Prima pagină » Cryolit

Cryolit

de Cristiana
4 minutes Citeste
Cryolit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

CRYOLIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Este regasit in diferite forme si dimensiuni, si prezinta un aspect prismatic al cristalelor

Alte denumiri: Cristal de gheata, Ice stone

Tarile de provenienta (unde se gaseste): RUSIA, CANADA, STATELE UNITE ALE AMERICII, BRAZILIA, NAMIBIA, SPANIA, CEHIA

Compozitia chimica: Na3AlFe6

Duritate: 2,5 – 3 (din 10)

Culoare: incolor, alb-rosu pana la gri-negru

Baze de cristalizare: prismatic monoclinic

Cuvinte cheie: iluminare, dezvoltare, comunicare

Chakre: toate chackrele [predominant chackra radacina(1), chackra inimii(4) si chackra coroana(7)]

 

Denumire:

Numele cristalului de Cryolit se regaseste in alaturarea a doi termeni de origine greaca, si anume „cryo”, cuvant care semnifica termenul „rece”, si „lithos”, cuvant care inseamna „piatra”. Cristalul de Cryolit se afla sub dominatia Lunii si este de polaritate Yin.  Datorita compozitiei sale chimice, cristalul de Cryolit aproape ca devine invizibil atunci cand este plasat in apa.

 

Introducere:

Cryolitul este o piatra a carui vibratie este foarte inalta. Datorita acestei vibratii foarte inalte a cristalului de Cryolit, acesta este foarte util pentru trezirea corpului lumina, dar si pentru iluminare. Este recomandat pentru toate chackrele, dar prin faptul ca stimuleaza in special chackra coroana si chackra bazala acest cristal este foarte util pentru favorizarea circulatiei energetice si eliberarea tuturor blocajelor energetice la nivelul corpului. Este o piatra care favorizeaza conexiunea cu taramurile superioare si cu ingerii. De asemenea este un cristal care energizeaza creierul si care creeaza o legatura puternica inima-minte.

 

Insemnatate:

Insemnatatea cristalului de Cryolit se refera la iubire, adevar spiritual, constientizare inalta a sinelui, dar si iluminare. Prin faptul ca simbolizeaza o legatura puternica dintre minte si inima, piatra de Cryolit sustine rezolvarea problemelor folosind intuitia. Datorita energiei sale foarte puternice care ajunge la inima, piatra de Cryolit este recomandata pentru o dezvoltare spirituala foarte profunda. Piatra de Cryolit este foarte utila si in cazul practicilor de meditatie. Este o piatra care are abilitatea de a face ordine in minte si de a indeparta ideile si credintele care nu mai sunt utile.

 

Datorita vibratiilor sale pozitive, piatra de Cryolit aduce bucurie si satisfactie in viata fiecaruia. Prin rezolvarea anumitor probleme emotionale si de factura psihologica, piatra de Cryolit contribuie si la rezolvarea anumitor probleme de vorbire care au in spate astfel de probleme emotionale sau psihologice. Mai mult, piatra de Cryolit contribuie si la descoperirea sinelui si la acceptarea de sine prin faptul ca sustine constientizarea personala. Este de asemenea si un cristal care ajuta la intelegerea lumii din jurul nostru, dar si pentru dezvoltarea intelepciunii si a inteligentei prin stimularea anumitor parti ale cortexului la nivelul creierului.

 

Menirea cristalului de Cryolit este si de a sustine persoanele care nu pot gasi calea dreapta in viata si care au nevoie de mai mare claritate in a gasi scopul vietii. Pentru aceia care au probleme in a se concentra la locul de munca, acest cristal este foart util pentru cresterea entuziasmului in legatura cu sarcinile de la locul de munca. Este un cristal excelent si pentru cei care au nevoie de un sprijin in regasirea calmului in perioadele dificile, complicate ale vietii. Si in planul relatiilor de cuplu piatra de Cryolit este foarte utila. Astfel vorbim despre regasirea bucuriei si frumusetii din relatia de cuplu prin faptul ca acest cristal sustine dezvoltarea sentimentului de iubire si incurajeaza acest sentiment.

 

Proprietati vindecatoare:

Printre proprietatile vindecatoare ale Cryolitului pot fi amintite tratarea frisoanelor si tratarea afectiunilor oculare. Una dintre cele mai cunoscute proprietati ale pietrei de Cryolit se refera la reglarea fluxului de energie la nivelul corpului si sustinerea astfel a unei sanatati mai bune.

 

Pentru cine este recomandat Cryolitul?

Nativii din zodiile Gemeni si Varsator pot apela cu incredere la proprietatile cristalului de Cryolit, cele doua zodii beneficiind la maxim de respectivele proprietati. Numerologic vorbind cristalul de Cryolit este recomandat pentru cei care se afla sub influenta numarului 4. Din perspectiva profesiilor, se recomanda ca acest cristal sa fie utilizat cu precadere de cei care isi desfasoara activitatea in domeniul comunicarii, de actori, dar si de profesori.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

1 comentariu

Danut 22 iunie 2022 - 12:14

Cum pot sa a-mi dau seama ca am pietre pretioase daca ele sunt amplasate pe inele de argint?

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult