Prima pagină » Brucit

Brucit

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste
Brucit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

BRUCIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Cristalizeaza sub diferite forme de mase, plăci, cruste, fibre, cristale și mici tabulare

Alte denumiri: Brucite

Tarile de provenienta (unde se gaseste): STATELE UNITE ALE AMERICII, RUSIA, PAKISTAN, SPANIA, GERMANIA, AUSTRIA, CHINA, AUSTRALIA, AFRICA DE SUD

Compozitia chimica: Mg(OH)2

Duritate: 2,5 – 3 (din 10)

Culoare: albastru, verde, alb, galben, roz, rosu sau chiar incolor

Baze de cristalizare: trigonala

Cuvinte cheie: abundenta, aventura, actiune, determinare, cresterea constientizarii, concentrare

Chakre: chackra plexului solar(3), chackra gatului(5)

 

Denumire:

Numele cristalului de Brucit este dat dupa mineralogul american Archibald Bruce, cel care a analizat compozitia chimica a aceastei pietre. Brucitul este un cristal aflat sub dominatia plantei Marte.

 

Introducere:

Piatra de Brucit radiaza energie pozitiva care aduce inspiratie in luarea deciziilor bune si in atingerea succesului in viata. Piatra de Brucit transmite o energie foarte puternica ce contribuie la stabilirea obiectivelor si la luarea deciziilor. Vibratia cristalelor de Brucit este prin urmare benefica in planificarea unor noi contracte sau afaceri ca urmare a aportului de energie ce sustine procesele decizionale. Cu ajutorul pietrelor de Brucit si a energiei acestor cristale poti descoperi daca te afli in locul potrivit, indiferent daca vorbim despre o relatie cu diferite persoane sau o relatie de munca. Puterea pietrei de Brucit induce de asemenea si unitate, de aceea fiind extrem de utila grupurilor de persoane. Brucitul este un cristal care sustine puternic conexiunea cu sinele tau interior si relatia acestuia cu divinitatea, fiind astfel un cristal foarte util in dezvoltarea spiritualitatii.

 

Insemnatate:

Menirea cristalului de Brucit este de a armoniza chackra plexului solar si de a ne ajuta sa ne accesam dorintele personale. Cele mai arzatoare dorinte si cele mai profunde ambitii sunt de fapt in centrul atentiei noastre, iar aceasta piatra aduce in mintea noastra constienta aceste dorinte si ambitii pentru a intelege exact care este misiunea spiritului. De foarte multe ori visele noastre sunt acoperite zilnic de nevoile societatii si de fortele externe, insa piatra de Brucit ne poate ajuta in a reduce si a diminua efectele si limitarile pe care aceste forte externe le au asupra noastra in timp ce sinele nostru profund devine mai puternic.

 

Lumina sufletului contine toate secretele de care avem nevoie pentru a ajunge la succes si pentru a gasi drumul catre fericirea unei vieti intregi. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa intram in contact cu sinele nostru si sa ne urmam cea mai profunda forma a intuitiei, intuitia fiind modalitatea prin care sufletul nostru ne vorbeste si ne ofera raspunsuri in perioadele de indecizie. Cu ajutorul Brucitului vom putea sa ascultam si sa intelegem mai bine ceea ce spiritul nostru are sa ne spuna, intelegand astfel care este scopul nostru in aceasta lume. Brucitul este unul dintre cele mai puternice cristale pentru cresterea energiei contribuind la cresterea vibratiei in general. In momentul in care se resimte regenerarea energiei, concentrarea si increderea de sine incepe sa atinga noi inaltimi. Piatra de Brucit iti ofera determinarea de care ai nevoie pentru a trece la actiuni decisive si a face schimbari pentru un sine mai bun. Este de asemenea un cristal extrem de puternic pentru practicile de meditatie.

 

Prin faptul ca Brucitul actioneaza si asupra chackrei gatului, se considera ca aceasta piatra are efecte benefice si asupra comunicarii. Din acest punct de vedere Brucitul ajuta la o mai usoara exprimare a ideilor sub forma claritatii cuvintelor, dar si la afirmarea adevarului. Contribuie la transmiterea adevarului chiar daca uneori acesta nu este tocmai placut sau poate fi uneori dureros. Pentru persoanele care se afla intr-o relatie romantica sau de dragoste, piatra de Brucit poate fi ideala pentru a vedea relatia respectiva intr-o maniera foarte clara. Din acest punct de vedere cristalul de Brucit poate sa iti confirme ca esti in relatia potrivita sau poate sa te ajute sa iei decizia de pune punct relatiei respective, daca aceasta este una toxica.

 

Proprietati vindecatoare:

Pentru persoanele care isi cauta scopul in aceasta viata si care cauta in exterior ajutor pentru a raspunde unor intrebari profunde, piatra de Brucit poate fi extrem de utila in gasirea acelor raspunsuri pe care le cauta, avand astfel efecte vindecatoare in privinta spiritului si a sufletului. Piatra de Brucit are efecte vindecatoare si la nivelul corpului fizic. Una dintre cele mai benefice proprietati vindecatoare ale Brucitului se refera la reducerea temperaturii corporale atunci cand aceasta este prea ridicat si poate produce efecte negative. Contribuie de asemenea la echilibrarea nivelului pH-ului organismului si elimina excesul de alcalinitate din corp. Piatra de Brucit este recomandata ca adjuvant si in cazul durerilor de oase in situatiile de fracturi, dar si pentru probleme intestinale sau dureri musculare. Sustine sistemul imunitar si rezistenta organismului in fata diferitilor agenti externi. Alte proprietati vindecatoare ale pietrei de Brucit se refera la reducerea durerilor de cap si tratarea migrenelor.

 

Pentru cine este recomandat Brucitul?

Cristalul de Brucit este talismanul norocos pentru nativii din zodia Berbec. Prin prisma proprietatilor sale, piatra de Brucit este recomandata si pentru cei care isi desfasoara activitatea in grupuri mari de persoane, cei care interactioneaza frecvent cu parteneri de afaceri, colaboratori sau cu clienti prin faptul ca sustine comunicarea dintr-o perspectiva de colaborare si de beneficii pentru toti cei implicati.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult