Prima pagină » Cum sa te feresti de vampirii energetici

Cum sa te feresti de vampirii energetici

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Cum să te ferești de vampirii energetici

Cum să te ferești de vampirii energetici

Cu siguranță că ai mai auzit până acum despre „vampirii energetici”. Ei bine, aceștia nu sunt vampiri în adevăratul sens al cuvântului. Această formulare face de fapt trimitere la persoanele din viața ta care au capacitatea de a-ți fura toată energia. Dacă te-ai confruntat cu astfel de situații și vrei să știi cum să le eviți și cum să recunoști vampirii energetici, rămâi alături de noi, pentru a afla mai multe!
 
Ce sunt vampirii energetici
După cum am menționat anterior, vampirii energetici nu sunt ființe supranaturale, iubitoare de sânge, ci sunt oameni care fac parte din viața ta, dar care au un impact negativ asupra acesteia. Vampirii energetici nu sunt neapărat rău intenționați, iar efectul pe care îl au asupra ta poate fi complet inconștient. Totuși, este vorba despre ceea ce acești oameni fac sau spun, acțiunile și cuvintele lor fiind de-a dreptul obositoare pentru tine. Vei observa că după ce petreci timp cu un vampir energetic te vei simți complet epuizat și fără poftă de viață.
 
Cum să te ferești de vampirii energeticiCum recunoști un vampir energetic
Dacă suspectezi pe cineva că ar putea fi un vampir energetic, dar nu ești sigur, îți sugerăm să acorzi atenție câtorva aspecte care l-ar putea da de gol. De exemplu, un vampir energetic este o persoană care se plânge în mod constant despre viața sa și care se victimizează cu orice ocazie.
 
Un alt semn ar putea fi dat de încercarea acelui om de a domina întotdeauna o conversație la care ia parte sau eforturile constante de a atrage atenția asupra propriei persoane. Tot aici putem încadra și persoanele care cauzează mereu scene dramatice și care exagerează constant.
 
Cum să te protejezi de vampirii energetici
Dacă ai de-a face cu un vampir energetic și vrei să înveți să te protejezi de efectul pe care acesta îl are asupra ta, poți încerca una dintre metodele de mai jos:
 
Creează limite
Nu trebuie să îi permiți unui vampir energetic să îți afecteze viața de zi cu zi. Este foarte important să setezi anumite limite, care să îi reducă capacitatea de a-și exercita puterile asupra ta. Nu trebuie să eviți în mod constant o astfel de persoană, dar este important să încerci să limitezi timpul în care interacționezi cu aceasta.
 
Dacă este vorba despre un coleg de la muncă explică-i că ești ocupat, iar dacă este vorba despre un prieten care vrea să petreacă mai mult timp cu tine, limitează-te la ieșiri de cel mult o dată pe lună.
 
Folosește meditația și respirația
Pentru că de cele mai multe ori nu poți elimina complet un vampir energetic din viața ta, poți încerca să îi faci față mai ușor, apelând la meditație și respirație. Meditația te poate ajuta să creezi o barieră protectoare în jurul tău, pentru a putea fi mai puțin influențabil în preajma persoanei în cauză.
 
Încearcă să meditezi pentru câteva minute, după ce ai interacționat cu un vampir energetic sau chiar înainte, dacă este posibil. Vei observa că în scurt timp îți va fi mai ușor să îți revii sau chiar să faci față, impactul negativ fiind diminuat. Adaugă și câteva exerciții de respirație adâncă, pentru a te calma și a îndepărta energiile nedorite.
 
Ajustează-ți așteptările

Nu există o modalitate concretă prin care să poți schimba atitudinea unui vampir energetic. Totuși, îți poți modifica așteptările pe care le ai de la acesta. Acest proces poate implica ținerea emoțiilor în frâu și evitarea implicării emoționale în interacțiuni cu un vampir energetic.
 
Nu lăsa limbajul corpului să te trădeze
De multe ori vampirii energetici sunt capabili de a-și da seama dacă o persoană poate fi o potențială „victimă”, după limbajul corpului. Încearcă ca atunci când ești în preajma lor să nu îți frămânți mâinile și să nu prezinți o expresie facială îngrijorată. Amintește-ți că această persoană nu prezintă puteri paranormale, deci nu dispune de o forță specială prin care să te controleze.
 
Este important să fii atent la semnele pe care cei din jurul tău ți le oferă, pentru a putea recunoaște vampirii energetici. Dacă ai de-a face cu unul, nu uita să setezi niște limite clare, să îți controlezi emoțiile și să nu te lași afectat de puterile sale!
 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult