteti sa aplicati si unele principii generale. Trebuie sa aveti taria sa spuneti NU atunci cand este nevoie, adica in acele momente in care cineva vrea sa va ajute de si poate totul a pornit de la ea sau pentru a seta niste granite intre voi. Momentul de satisfactie cand sunteti in stare sa spuneti nu este un semn ca ati facut alegerea corecta iar persoana respectiva va seca de energie.
Trebuie sa fiti vigilenti in legatura cu ceea ce simtiti sau cu ceea ce se afla in jurul vostru iar asta va poate ajuta sa realizati cand o persoana nu este bine intentionata sau cand cineva are ganduri ascunse fata de voi. Puterea sau taria de caracter pot sa joace un rol important si pot fi ca un scut fata de acele persoane care vor sa va puna intr-o lumina proasta sau intr-o pozitie in care sa va simtiti inferiori. In egala masura veti avea nevoie sa fiti atenti si la relatiile cu colegii si vecinii poate iar cand unul dintre acestia va deveni isteric sau agitat pur si simplu sa ignorati si sa incercati sa va distantati.
Taierea legaturilor energetice poate fi o alta metoda pe care sa o folositi dar pentru asta trebuie sa atingeti o oarecare putere de concentrare si sa va imaginati acele conexiuni sau fire de energie dintre voi si anumite persoane si sa le taiati efectiv. Complementar puteti in timp ce faceti acest lucru sa va concentrati si sa spuneti ca energia va ramane cu voi si asta se va intampla indiferent de ce se va afla in jurul vostru. Cei care sunt familiarizati cu rolul si proprietatile cristalelor pot sa se ajute de agate sau ochi de tigru pentru a isi realiza un nivel de protectie astfel incat sa nu fie afectati foarte tare de cei din jurul lor.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult