Prima pagină » Rhodizit

Rhodizit

de Cristiana
5 minutes Citeste
Rhodizit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

RHODIZIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Cristal transparent pana la translucid, de obicei de dimensiuni mici.

Alte denumiri: Rhodicite

Tarile de provenienta (unde se gaseste): RUSIA, MADAGASCAR, MAREA BRITANIE, STATELE UNITE ALE AMERICII (WISCONSIN)

Compozitia chimica: (K, Cs)Be4Al4(B, Be)12O28

Duritate: 8 – 8,5 (din 10)

Culoare: galben, alb-galbui, incolor, gri, uneori roz

Baze de cristalizare: cubic

Cuvinte cheie: incredere de sine, vizualizare, abilitati transcendentale

Chakre: plex solar(3), cel de-al treilea ochi(6), chackra coroana(7)

 

Denumire:

Numele cristalului de Rhodizit are la baza cuvantul din limba greaca „rhodizein”, cuvant care se refera la diferitele nuante de roz in care se coloreaza aceasta piatra si care in traducere din limba greaca ar fi „colorat in nuante de roz”. Piatra de Rhodizit este sub dominatia planetei Pamant.

 

Introducere:

Cristalul de Rhodizit este uneori amintit ca fiind Cristalul Maestru prin prisma energiei sale pozitive si datorita faptului ca este un cristal ce nu necesita a fi purificat, curatat sau incarcat. Rhodizitul este un cristal care are abilitatea de a ajuta in calatoriile astrale si in accesarea si procesarea informatiilor necesare pentru a face astfel de calatorii astrale posibile. Piatra de Rhodizit este extrem de puternica atunci cand vine vorba despre deblocarea si curatarea blocajelor. Este de asemenea foarte utila pentru activarea tuturor chackrelor, dar si pentru amplificarea gandurilor, actiunilor, cuvintelor, emotiilor si a vibratiilor din mediul in care traim.

 

Cu toate ca Rhodizitul se prezinta sub forma de cristal de mici dimensiuni, vibratiile acestora au o intensitate si o putere cu adevarat surprinzatoare. Prin stimularea chackrei plexului solar vei beneficia de o crestere a vointei si a manifestarii. De asemenea contribuie la stimularea abilitatilor transcendentale, fiind un cristal recomandat pentru regresii ale vietilor anterioare astfel incat sa poti procesa mai eficient lectiile pe care le-ai invatat in vietiile anterioare. In plus Rhodizitul este recunoscut drept un cristal care ajuta la amplificarea energiilor altor pietre, contribuind inclusiv la cresterea increderii de sine si la abilitatea de manifestare a dorintei.

 

Insemnatate:

Vibratia inalta a cristalului de Rhodizit il face drept o unealta foarte utila si eficienta pentru munca de manifestare, fiind un cristal excelent pentru stimularea entuziasmului, optimismului si a vointei. Poate face minuni atunci cand vine vorba despre atingerea de noi niveluri ale stimei de sine si in privinta increderii. Este inclusiv recomandat pentru faptul ca sustine transformarea viselor in realitate. Piatra de Rhodizit ne invata sa spunem si sa recunoastem ca suntem capabili de a aduce succesul si bunastarea in viata noastra. Insa in acelasi timp energia cristalului de Rhodizit ne ajuta sa avem prezenta de spirit si o atitudine umila in fata ambitiilor de atinge succesul si bunastarea astfel incat sa ne urmarim scopul de a avea o viata cu adevarat buna intr-un mod echilibrat si cu moderatie prin pastrarea controlului asupra ego-ului.

 

Energia cristalului de Rhodizit contribuie la ridicarea si intarirea in plan emotional atunci cand apar sentimente de anxietate, depresie sau stres. Vei invata astfel sa te simti plin de optimism si de entuziasm cu privire la toate situatiile din viata ta. Atunci cand apelam la energiile acestui cristal vom putea ajunge la puterea interioara si la increderea care iti permite sa constientizezi rolul de co-creator al experientelor tale de viata. Astfel vei realiza ca indiferent daca aceste experiente sunt bune sau rele, responsabilitatea iti apartine pentru locul in care se afla viata ta acum si pentru ceea ce ai obtinut.

 

In privinta relatiilor de cuplu energia cristalului de Rhodozit te ajuta sa atingi orice iti doresti, mai ales atunci cand vine vorba despre casatorie sau relatiile de lunga durata. Este foarte important sa alegi cu atentie lucrurile pe care doresti sa le atragi si lucrurile de care vrei sa te eliberezi pentru ca acest cristal are puterea de a amplifica si de a face lucrurile sa se intample. De asemenea contribuie la eliminarea acelor obiceiuri proaste care impling iubirea la o parte si care genereaza o prapastie intre tine si persoana iubita. Acest cristal va impulsiona energiile bune in cadrul relatiilor de cuplu astfel incat iubirea, rabdarea, intelegerea si grija sa fie prezente tot mai mult in fiecare relatie.

 

Proprietati vindecatoare:

Proprietatile tamaduitoare pe care le are piatra de Rhodozit in privinta corpului fizic se refera la beneficiile in tratamentul cancerului. De asemenea contribuie la reducerea inflamatiilor tesuturilor si poate ajuta la afectiunile celulare. Se recomanda utilizarea acestui cristal inclusiv pentru tratarea depresiei, a migrenelor si a durerilor de cap. Contribuie la intarirea ochilor si a nervilor optici, dar in acelasi timp sustine regasirea echilibrului pH-ului la nivelul organismului si la stabilizarea functiilor creierului. Cristalul de Rhodizit este considerat a fi un excelent energizant pentru toate tipurile de vindecare.

 

Pentru cine este recomandat cristalul de Rhodizit?

Piatra de Rhodizit este recomandata pentru nativii din toate zodiile, dar in special pentru nativii din zodia Rac.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult