Prima pagină » Richterit

Richterit

de Cristiana
3 minutes Citeste
Richterit- Cristale naturale - Pietre semipretioase

RICHTERIT / WINCHIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Cristale cu aspect in general tabular, cel mai adesea regasindu-se ca si mase de cristal.

Alte denumiri: Winchit

Tarile de provenienta (unde se gaseste): PAKISTAN, CANADA, SUEDIA, MYANMAR, STATELE UNITE ALE AMERICII

Compozitia chimica: Na(CaNa)(Mg, Fe++)5[Si8O22](OH)2

Duritate: 5 – 6 (din 10)

Culoare: maro, galben, rosu, verde

Baze de cristalizare: monoclinic

Cuvinte cheie: motivatie, transformare, calmare, relaxare

Chakre: chackra sacrala(2), plexul solar(3), gat(5)

 

Denumire:

Numele cristalului de Richterit a fost dat de catre Johann Friedrich August Breithaupt in onoarea profesorului Hieronymus Theodor Richter, cel care a fost profesor de chimie la Universitatea de Minerit si Tehnologie din Freiburg si cel care a descoperit metalul de indiu.

 

Introducere:

Cristalul de Richterit, mai ales varietatea sa galbena, contribuie la energizare pana in acel punct in care devine cu adevarat un element al transformarii. Energia cristalului de Richterit se concentreaza pe chackra plexului solar acolo unde ajuta in special la compensarea stagnarii ficatului. Contribuie la atragerea atentiei cu privire la acele zone ale corpului unde energia nu mai circula astfel incat corpul fizic sa fie capabil sa se purifice singur. Piatra de Richterit este de asemenea o piatra motivationala care contribuie cu oferirea de determinare si incurajare in a merge inainte in viata. Astfel vor aparea idei noi si idei care sa conduca la noi oportunitati in cariera.

 

Insemnatate:

Prin energia sa cristalul de Richterit contribuie la calmare, relaxare si intarire. Se spune ca este un cirstal care reduce stilul de viata de tip „lupta sau fugi”, acest stil de viata fiind asociat cu perturbarile stresului post-traumatic sau cu diferite stari de anxietate. Contribuie inclusiv la echilibrarea dintre actiune si reactie astfel incat viata sa fie condusa cu calm, stabilitate si intr-o maniera puternica. Pentru acele situatii in care deja suntem intr-o stare de relaxare profunda sau de meditatie, piatra de Richterit contribuie la o oferirea unei profunzimi si mai mari prin faptul ca permite corpului sa se elibereze complet in vindecare si in atingerea unui nivel superior de putere. De asemenea contribuie la expansiunea la nivel mental catre niveluri de constientizare superioare. Fiind un cristal asociat cu chackra gatului, piatra de Richterit contribuie la comunicare, dar in primul rand la comunicarea cu sine si abia apoi la comunicarea cu ceilalti. In plan spiritual cristalul de Richterit este recomandat pentru faptul ca sustine calatoriile astrale si visarea lucida, dar in acelasi timp sustine si practicile de meditatie.

 

Proprietati vindecatoare:

Efectele tamaduitoare ale cristalului de Richterit se refera la reducerea durerilor si atragerea atentiei organismului asupra acelor locuri dureroase prin intensificarea durerilor pentru scurte perioade de timp, inainte de a contribui la eliminarea durerilor. De asemenea este un cristal recomandat inclusiv pentru vindecarea oaselor fracturate. Energiile cristalului de Richterit contribuie si la vindecarea problemelor sistemului circulator, in cazul problemelor cu glandele suprarenale, dar si pentru probleme cu tiroida. Mai mult, este recomandata utilizarea cristalului de Richterit si pentru problemele respiratorii sau pentru tratarea diferitelor tipuri de febra.

 

Pentru cine este recomandat cristalul de Richterit?

Piatra de Richterit este recomandata pentru nativii din zodia Sagetator.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult