Prima pagină » Boji Stones

Boji Stones

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste
Pietre Boji - Cristale naturale - Pietre semipretioase

BOJI STONES

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Se prezinta sub forma unor pietre netede si metalice (feminin) sau pietre cu varfuri patrate (masculin), avand diferite dimensiuni, dar fara a depasi dimensiuni medii.

Alte denumiri:

Tarile de provenienta (unde se gaseste): STATELE UNITE ALE AMERICII, MAREA BRITANIE

Compozitia chimica: Fe2O2nH2O+FeS2

Duritate: 4-7 (din 10)

Culoare: gri inchis pana la maro,uneori cu nuante de albastru

Baze de cristalizare: –

Cuvinte cheie: echilibru, armonie, energizare, pace interioara, lumina

Chakre: toate chackrele

 

Denumire:

Pietrele Boji se pare ca au fost denumite astfel de o fata avand numele Karin si care a descoperit puterea vindecatoarea a acestor pietre si energia foarte puternica a acestora. Legenda spune ca bunicul acestei fete a adus doua pietre pe care le-a gasit intamplator. Atunci cand Karin le-a luat in mana a simtit un puternic flux de energie pe care cele doua pietre il transmit, un flux de energie linistitor si cald. Prin urmare Karin a inceput sa se poarte cu pietrele ca si cum ar fi vii si cu fiecare zi care trecea, energia venita dinspre aceste pietre era tot mai mare. Desi nimeni nu credea povestei fetei, atunci cand aceasta a vindecat miraculos aripa unei pasari de care avea grija, toata lumea a crezut-o, iar Karin a dat numele Boji celor doua pietre. Sunt considerate a fi pietre de shaman si trebuie sa fie pastrate intotdeauna in pereche, piatra neteda fiind de sex feminin, iar piatra colturoasa fiind de sex masculin.

 

Introducere:

Pietrele Boji sunt considerate adevarate pietre vii si despre care nu se cunosc inca detaliile prin care s-au format. Sunt alcatuite din gresie in partea interioara, iar la exterior vorbim despre un compozit din fier, fosfor si var. Boji este o piatra extrem de eficace pentru sustinere si contribuie la revenirea intr-o maniera blanda pe Pamant si in corp pentru o conexiune cu momentul prezent, mai ales dupa experientele spirituale profunde. Este o piatra cu un puternic rol de protectie si care contribuie semnificativ la indepartarea tuturor blocajelor. Polaritatea pietrelor Boji este atat masculina (Yang), cat si feminina (Yin), iar planeta care guverneaza aceste pietre este Soarele.

 

Insemnatate:

Pietrele Boji atunci cand sunt pereche asigura o energizare si o echilibrare puternica prin armonizarea energiei masculine cu cea feminina in corp. Menirea acestor pietre Boji este de a alinia chackrele, dar si de a elimina blocajele tuturor corpurilor subtile. Amintirile dureroase sau emotiile refulate sau inchistate pot fi eliminate usor cu ajutorul pietrelor Boji, indicand de asemenea si acele comportamente negative care trebuie schimbate. In plan fizic este extrem de util sa apelezi la pietre Boji pentru sustinerea circulatiei energiei de-a lungul meridianelor corpului fizic. Are un puternic impact in sustinerea unei stabilitati emotionale si in acelasi timp pentru stabiliarea acelor lucruri care sunt necesare in viata. Pentru aceia care sunt interesati de experiente extracorporale, varietatea de Boji albastru reprezinta cea mai buna alegere prin prisma faptului ca aduce o vibratie spirituala foarte mare.

 

Proprietati vindecatoare:

Pietrele Boji au si o serie de efecte vindecatoare. Astfel aceste pietre contribuie la atenuarea diverselor dureri, dar si la regenerarea tesuturilor. In cazul bolilor incurabile, atunci cand energia este scazuta, aceste pietre sunt extrem de utile. Prin prisma energiei puternice, aceste pietre sunt foarte utile pentru regenerarea celulara, fiind considerate chiar pietre care contribuie la intinerirea celulelor la nivelul organismului. Este un puternic stimulator al sistemului nervos si al fluxului de energie la nivelul intregului organism. Tot la nivel de efecte tamaduitoare pietrele Boji sunt recunoascute pentru faptul ca vindeca durerile de spate, artrita si ajuta cu recuperarea dupa oboseala.

 

Din punct de vedere al planului subtil aceste pietre realineaza chackrele si contribuie la reincarcarea cu energie a tuturor corpurilor. Pietrele Boji pot fi pozitionate in mana pentru timp de 10 minute sau pot fi amplasate pe locurile dureroase sau pe punctele blocate.

 

Sugestii intretinere:

Ingrijirea pietrelor Boji se poate face prin spalarea acestora chiar cu periuta de dinti. Pentru incarcare pot fi lasate sub lumina Soarelui sau a Lunii. Avand in vedere ca sunt considerate pietre vii, este important sa fie tratate ca atare. Este obligatoriu ca piatra feminina si piatra masculina sa nu fie separate niciodata. Totusi, piatra masculina este considerata ca avand putere egala cu cea a unei perechi de pietre Boji si in consecinta poate fi folosita si singura.

 

Pentru cine este recomandat sa apeleze la Boji Stones?

Pietrele Boji sunt considerate a fi talismanul norocos al nativilor din zodia Varsator, dar sunt recomandate pentru toate zodiile. Totusi cei nascuti sub semnele zodiacale Scorpion, Leu si Taur, alaturi de Varsator, pot sa aiba mai multe beneficii atunci cand apeleaza la proprietatile pietrelor Boji. Numerologic pietrele Boji sunt recomandate pentru nativii aflati sub influenta numerelor 1 si 9. Desi proprietatile pietrelor Boji pot fi utile oricui, din punct de vedere al domeniilor de activitate aceste pietre sunt recomandate in special terapeutilor, vindecatorilor si samanilor sau altor persoane din domeniul spiritualitatii.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

1 comentariu

Luminița 28 ianuarie 2023 - 15:17

Poate sînt semințele arborilor de siliciu . În acest caz, nu ar fi mai bine să stea afara, să își poată continua creșterea ?

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult