Prima pagină » Tectita

Tectita

de Cristiana
4 minutes Citeste
Tectita - Cristale naturale - Pietre semipretioase

TECTITA

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Cristal cu aspect mic, vitros si translucid, avand densitate mare

Alte denumiri:

Tarile de provenienta (unde se gaseste): IN TOATA LUMEA – PREDOMINANT IN STATELE UNITE ALE AMERICII, VIETNAM, FILIPINE, ORIENTUL MIJLOCIU, ORIENTUL INDEPARTAT, CHINA, THAILANDA, VIETNAM, AUSTRALIA

Compozitia chimica: SiO2

Duritate: 5,5 – 6,5 (din 10)

Culoare: negru, maro inchis, verde

Baze de cristalizare:

Cuvinte cheie: legatura cu fiintele extraterestre, comunicare telepatica, ridicarea vibratiilor, alinierea sinelui propriu, conectarea lumilor spirituala si fizica

Chakre: toate chackrele

 

Denumire:

Numele pietrei de Tectita provine din limba greaca, de la cuvantul „tektos” care se traduce prin „topit” si are in vedere modalitatea de formare a acestui cristal. Exista o teorie care spune ca formarea acestui cristal a avut loc in momentul in care s-a format un crater la impactul suprafetei Pamantului cu un meteorit, dar exista si teorii care afirma ca formarea cristalului de Tectita conform careia provenienta acestei pietre ar fi de pe Luna. Prin urmare, piatra de Tectita se afla sub guvernarea Lunii.

 

Introducere:

Cristalul de Tectita este o forma unica de sticla naturala care s-a format in perioadele in care Pamantul era lovit de meteoriti. Piatra de Tectita rezoneaza cu frecvente extrem de ridicate, ajutand la elevarea constiintei catre noi dimensiuni. Energia interna a acestui cristal ajuta la cresterea imediata a constiintei astfel incat mintea devine foarte receptiva la cunoasterea superioara. Aceasta cunoastere si aceste informatii ajung la noi prin vise, experiente de tipul deja vu, sincronicitati zilnice si abilitatile transcendentale sau cognitive. Sursa acestei cunoasteri o reprezinta fiintele angelice, ghizii spirituali sau ingerii care ne protejeaza. Menirea acestor fiinte este de a ne ajuta sa ne indreptam in directia corecta din perspectiva sufletului.

 

Insemnatate:

Menirea cristalului de Tectita este aceea de a intari aura si energia. Astfel vei putea beneficia de o crestere a vitalitatii si a fortei mentale. Contribuie de asemenea la indepartarea limitelor care nu iti permite sa beneficiezi la maxim de abilitatile si talentele personale, dar in acelasi timp are puterea de a iti pune in vedere cat de mult poti face daca nu stii exact care sunt capacitatile tale personale. Cu alte cuvinte, te invata sa iti recunosti abilitatile si talentele astfel incat sa iti fie mult mai usor in a-ti planifica viitorul si a-ti indeplini obiectivele.

 

Energia pietrei de Tectita ajuta la privirea in profunzime a problemelor astfel incat sa fie mai usor de identificat solutiile pentru rezolvare. Ajuta la gasirea unor noi idei care sa asigure succesul. De asemenea Tectita poate sa contribuie la intelegerea mai buna a sentimentelor celorlalti, dar si a modului de a gandi al acestora. Puterea foarte mare a energiei acestui cristal ajuta la curatarea de sentimente si ganduri negative, fiind extrem de util atunci cand apar sentimente de anxietate sau de teama. Vei gasi in aceasta piatra un sprijin pentru a depasi orice tip de stres care apare in viata ta. Cristalul de Tectita este foarte util inclusiv pentru practicile de meditatie. Nu in ultimul rand piatra de Tectita are puterea de a aduce fericirea in viata ta.

 

In plan spiritual vorbim despre o piatra care faciliteaza comunicarea cu lumea extraterestra datorita modului in care s-a format aceasta piatra. Sustine dezvoltarea spirituala prin faptul ca ajuta la asimilarea de informatii din taramuri superioare, dar in acelasi timp incurajeaza depasirea experientelor care au dus la suferinta sau traume prin invatarea lectiei din fiecare astfel de experienta nedorita. Astfel descoperim in fiecare experienta nedorita care sunt elementele care sustin si incurajeaza dezvoltarea spirituala. Mai mult decat atat, energia Tectitei contribuie la echilibrarea fluxului energetic si are chiar abilitatea de a corecta acel centru energetic care dintr-un motiv sau altul nu este pe directia corecta. De asemenea ajuta la intarirea invelisului electromagnetic ce se afla in jurul corpului si sustine telepatia.

 

Este recomandata utilizarea pietrelor de Tectita inclusiv pentru echilibrarea energiilor masculine si feminine la nivel de personalitate, dar si pentru fertilitate la toate nivelurile.

 

Proprietati vindecatoare:

Energia cristalului de Tectita are de asemenea proprietati vindecatoare la nivelul corpului fizic. Astfel acest cristal este recomandat pentru scaderea febrei si pentru a facilita circulatia sanguina si circulatia capilara. In plus vorbim despre un cristal extrem de benefic in prevenirea bolilor. Se recomanda plasarea pietrei de Tectita acolo unde este nevoie.

 

Pentru cine este recomandat cristalul de Tectita?

Prin prisma proprietatilor piatra de Tectita este recomandata pentru nativii din toate zodiile. Din perspectiva influentei numerologice Tectita este indicata pentru cei aflati sub influenta numarului 1. Datorita energiei cristalului de Tectita, acesta este recomandat pentru toti aceia care lucreaza in domeniul serviciilor, dar mai ales pentru consilier si terapeuti.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult