Prima pagină » Meteorit

Meteorit

de Cristiana
8 minutes Citeste
Meteorit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

METEORIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Difera in functie de structura si de compozitia chimica; se prezinta cu aspect vitros-metalic, luciu-gras sau mat; de obicei se gaseste in forma rotunjita.

Alte denumiri:

Tarile de provenienta (unde se gaseste): STATELE UNITE ALE AMERICII, ANTARCTICA, DESERTUL SAHARA

Compozitia chimica: trei categorii de Meteoriti pe baza compozitiei chimice: pietrosi (roci pe baza de minerale silicatice); metalici (alcatuiti preponderent din Fier si Nichel); metalo-pietrosi (atat continut metalic, cat si continut stancos).

Duritate: 4 – 5 (din 10) pentru Meteoritul metalic, 6 (din 10) pentru varietatea cu Feldspat, 6 – 7 (din 10) pentru Meteoritul cu Pallasit.

Culoare: negru, gri, gri-inchis, gri-maroniu, maro

Baze de cristalizare: complexa

Cuvinte cheie: comunicare cu taramuri superioare, echilibru emotional, stabilitate

Chakre: toate chackrele (cu precadere plexul solar(3), al treilea ochi(6), chackra coroana(7))

 

Denumire:

Meteoritul reprezinta acea bucata de roca sau de piatra care este parte dintr-un corp ceresc de tipul unui asteroid sau a unei comete din spatiul cosmic si care prin prisma atractiei gravitationale ajung sa loveasca suprafata Terrei. Meteoritii care au dimensiuni mici si foarte mici de obicei nu ajung la suprafata planetei noastre pentru ca in urma frecarii cu atmosfera sunt incinerati. Pe de alta parte, meteoritii de dimensiuni mai mari si mai ales aceia cu structura metalica ajung sa loveasca suprafata Pamantului, putand forma chiar cratere daca au dimensiuni foarte mari. Exista si anumite legende care au legatura cu Meteoritii, aceasta piatra fiind considerata a fi un cadou primit din alte lumi si care transmite o energie cu adevarat speciala. Tocmai de aceea conform anumitor legende piatra de Meteorit are puteri supranaturale si este considerat un cristal sacru. Este o piatra aflata sub guvernarea planetei Uranus.

 

Introducere:

Cristalul de Meteorit reprezinta sprijinul si echilibrul emotional, cunoasterea de dincolo de spatiul terestru, vindecare fizica si crestere spirituala. Proprietatile unui Meteorit sunt foarte rare si chiar unice. Astfel vei putea sa eliberezi stresul si sa iti eliberezi mintea de orice povara mentala. De asemenea utilizarea cristalului de Meteorit este foarte utila si pentru abilitatea acestuia de a reduce haosul din viata noastra si de a aduce stabilitatea de toate tipurile.

 

Insemnatate:

Proprietatile Meteoritului contribuie la aducerea in prim-plan a potentialului tau maxim. Astfel este un cristal care trezeste abilitatile si talentele tale ascunse in subconstient. Daca te numeri printre persoanele care isi pierd foarte usor concentrarea si au o capacitate de atentie foarte scurta, prin folosirea cu regularitate a cristalului de Meteorit vei putea primi sprijin pentru a deveni mai concentrat si sa iti imbunatatesti aceasta calitate. In plus, Meteoritul contribuie inclusiv la cresterea la nivel mental. Energia cristalului de Meteorit contribuie de asemenea pentru a deveni o persoana mai curajoasa si mai indrazneata prin inlaturarea fricilor, inclusiv a celor mai grave fobii. Prin faptul ca piatra de Meteorit va sustine cresterea motivatiei vei primi ajutor pentru atingerea visurilor tale. Mai mult, acest cristal te invata faptul ca schimbarea nu este niciodata prea dificila atunci cand ai sprijinul vibratiilor care te ajuta sa renunti la obiceiurile proaste si sa le inlocuiesti cu obiceiuri productive.

 

La nivel mental vorbim despre un cristal care ajuta la curatarea mintii de intreaga negativitate si umplerea mintii cu idei pline de vibratii pozitive, bucurie si optimism. De asemenea energia acestei pietre contribuie la dezvoltarea graduala a increderii si la fortifierea sentimentului de siguranta de sine. Piatra de Meteorit ofera de asemenea un grad ridicat de protectie si poate sa te indeparteze de situatiile periculoase prin faptul ca te face sa iti urmezi intuitia si instinctul.

 

Se recomanda utilizarea cristalului de Meteorit pentru a indeparta intunericul din viata ta si pentru a avansa in directia luminii. Prin prisma energiei cristalului de Meteorit vei primi o voce si o identitate proprii puternice astfel incat in acele situatii in care oamenii incearca sa treaca peste tine sa ai puterea de a rezista. Din punct de vedere al chackrelor acest cristal poate sa alinieze intreg sistemul de chackre. In plus, daca inca nu ai gasit scopul din spatele existentei, cu ajutorul acestui cristal vei putea sa descoperi scopul vietii tale. Energia cristalului de Meteorit ajuta la cresterea optimismului, la regasirea sperantei pentru acele persoane care si-au pierdut speranta si la intarirea mentalului. Este de asemenea un cristal care ajuta la indepartarea melancoliei astfel incat sa traiesti o viata plina de bucurie si de serenitate. Cu ajutorul energiei cristalului de Meteorit poti sa incepi o calatorie a vietii tale plina de libertate prin ruperea tuturor lanturilor emotionale si mentale care te opresc din a inainta in viata.

 

Cu ajutorul cirstalului de Meteorit vei putea gasi directia corecta in viata ta. Prin urmare se poate spune ca acest cristal te va invata lectiile importante din evenimentele si intamplarile care au loc in viata ta astfel incat sa poti evita repetarea acelor greseli care te-au dus in directia gresita. La nivelul corpului emotional vei beneficia de stabilizarea si echilibrarea emotiilor, iar atunci cand ai in jurul tau o multime de ganduri care te perturba si o galagie fara rost in viata ta, vei putea sa te eliberezi pentru a aduce din nou pacea profunda in viata ta.

 

Meteoritul este recomandat pentru persoanele care au frica de a vorbi in public, acest cristal contribuind la imbunatatirea comunicarii si oratoriei. Pe de alta parte Meteoritul stimuleaza energia Kundalini si imbunatateste abilitatile sexuale astfel incat sa te bucuri de o viata sexuala pe deplin implinita.

 

Meteoritul are inclusiv beneficii in viata profesionala prin faptul ca iti poate aduce multa prosperitate. Tot in plan financiar vei putea atrage mai mult noroc cu ajutorul acestui cristal si vei avea sprijin atunci cand trebuie sa atingi un obiectiv semnificativ pentru care trebuie sa te dedici foarte mult. Avand in vedere faptul ca acest cristal contribuie la imbunatatirea creativitatii se recomanda utilizarea lui pentru atunci cand ai nevoie de idei noi si de mai multa inspiratie.

 

In planul spiritualului piatra de Meteorit este cunoscuta si ca elementul de legatura catre cunoasterea taramurilor superioare. Astfel vei putea sa ai acces la aceasta cunoastere din planuri superioare. Se recomanda utilizarea acestui cristal inclusiv pentru a stimula abilitatile transcendentale si pentru stabilirea comunicarii telepatice. Energia puternica de ancorare a Meteoritului asigura securitatea pe durata calatoriilor astrale prin faptul ca vei fi eliberat de acele energii care te retin in dimensiunea fizica. Mai mult, vorbim despre un cristal care poate sa ajute la stabilirea unei legaturi stranse cu ingerii si cu alte fiinte divine din taramuri superioare. Este recomandata utilizarea cristalului de Meteorit inclusiv pentru a imbunatati abilitatea viziunilor interioare astfel incat sa iti imbunatatesti calatoria spirituala.

 

In privinta relatiilor romantice proprietatile cristalului de Meteorit au menirea de a aduce iubire, romantism, bucurie si incredere. De asemenea vei putea elimina orice problema legata de latura sexuala a vietii de cuplu. Prin faptul ca Meteoritul imbunatateste increderea dintre doua persoane, aceasta piatra te va ajuta semnificativ la cresterea increderii in cadrul cuplului si la apropierea dintre parteneri. Prin increderea si siguranta de sine castigate in urma energiei emanate de piatra de Meteorit, vei primi sprijin pentru a atrage parteneri romantici potriviti si pentru a-i cuceri cu charm-ul tau personal. Mai mult, avand in vedere faptul ca Meteoritul este un cristal norocos atunci cand vine vorba despre noi inceputuri si relatii, acest cristal ar trebui sa fie folosit atunci cand esti in cautarea unui nou partener romantic. Pe de alta parte, cu ajutorul acestui cristal poti evita ca orice neintelegere sau greseala in cadrul cuplului sa te indeparteze de persoana draga inimii tale si poti beneficia de Meteorit ca de o unealta pentru a repara relatia intr-o maniera optima.

 

Proprietati vindecatoare:

In planul vindecarii fizice piatra de Meteorit sustine recuperarea dupa accidentari de ordin fizic. Este un cristal recomandat pentru tratarea problemelor medicale legate de sistemul circulator. De asemenea este recomandat pentru atleti pentru faptul ca imbunatateste rezistenta fizica si ajuta la energizarea fizica pentru perioade lungi de timp. Tot in legatura cu sangele, piatra de Meteorit este recomandata pentru ameliorarea anemiei, dar si pentru curatarea sangelui. Prin faptul ca sustine reproducerea celulara intr-un mod rapid, acest cristal ajuta la dezvoltarea fizica. Nu doar atat, dar acest cristal poate sa te ajute sa depasesti si dependentele aflate in legatura cu diferite substante. Mai mult, vorbim despre un cristal care te poate ajuta sa te recuperezi in cazul unor probleme grave la nivelul tesuturilor prin intarirea acestora. Indiferent de tipul de afectiune sau boala, piatra de Meteorit te poate ajuta in vindecarea fizica prin accelerarea procesului de recuperare.

 

Pentru cine este recomandat Meteoritul?

Pe baza proprietatilor pe care le are piatra de Meteorit, aceasta este recomandata in special astrologilor, vindecatorilor si shamanilor, fiind de asemenea un cristal recomandat pentru nativii din toate zodiile. Influenta numerologica in cazul Meteoritului are legatura cu numarul 2. Avand in vedere faptul ca Meteoritul contribuie la cresterea creativitatii, acest cristal este recomandat acelor persoane care practica profesii unde au nevoie de cat mai multa creativitate.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult