Prima pagină » Brazilianit

Brazilianit

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste
Brazilianit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

BRAZILIANIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Este un cristal cu aspect prismatic ce poate fi transparent sau translucid.

Alte denumiri: Brazilianite

Tarile de provenienta (unde se gaseste): BRAZILIA

Compozitia chimica: NaAl3(PO4)2(OH)4

Duritate: 5,5- 6 (din 10)

Culoare: galben-verzui

Baze de cristalizare: monoclinic

Cuvinte cheie: creativitate, manifestare, purificare, cresterea puterii vointei, conexiune cu Atlantida

Chakre: sexuala/creativa(2), plex solar(3)

 

Denumire:

Denumirea acestui cristal provine de la tara unde isi are originea, si anume de la Brazilia. Piatra de Brazilianit este considerata ca fiind piatra antica a Atlantidei, prin urmare se considera ca aceasta piatra contine energie care este legata de Atlantida.

 

Introducere:

Cristalul de Brazilianit are un impact profund asupra mentalului unei persoane si poate aduce creativitate si inovatie la nivelul mentalului. De asemenea contribuie la cresterea motivatiei si a dorintei personale. Prin faptul ca stimuleaza chackra plexului solar, Brazilianitul este responsabil pentru dezvoltarea personalitatii. Pozitivismul si energia la nivelul moralului care provin din energia Atlantidei sunt absolut necesare pentru manifestare. Prin urmare, atunci cand cineva are nevoie de un plus de concentrare sau un plus de interes fata de indeplinirea unei sarcini, piatra de Brazilianit poate fi alegerea ideala.

 

Brazilianitul iti va revela inspiratia de care ai nevoie pentru a transforma in realitate ceva care inima ta isi doreste cu adevarat. Vibratiile Brazilianitului sunt bazate pe centrul energetic al inimii. In consecinta vorbim despre un cristal care te poate ajuta sa iei decizii bazate pe adevaratul sine, decizii care izvorasc din inima. Pentru a-ti imbunatati viata trebuie sa acorzi atentie sporita intuitiei si instinctului. Prin prisma energiei sale antice, se crede ca aceasta piatra contribuie la stabilirea unei relatii de pace cu vietile anterioare. Prin stimularea chackrei plexului solar, Brazilianitul te va ajuta sa intelegi mai bine lumea din jur si te va sustine in calatoria de constientizare.

 

Insemnatate:

Menirea pietrei de Brazilianit este aceea de a te inconjura cu o aura de bunatate si inima buna. Brazilianitul este foarte util pentru memorie, avand un rol benefic pentru a intari memoria. Este o piatra care intareste atat mintea, cat si sufletul. In acelasi timp are un adevarat efect eliberator. O alta caracteristica atunci cand vorbim despre Brazilianit este aceea ca sustine echilibrul in relatiile dintre parinti si copii, dar si onestitatea in relationarea cu ceilalti din jurul nostru. Printre proprietatile Brazilianitului se numara si faptul ca sustine ordonarea gandurilor astfel incat sa gandesti cu claritate si sa poti sa prioritizezi fiecare sarcina in concordanta cu importanta acesteia in viata.

 

Brazilianitul are o insemnatate importanta si in ceea ce priveste relatiile. Astfel, relatiile dintre parteneri pot fi imbunatatite considerabil in momentul in care incluzi piatra de Brazilianit in diferitele ritualuri. Fie ca te va ajuta sa iti dai seama daca ai ajuns intr-o relatie toxica, fie ca te va conduce la constientizarea faptului ca esti exact in relatia potrivita, Brazilianitul este cristalul care prin puterile sale pot face lumina in acest aspect la vietii tale. Cu alte cuvinte, Brazilianitul te poate ajuta sa iei decizia corecta din perspectiva relatiilor de dragoste sau de cuplu.

 

Proprietati vindecatoare:

Menirea acestui cristal este acela de a diminua sau de a indeparta efectele unor suferinte de ordin fizic sau de ordin mental care au avut loc in trecut. Este un puternic stimulent al sistemului imunitar si in acelasi timp contribuie la comunicarea cu spiritul naturii. Brazilianitul sustine vindecarea in cazul afectiunilor la nivelul maduvei coloanei vertebrale, dar si in cazul problemelor la nivelul creierului si al intregului sistem nervos. Contribuie la vindecarea inflamatiilor si a infectiilor, dar si pentru detoxifierea organismului. Poate avea efecte vindecatoare si in reducerea febrei.

 

Sugestii intretinere:

Datorita faptului ca Brazilianitul nu este solubil in apa pentru ingrijirea sa se poate folosi jetul de apa. Ulterior este recomandat a fi incarcat la razele Soarelui sau la lumina Lunii.

 

Pentru cine este recomandat Brazilianitul?

Piatra de Brazilinat este recomandata nativilor din zodia Capricornului, iar din punct de vedere numerologic este recomandat celor care s-au nascut sub influenta numarului 9. Pentru domeniile de activitate unde este necesara creativitatea, cristalul de Brazilianit este alegerea ideala. Astfel este recomandat pentru artisti, muzicieni, designeri sau scriitori. Este recomandata a fi folosita la locul de munca pentru cei care sunt in cautarea creativitatii.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult