Prima pagină » Axinit

Axinit

de contact@kristale.ro
3 minutes Citeste
Axinit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

AXINIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Este un cristal care se regaseste de cele mai multe ori avand aspect de lama

Alte denumiri: Axinite

Tarile de provenienta (unde se gaseste): BRAZILIA, FRANTA, MEXIC, STATELE UNITE ALE AMERICII, SRI LANKA, RUSIA, PAKISTAN, TANZANIA

Compozitia chimica: (Ca,Fe,Mn)3Al2BO3Si4O12OH

Duritate: 6.0–7.5 (din 10)

Culoare: violet, maro

Baze de cristalizare: triclinic

Cuvinte cheie: impamantare, rezistenta, vitalitate, explorare interioara, stabilitate

Chakre: radacina(1), al treilea ochi(6)

 

Denumire:

Denumirea cristalului de Axinit provine din limba greaca, mai exact din cuvantul care inseamna in greaca „topor”. Acest lucru se datoreaza aspectului pe care il are Axinitul, ca si cum ar fi rezultat in urma actiunii unui topor.

 

Introducere:

Axinitul este un cristal care sustine chackra radacina si cel de-al treilea ochi. Fiind vorba despre o piatra ce ofera stabilitate si impamantare, Axinitul este un cristal ce sustine vitalitatea si starea de bine fizica, iar la nivel emotional sustine adevarul interior si adevarul propriu. Aceasta piatra este utilizata si in plan spiritual pentru cresterea constientizarii, dar si pentru meditatie.

 

Axinitul este un complex de minerale de borosilicat ce poate include calciu, magneziu, mangan, fier si aluminiu. Acest cristal transmite o energie de inalta vibratie astfel incat fiecare utilizator sa fie stabil la nivel fizic. Prin cresterea vitalitatii si a puterii fizice, cu ajutorul Axinitului poti sa induri mai bine eforturile de ordin fizic. Energia acestui cristal contribuie si la stimularea celui de-al treilea ochi astfel incat poti „vedea” adevarul in diferite situatii, crescand astfel procesele la nivel mental si ajungand mai usor la o stare de meditatie. In consecinta poti sa te conectezi mai bine cu sinele interior si poti sa iti sporesti constientizarea.

 

Insemnatate:

Menirea cristalului de Axinit este aceea de a oferi o fundatie solida pentru a explora sinele spiritual, sustinand energia fizica in timp ce exista si o crestere la nivel de constiinta a sufletului. De asemenea, sustine comunicarea cu energiile din vietile anterioare astfel incat sa putem explora pe deplin sufletul nostru si scopul vietii. Prin urmare vorbim despre o unealta excelenta pentru meditatie si pentru calmarea mintii, acest lucru fiind un foarte mare avantaj pentru ajungerea la starea de meditatie. Este un cristal util pentru alinerea corpurilor fizic si spiritual. Axinitul este un real suport pentru a invata cum sa mergi in directia in care curge viata astfel incat sa faci schimbarile care trebuie facute in viata fara a opune rezistenta lucrurilor care se intampla in viata ta. La toate aceste caracteristici se poate adauga si faptul ca Axinitul este un cristal care poate fi folosit pentru a intelege care schimbari sunt necesare si indicate astfel incat toata lumea sa iasa invingator.

 

Proprietati vindecatoare:

Din perspectiva efectelor vindecatoare pe care le are Axinitul, acest cristal este folosit in special pentru a vindeca tulburarile la nivel muscular, tulburari asociate cu dureri la nivelul coloanei vertebrale. De asemenea, Axinitul este de ajutor ca si un energizant tonic, ajutand corpul in perioadele de vindecare in urma diferitelor afectiuni. Piatra de Axinit este recunoscuta ca fiind utila si in tratarea glandelor suprarenale. Se recomanda de asemenea folosirea pietrei de Axinit pentru fracturi si probleme de sanatate la nivelul oaselor, cu precadere in cazul problemelor de membre inferioare.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

1 comentariu

Gheorghe Băisan 22 iulie 2022 - 9:04

Interesant și util acest blog. Întrucât în diversele surse de informare un mineral apare cu denumiri diferite, cred că ar fi bine dacă ați realiza un tabel (alfabetic) cu echivalențele denumirilor, pentru a se evita confuziile în rândul celor pasionați.
Felicitări pentru această realizare. Sperăm să conțină doar informații corecte. Ar fi bine să precizați și acele minerale care pot fi contrafăcute sau pot fi modificate prin intervenția umană (ex.: bismutul).

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult