Prima pagină » Auralit

Auralit

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste
Auralit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

AURALIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Alte denumiri: Aurul vindecatorului

Tarile de provenienta (unde se gaseste): CANADA

Compozitia chimica: Argint (Ag), aur (Au), aluminiu (Al), bariu (Ba), beriliu (Be), bismut (Bi), calciu (Ca), cadmiu (Cd), cobalt (Co), crom (Cr), Cupru (Cu), fier (Fe), Mercur (Hg), potasiu (K), lantan, (La), magneziu (Mg), mangan (Mn), Molibden (Mo), sodiu (Na), azot (N) , fosfor (P), plumb (Pb), paladiu (Pd), sulf (S), antimoniu (Sb), scandiu (Sc), de stronțiu (Sr), toriu (Th), titan (Ti), Thalium (TI) , Uraniu (U), vanadiu (V), Tungsten (W), zinc (Zn) și zirconiu (Zr)

Duritate: 5,5 – 6 (din 10)

Culoare: mov, maroniu

Baze de cristalizare:-

Cuvinte cheie: vindecare, ancorarea in corp a energiilor de inalta frecventa, armonie si echilibru energetic

Chakre: toate

 

Denumire:

Auralitul isi are denumirea de la cei care au descoperit aceasta piatra si care au remarcat efectul pozitiv asupra corpului uman prin prima energiei transmisa de cristal. Un alt argument care a stat la baza denumirii acestui cristal este numarul foarte mare de minerale care se regasesc in compozitia sa, si anume cel putin 23 de astfel de minerale.

 

Introducere:

Prin prisma compozitiei chimice si mineralogice deosebite, Auralitul transmite o serie unica de energii. Auralitul este o piatra recunoascuta ca fiind o piatra a trezirii, a echilibrului si a binecuvantarii divine. Acest cristal are un volum imens de energie si aceasta energie poate fi simtita atunci cand folosim un astfel de cristal in practicile de meditatie. Este o piatra ce contribuie semnificativ la sentimentul de pace profunda atat la nivel spiritual, cat si la nivelul mintii rationale. Prin energia sa Auralitul are menirea de a reaminti natura sacra a fiecaruia dintre noi. Stimuleaza intens constiinta superioara si putem sa ne conectam cu propriul nostru suflet de indata ce suntem pregatiti pentru a primi ceea ce descoperim cu privire la constiinta noastra interioara. Auralitul poate fi folosit cu succes si pentru cresterea energiei in spatiul unde ne desfasuram activitatea, indepartand negativitatea, gelozia, frica, anxietatea si temerile din respectivul spatiu.

 

Insemnatate:

Insemnatatea Auralitului se refera la dizolvarea tuturor starilor de agitatie, frica, slabiciune, lipsa de incredere de sine sau depresie ca urmare a faptului ca descoperim dorintele sufletului nu sunt intotdeauna asemanatoare cu cele ale mintii rationale. Odata cu linistirea mintii rationale vom putea simti si linistirea corpului fizic, acest lucru fiind extrem de important pentru orice vindecare la nivel fizic.

 

Auralitul sustine o cunoastere mai profunda a adevarului. Datorita energiei divine cu care este incarcat acest cristal, acesta este ideal pentru vindecarea spirituala. De asemenea, prin proprietatile sale acest cristal contribuie la regenerarea si intretinerea celulelor la nivelul corpului fizic. Menirea Auralitului este de a privi fiecare experienta de viata intr-un mod pozitiv si sa oferim intregii lumi iubire. Din punct de vedere spiritual putem folosi Auralitul pentru trezirea unei noi constiinte si pentru uniunea cu sinele nostru superior. Piatra de Auralit are efecte benefice si atunci cand vine vorba despre latura financiara a vietii, fiind o piatra care poate contribui semnificativ la bunastarea materiala si la atingerea telurilor financiare. Auralitul poate aduce beneficii importante si in ceea ce inseamna potrivirea din punct de vedere al relatiei de dragoste/cuplu, fiind o piatra utila pentru o potrivire perfecta atunci cand vine vorba despre gasirea unui partener, dar si pentru intretinerea unei relatii deja existente.

 

Proprietati vindecatoare:

Din perspectiva efectelor vindecatoare ale cristalului de Auralit, vorbim in principal de regenerarea celulara la nivelul intregului organism, dar si intinerirea. Alte afectiuni sau probleme fizice care pot fi tratate cu ajutorul Auralitului includ spasmul muscular, disconfortul muscular, dar si eventuale probleme la nivelul ochilor sau cele cauzate de durerile de cap. Aceasta piatra este extrem de benefica si pentru vindecarea sau sanatatea sistemului vascular la nivelul organismului. Este o piatra benefica si pentru tratarea insomniei sau a altor probleme legate de somn.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult