Prima pagină » Scapolit

Scapolit

de Cristiana
7 minutes Citeste
Scapolit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

SCAPOLIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Cristal cu structura cristalina ce formeaza micro-tuburi pentru intreaga lungime a acestuia; de la translucid pana la transparent; cristale prismatice.

Alte denumiri: Wernerit

Tarile de provenienta (unde se gaseste): MADAGASCAR, STATELE UNITE ALE AMERICII, NORVEGIA, ITALIA, MEXIC, CANADA, PAKISTAN, MYANMAR, BRAZILIA, ELVETIA

Compozitia chimica: Ca4 (Si, Al) 12O 24(CO3, SO4) – Na 4(Al, Si) l2O 24Cl

Duritate: 5,5 – 6,5 (din 10)

Culoare: galben (culoarea cea mai frecventa), alb, incolor, albastru, cenusiu, purpuriu, violet

Baze de cristalizare: tetragonal-dypiramidal

Cuvinte cheie: intelegere, perseverenta, autotransformare, eliberare

Chakre: toate chackrele (predominant cel de-al treilea ochi(6) si chackra coroana(7))

 

Denumire:

Numele cristalului de Scapolit provine de la cuvantul din limba greaca „skapos”, cuvant care semnifica „arbore” sau „baston, tija” si are la baza forma cristalului de Scapolit care adesea este prezentata de cristale lungi asemanatoare cu un bustean. Cristalul de Scapolit se afla sub dominatia planetei Saturn.

 

Introducere:

Piatra de Scapolit este profund spirituala, fiind capabila sa aranjeze energia. Cu ajutorul acestui cristal vei putea elibera stresul astfel incat sa regasesti calmul. De asemenea este un cristal recomandat pentru a imbunatati obiceiurile nesanatoase. Scapolitul ajuta la intarirea mentalului si la incarcarea cu energie proaspata. Se spune ca acest cristal poate face ca mintea sa devina din nou tanara astfel incat sa regasim imaginatia si creativitatea din perioada cand eram copii.  In plus piatra de Scapolit sustine independenta celui care detine aceasta piatra. Astfel vom invata sa gandim si sa actionam conform sinelui nostru.

 

Insemnatate:

Cristalul de Scapolit este recunoscut pentru energiile sale care ajuta la rezolvarea problemelor. Acest cristal ofera solutii atat pentru problemele din trecut, cat si pentru problemele din prezent. Este o piatra a realizarilor prin faptul ca te umple de inspiratie si motivatie pentru atingerea tuturor obiectivelor. Vei primi sprijin pentru a descoperi menirea in viata si care este scopul pentru care esti in aceasta lume. Contribuie eficient la echilibrarea tuturor centrilor energetici ai organismului astfel incat sa existe un flux benefic de energie. Atunci cand nu exista niciun blocaj de ordin energetic vei putea sa te bazezi pe un proces decizional mai solid, mai ales atunci cand vine vorba despre iubire si emotii.

 

Energiile cristalului de Scapolit contribuie la calmare si la gasirea rationalului in timpuri stresante. Astfel vei avea un mental mult mai echilibrat. De asemenea vorbim despre un cristal excelent pentru meditatie prin faptul ca indeparteaza gandurile care nu sunt necesare si ingrijorarile. Energiile Scapolitului contribuie la ridicarea instanta a vibratiilor si a concentrarii. Mai mult, vei invata cum sa te ridici mai sus de provocari si cum sa nu te pierzi in cadrul acestora. Cristalul acesta ajuta inclusiv la intelegerea propriei persoane astfel incat sa nu irosesti puterea personala.

 

Un alt beneficiu al cristalului de Scapolit se refera la schimbarea pe care o aduce in viata ta si in mediul inconjurator. Vei primi sprijin astfel incat sa ajungi acolo unde ai nevoie pentru a lua cele necesare atingerii obiectivelor tale. Energiile puternic pozitive cu care este incarcat acest cristal nu vor permite sa te simti secat(a) de energie sau epuizat. In plus vei beneficia si de protectie la nivel psihic prin faptul ca acest cristal contribuie la cresterea constientizarii transcendentale si la imbunatatirea abilitatilor telepatice. Mai mult, in plan spiritual vei putea beneficia si de deblocarea constiintei tale astfel incat sa primesti indrumare de la fiinte superioare. Scapolitul se conecteaza cu toate chackrele astfel incat vei reusi sa te conectezi cu dimensiunile superioare. De asemenea vei beneficia de imbunatatirea experientelor vizionare astfel incat sa te bucuri de claritate mentala si sa poti avansa in viata avand o cunoastere profunda a sinelui.

 

Cristalul de Scapolit iti permite sa iti impulsionezi puterea personala astfel incat sa folosesti aceasta putere pentru starea ta de bine. De asemenea vei gasi in acest cristal inspiratia de a fi mai pozitiv si de a fi mai decisiv in actiunile pe care le intreprinzi. Vei invata astfel sa privesti orice experiente prin care treci dintr-o perspectiva pozitiva. Vointa va fi de asemenea fortificata astfel incat sa inaintezi chiar si atunci cand lucrurile devin complicate avand convingerea ca orice lucru se va dovedi a fi pentru binele tau suprem. Datorita faptului ca piatra de Scapolit este o piatra a scopului, vei invata ca daca ceva iti este menit, mai devreme sau mai tarziu vei avea parte de respectivul lucru. Energia emanata de acest cristal te ajuta sa iti depasesti limitarile personale si sa mergi dincolo de ceea ce te astepti.

 

In plan financiar cristalul de Scapolit ajuta la concentrarea asupra scopurilor personale si vei primi energii care sa iti aduca perseverenta si succes. Vei gasi de asemenea sprijin pentru claritate mentala, aceasta claritate mentala fiind foarte importanta pentru a putea crea propriile proiecte in vedere castigului financiar, fie pentru a evita propriile greseli, fie pentru a stii cum sa exprimi ideile creative si inovative in fata celorlalti.

 

In privinta relatiilor cristalul de Scapolit este un sustinator al echilibrului emotional. Astfel vei fi capabil(a) sa iti gestionezi emotiile si sa nu permiti acestora sa intervina in relatia ta. De asemenea aduce in relatiile de cuplu mai multa delicatete, dar si iubire. Vei invata cum poti sa iti exprimi emotiile fara a indeparta partenerul. Acest cristal contribuie inclusiv la regasirea bucuriei si fericirii in viata amoroasa, mai ales daca ai avut parte de o perioada dificila alaturi de partener. Cu ajutorul cristalului de Scapolit vei putea vedea imaginea completa si vei descoperi ca nu orice lucru este exact ceea ce pare. De fapt de cele mai multe ori este nevoie de o privire mai profunda pentru a intelege exact despre ce este vorba. In plus vei invata cum sa te ierti si cum sa arati bunatate fata de tine insuti astfel incat sa iubesti mai intens partenerul. Vei invata ca inainte de a iubi pe celalalt, trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine insuti. Tot in privinta relatiilor de cuplu cristalul de Scapolit sustine vointa de a ramane alaturi de partenerul tau si de a lucra impreuna pentru rezolvarea problemelor ivite in cuplu. In consecinta vei gasi motivatie si inspiratie pentru a indeplini obiectivele proprii si obiectivele comune avute in cadrul relatiei.

 

Proprietati vindecatoare:

Cristalul de Scapolit are si o serie de proprietati vindecatoare in plan fizic. Astfel vorbim despre utilitatea acestui cristal pentru rolul sau antioxidant la nivel celular, dar si pentru tratarea cataractei si a glaucomului. De asemenea Scapolitul este utilizat in tratamentul artritei si altor afectiuni la nivelul venelor. Energiile cristalului de Scapolit pot inclusiv sa amelioreze durerile de cap, de gat, de umeri sau in capul pieptului. Prin faptul ca piatra de Scapolit sustine miscarea energiilor la nivelul corpului, acest cristal este indicat pentru ficat si pentru organele reproducatoare. Nu in ultimul rand aceasta piatra are beneficii importante pentru functiile sistemelor circulator si digestiv, dar si pentru reglarea presiunii sangelui, ameliorarea tensiunilor si durerilor de cap sau tratamentul infectiilor in zona urechilor.

 

Pentru cine este recomandat cristalul de Scapolit?

Cristalul de Scapolit este recomandat pentru nativii din Taur si Balanta, iar din punct de vedere numerologic este un cristal indicat pentru cei aflati sub influenta numarului 1.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult