Prima pagină » Ochi de pisica

Ochi de pisica

de Cristiana
4 minutes Citeste
Ochi de pisica - Cristale naturale - Pietre semipretioase

OCHI DE PISICA

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Cristale transparente cu aspect tubular, cu pelicule sau ochiuri.

Tarile de provenienta (unde se gaseste): BRAZILIA, SRI LANKA, INDIA, TANZANIA, RUSIA, PAKISTAN, ZIMBABWE, STATELE UNITE ALE AMERICII, MADAGASCAR

Compozitia chimica: SiO2

Duritate: 7 (din 10)

Culoare: maro-roscat

Baze de cristalizare: –

Cuvinte cheie: noi inceputuri, imbunatatirea intuitiei, alungarea energiei negative

Chakre: toate chackrele (in special chackra sacrala(2) si cel de-al treilea ochi(6))

 

Denumire:

Asa cum ii spune si numele, aspectul acestui cristal este asemanator cu stralucirea ochilor de pisica. Din acest punct de vedere poate fi considerat ca „cel de-al treilea ochi” cu ajutorul caruia sa vezi dincolo de orice. Piatra care este considerata a fi Ochi de Pisica originala este Crisoberilul, o varietate de beril, insa nu trebuie confundat cristalul de Ochi de Pisica si Crisoberilul. Piatra Ochi de Pisica este guvernata de planeta Venus si are polaritate Yang.

 

Introducere:

Piatra Ochi de Pisica este considerata a fi piatra noilor inceputuri. Energia acestui cristal aduce multa incredere, generozitate si compasiune. Proprietatile cristalului au menirea de a imbunatati intuitia, fiind adesea denumita ca „piatra care prezice viitorul”. Este un cristal ideal pentru a face diferenta dintre bine si rau, fiind considerat a fi ghidul care sa iti arate calea spre succes. Este un cristal cu vibratii puternic consolidante care alunga energia negativa la nivelul aurei.

 

Insemnatate:

Menirea cristalului Ochi de Pisica este aceea de a te proteja de pericolul nevazut. Este cunoscuta ca fiind o piatra care readuce bunastare si prosperitatea acelor persoane care a pierdut aceste lucruri. Printre proprietatile cristalului Ochi de Pisica se numara si reducerea consumului de energie. Astfel vorbim despre un cristal care poate identifica exact care sunt energiile pozitive si care sunt cele negative. Mai mult, energia acestui cristal te poate ajuta sa te indepartezi de acele locuri sau persoane care iti cauzeaza pierderi si in acelasi timp te va indruma spre acele locuri unde poti avea beneficii importante si unde poti sa iti suplimentezi energia pozitiva. Cu ajutorul acestui cristal poti efectiv sa gasesti fericirea.

 

Si la nivel mental vorbim despre un cristal care ajuta la o gandire pozitiva, gasind astfel puterea de a trai in fiecare zi. Energia cu care este incarcat cristalul Ochi de Pisica poate sa transforme imposibilul in posibil, fiind un cristal care te poate ajuta sa gasesti un drum care sa gaseasca rezolvare la orice problema. De asemenea este un cristal considerat a fi o amuleta care poate sa te umple cu speranta chiar si in cele mai disperate vremuri. Contribuie inclusiv la incetarea comportamentului prin care cineva cauta motive de a spune „nu pot”. Piatra Ochi de Pisica este recomandata si pentru o intelegere mai profunda, pentru o mai buna concentrare si pentru o imbunatatire considerabila a abilitatilor transcendentale.

 

Energia cristalului Ochi de Pisica contribuie la cresterea frecventei corpului fizic, fiind un excelent cristal pentru inlocuirea rezervelor de energie atunci cand acestea sunt pe punctul de a fi epuizate. Contribuie inclusiv la regenerarea corpului fizic dupa boala sau dupa accidente. Piatra Ochi de Pisica sustine iubirea de sine, imbunatatind de asemenea viziunea si claritatea mentala. La nivelul campurilor energetice piatra Ochi de Pisica este extrem de utila pentru a readuce sentimentul de pace si pentru a te inconjura de Vointa Divina, incetand astfel sa incerci sa ai controlul asupra fiecarui aspect al vietii tale. Prin faptul ca stimuleaza chackra celui de-al treilea ochi si abilitatile transcendentale, piatra Ochi de Pisica faciliteaza comunicarea cu fiinte din alte dimensiuni ale realitatii. De asemenea poate sa sustina primirea de mesaje si semnale puternice de la aceste fiinte din taramuri superioare si transmiterea informatiilor provenite de la acestea catre alte persoane.

 

Proprietati vindecatoare:

Printre proprietatile vindecatoare pe care le are cristalul Ochi de Pisica pot fi amintite ameliorarea durerilor de cap si a durerilor la nivelul fetei, tratarea problemelor oculare, dar si imbunatatirea vederii nocturne. Contribuie inclusiv la ameliorarea problemelor post-traumatice, in vindecarea cancerului si in reglarea zaharului din sange.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult