Prima pagină » Astrofilit

Astrofilit

de contact@kristale.ro
3 minutes Citeste
Astrofilit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

ASTROFILIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Cristalele de Astrofilit sunt cu aspect lamelar, radiante sau sub forma de stele agregate. Este un mineral translucid sau opac.

Alte denumiri: Astrophylit

Tarile de provenienta (unde se gaseste): STATELE UNITE ALE AMERICII, RUSIA, CANADA, NORVEGIA

Compozitia chimica: (K,Na)3 (Fe++,Mn)7Ti2Si8O24(O,OH)7

Duritate: 3 – 4 (din 10)

Culoare: poate fi gasit de la maro auriu la galben, rar verzui

Baze de cristalizare: triclinic

Cuvinte cheie: cunoastere de sine, constientizarea sinelui multidimensional, acceptarea si iertarea sinelui, infuzarea sinelui cu lumina

Chakre: gat(5), cel de-al treilea ochi(6) (are beneficii asupra tuturor chackrelor)

 

Denumire:

Astrofilitul este un cristal a carui denumire provine din cuvintele grecesti „astron” si „phyllon”, acestea insemnand „stele”, respectiv „frunze”. Denumirea acestui cristal reflecta foarte bine aspectul sau. Este considerata a fi o piatra rara.

 

Introducere:

Cristalul de Astrofilit contribuie la iluminarea adevaratului sine si astfel la gasirea scopului vietii. Este o piatra foarte puternica din punct de vedere energetic si contribuie astfel la infuzarea intregului sistem energetic al corpului cu lumina. Are o energie sincera, linistitoare si autentica, aceste caracteristici promovand fidelitatea, adevarul si onestitatea completa in randul parteneriatelor, fiind astfel recunoscuta ca „piatra a casatoriei”.

 

Insemnatate:

Astrofilitul are menirea de a te ajuta atunci cand vine vorba despre schimbari majore in viata ta. Contribuie de asemenea la acceptarea si iubirea de sine, aspecte care odata puteau fi dificil de realizat si care cu ajutorul acestui cristal devin usor de abordat. La nivel al relationarii cu cei din jurul nostru, Astrofilitul contribuie la imbunatatirea comunicarii cu alte persoane, ajutand la intelegerea nevoilor acestora, dar si a comportamentului lor. La nivel mental vine sa amplifice activitatea intelectuala, iar din punct de vedere spiritual ajuta la cresterea increderii de sine.

 

Proprietati vindecatoare:

Proprietatile vindecatoare ale Astrofilitului includ eliberarea si renuntarea la comportamentele care dau dependente. Activitatea acestui cristal va activa toate chackrele si astfel te vei simti energizat la nivel fizic, psihic si emotional. Din punct de vedere al efectelor vindecatoare la nivel fizic, Astrofilitul este un cristal care sustine sistemul endocrin si este de asemenea indicat pentru problemele menstruale. Sustine de asemenea digestia si regenerarea celulara, dar in acelasi timp aduce un aport important pentru metabolism si pentru eliminarea depozitelor de grasime.

 

 

Pentru cine este recomandat Astrofilitul?

Acest cristal este recomandat pentru nativii din zodiile Fecioara, Balanta sau Varsator, iar din perspectiva lunii de nastere este indicat pentru cei care sunt nascuti in luna septembrie. Din punct de vedere al profesiilor nu este o piatra recomandata cu precadere unor anumitor domenii de activitate. In consecinta piatra de Astrofilit poate fi folosita de orice profesie pentru a beneficia de proprietatile pe care le ofera.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult