Prima pagină » Cristale pentru eclipsa

Cristale pentru eclipsa

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Cristale pentru eclipsa

Cristale pentru eclipsa

   Eclipsele au reprezentat evenimente foarte importante inca de la inceputurile pamantului cand inca nu puteau fi explicate si cand unele persoane credeau ca luna sau soarele erau atacate si devorate de demoni. Chiar si ulterior cand nivelul de cunostinte despre univers a crescut, aceste fenomene inca mai reprezinta un interes aparte atat pentru oamenii de stiinta cat si pentru oamenii obisnuiti. Daca vorbim despre influenta eclipselor asupra nivelului spiritual atunci lucrurile sunt mult mai complexe sau mai bine spus putin mai complicate intrucat momentul cand au loc poate influenta viata multor persoane si le poate directiona spre ceea ce va urma.

Luna.

    Putem sa discutam despre ce influenta are eclipsa de luna asupra fiecarui semn zodiacal insa asta ne duce spre astrologie si nu spre cum eclipsa poate influenta cristalele sau ce cristale trebuie sa aveti prin preajma cand eclipsa are loc. Cu toate acestea trebuie avut in vedere momentul in care are loc eclipsa si daca este vorba despre momentul cand avem luna noua, luna plina sau luna veche.
 
Cristale pentru eclipsa      Luna noua este asociata de regula cu posibilitatea de a incepe ceva nou, chiar daca noile inceputuri pot fi destul de grele pentru unele persoane intrucat necesita hotarare si dorinta de schimbare sau de a iesii din zona de confort. Dac eclipsa are loc in aceasta faza a lunii atunci lucrurile pot fi date putin peste cap iar planurile poate ar trebui amanate putin sau doar sa va asezati, sa inspirati adanc si abia dupa o analiza concreta sa luati o decizie. Introspectia poate fi ajutata de cristale precum selenitul sau apofilitul dar puteti sa va ajutati si printr-o usoara meditatie pentru a fi siguri ca veti lua cele mai bune decizii. Daca eclipsa are loc spre luna plina atunci atentia nu trebuie focalizata doar pe introspectie ci si spre cum puteti face ca aceste planuri sa se materializeze, sa va pregatiti psihic pentru urmatorul pas si spre implicatiile pe care le-ar putea avea. Cele doua cristale pot fi folosite pe toata durata aceasta si in felul acesta veti putea vedea daca va fi nevoie ca planurile voastre sa fie ajustate sau modificate.
    Luna plina este foarte utilizata in ceea ce tine de cristale pentru curatarea acestora si pentru incarcarea lor cu energie astfel incat sa le puteti folosi fara probleme. Eclipsa in luna plina insa va aduce multa tensiune si multa neliniste iar asta se va simtii in atat in partea de relatii personale cat si profesionale. Si in aceasta situatie trebuie in prima faza sa va linistiti si sa faceti poate un mic exercitiu de respiratie inainte de a va arunca intr-o dezbatere sau o discutie mai aprinsa. Ametistul sau sodalitul sunt cristale cunoscute pentru rolul rol de pacificare si de aducere a armoniei si exact asta vor face si in cazul in care simtiti o stare mai tensionata. Puteti foarte usor sa folositi in aceasta perioada cristale incarcate cand a fost luna plina sau sa folositi apa lunii atat pentru purificarea voastra cat si a cristalelor.
Luna la ultimul patrar sau luna difuza incepe din moemntul in care iluminarea soarelui incepe sa scada si luna devine din nou mica iar efectele pe care le poate avea sunt cele de nesiguranta. O eclipsa in aceasta faza nu face altceva decat sa amplifice aceste emotii negative si sa genereze temeri, anxietate sau usoare stari de depresie. Puteti sa va inconjurati in acele momente de cristale precum sodalitul, obsidian, ochi de tigru sau agate iar acestea o sa va ofere acel plus de incredere de care aveti nevoie pentru a va simti din nou puternici, importanti si gata de munca. Chiar daca in aceasta faza a lunii este recomandat sa va axati spre indepartarea lucrurilor de care nu mai aveti nevoie in viata voastra, o eclipsa poate sa genereze confuzie si astfel sa indepartati poate si unele lucruri de care ati mai avea nevoie.

Soarele.

Cristale pentru eclipsa   Intrepunerea lunii intre pamant si soare este ceea ce genereaza o eclipsa de soare insa aceasta poate sa fie una partiala sau una totala iar efectele sunt cu siguranta diferite de la un caz la altul, la fel cum a fost si in cazul eclipselor de luna.
Eclipsa partiala. Momentul unei eclipse de soare poate fi un moment in care oamenii sa reflecteze la ceea ce au de facut, la ceea ce isi doresc si sa puna in aplicare aceste planuri pe care le au si care poate le-au tinut intr-un sertar prea mult timp. Cum soarele este sursa vietii si asa energia lui poate fi vazuta ca sursa succesului pentru planurile voastre dar o eclipsa partiala poate fi cauza unor schimbari de energie cum poate nu erati obisnuiti. Exista posibilitatea ca in timpul unei eclipse partiale de soare sa treceti de la o stare euforica la una depresiva intr-un timp foarte scurt ceea ce va influenta in mod negativ intregul organism. Pentru a va aduce un ajutor aveti posibilitatea sa folositi carneolul sau cuartul transparent si asta pentru a va aduce claritate in ganduri dar si o stabilitate si o inradacinare astfel incat sa evitati schimbarile de dispozitie.
   Eclipsa totala de soare poate fi considerat unul dintre cele mai importante momente astrale dar si unul dintre cele mai puternice iar asta pentru ca pe langa energia solara veti avea parte si de energia lunii. Lucrul in echipa dintre soare si luna poate if vazut ca si un mesaj de incurajare si de asociere a oamenilor pentru a lucra in acelasi mod. In astfel de momente puteti sa folositi atat cristale din sfera de influenta a lunii cat si din cea a soarelui si ca exemplu puteti avea jasp rosu, cuart rosiatic granatul. Aceste cristale vor capta energia soarelui pe masura ce acesta va fi acoperit de luna si o vor stoca astfel incat pe viitor sa fiti insufletiti, sa debordati de energie iar imaginatia si bunastarea sa fie in jurul vostru in permanenta.
   O eclipsa poate fi momentul in care cristalele pe care le aveti sa fie incarcate cu energie si asta prin simpla amplasare a lor in gradina, pe pervaz sau poate in cadrul unei retele sau grile de cristale confectionata pentru acest moment. Puteti aseza in acelasi loc sau in aceasi grila cristale precum piatra soarelui, chihlimbar, carneol, citrin, calcit auriu, jasp galben sau rosu, cuart auriu insa ca si pozitie principala piatra soarelui poate fi cea responsabila de distributia de energie catre celelate cristale.
In cazul oricarei eclipse trebuie sa urmati anumite ritualuri pentru a beneficia de toate energiile pozitive pe care le pot oferii sau sa va protejati de cele negative insa toate acestea tin de purificare spirituala, de curatenie in ganduri legate de ceea ce va doriti sa realizati si ulteior de fixarea unor idei sanatoase, pozitive. Trebuie tinut cont si de faptul ca efectele unei eclipse pot dura si la cateva zile dupa ce aceasta a incetat de aceea nu trebuie sa lasati garda jos imediat ce totul revine la normal din punct de vedere a acoperirii soarelui de luna sau invers. Puteti practica un exercitiu de respiratie astfel incat sa nu va lasati influentati de energiile ramase si sa reactionati poate impulsiv.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult