Prima pagină » Fucsit

Fucsit

de Cristiana
6 minutes Citeste
Fucsit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

FUCSIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Se prezinta sub forma de placi si straturi (de forma mica) si se gaseste avand toate dimensiunile

Alte denumiri: Muscovit verde, Crom-Muscovit

Tarile de provenienta (unde se gaseste): BRAZILIA, INDIA, ZIMBABWE, STATELE UNITE ALE AMERICII, CANADA, RUSIA

Compozitia chimica: K(Al,Cr)2(AlSi3O10)(OH)2

Duritate: 2 – 3,5 (din 10)

Culoare: verde intens, cu tenta galbuie uneori

Baze de cristalizare: monoclinic

Cuvinte cheie: fericire, miracole, binecuvantari

Chakre: toate (predominant chackra inimii(4))

 

 

Denumire:

Numele cristalului de Fucsit este dat dupa numele mineralogistului si chimistului din Bavaria, Johann Nepomuk von Fuchs. Aceasta piatra mai este denumita pe baza proprietatilor sale de catre specialistii in cristaloterapie ca fiind „Piatra Zanelor”. Piatra de Fucsit este guvernata de planeta Mercur si are atat polaritate Yin, cat si polaritate Yang.

 

Introducere:

Cu ajutorul cristalului de Fucsit poti sa te pregatesti sa calatoresti prin viata pe aripile ingerilor. Cunoscut ca si un cristal „zana”, acest cristal se remarca in lumea mineralelor si a cristalelor prin culoarea sa verde si prin petele sale stralucitoare aurii care se aseamana cu praful zanelor. Este o piatra care ajuta la manifestarea sentimentelor de fericire si voiosie, dar si pentru manifestarea miracolelor. Fucsitul este un cristal asociat cu ideea de reinnoire si intinerire. Daca iti doresti ca totul sa revina la normal in viata de zi cu zi, atunci proprietatile pietrei de Fucsit te pot ajuta in acest sens. Reduce stresul, creste vitalitatea si elimina energia negativa.

 

Insemnatate:

Cristalul de Fucsit are o energie radianta care induce la nivelul chackrei inimii vibratii puternice de vindecare care incurajeaza relaxarea linistitoare si creativa, dar si gandurile pozitive. Cristalul de Fucsit emite vibratii cu adevarat magice pentru a servi in reamintirea faptului ca fiecare moment la vietii este o sansa de a alege fericirea, iar aceasta este intotdeauna cea mai inteleapta alegere.

 

Piatra de Fucsit este extrem de utila si in cazul meditatie zilnice. Fucsitul este o piatra care te va inspira in a descoperi adevaratele dorinte prin plasarea cristalului la nivelul chackrei inimii. Menirea cristalului de Fucsit consta in a ne reaminti mereu de faptul ca suntem intotdeauna protejati de ingeri pazitori. Atunci cand simtim ca aripile noastre intampina dificultati in a zbura, spiritul ingerilor ne ghideaza prin intermediul cristalului de Fucsit sa indraznim sa avem curaj chiar si atunci cand apar nori in viata noastra si sa ne pazim intotdeauna sufletele noastre sensibile de toxicitatea gandurilor sau a atacurilor la nivel psihic. Vindeca inimile ranite de catre persoanele din jurul nostru si contribuie la recastigarea iubirii si a consideratiei din partea persoanelor din jur. Cu ajutorul cristalului de Fucsit vom avea sprijinul de care avem nevoie pentru ca in loc sa ne indreptam asupra unei drame, sa redirectionam inima catre acel loc unde au loc miracole. Si miracolul suntem chiar noi alaturi de toate oportunitatile care exista in Univers. Se poate spune ca piatra de Fucsit este asemenea unui expresso pentru sufletul nostru prin faptul ca asigura combustibilul pentru acele scantei de creativitate.

 

Cristalul de Fucsit este asociat cu zanele si in privinta taramurilor spirituale prin faptul ca ajuta la indrumare in cazul calatoriei spirituale. Atunci cand ne aflam in sesiunile de terapie putem apela la ingerii nostri pazitori pentru a contempla intr-o stare de pace profunda. Acest cristal este extrem de util si pentru meditatie prin faptul ca vom putea simti foarte repede indrumarea de care avem nevoie in calatoria interioara de descoperire a sinelui prin primirea acelor raspunsuri care vin la nivel mental odata ce ne deschidem fata de constiinta superioara. Ingerii pazitori pot sa se iveasca in viata noastra in diferite forme, de la necunoscuti plini de bunatate pana la cei mai apropiati prieteni sau familie.

 

Fucsitul mai este cunoscut si ca o piatra a dorintelor care functioneaza pentru atragerea norocului si pentru a pastra speranta in inima. A visa si a ne dori este la fel de important ca si a respira, mai ales atunci cand vine vorba despre descoperirea adevaratelor dorinte ale sufletului nostru. Proprietatile vindecatoare ale cristalului de Fucsit ajuta la oferirea de sprijin si de inspiratie de care avem nevoie pentru a ne urma cele mai salbatice vise.

 

In planul relatiilor cristalul de Fucsit aduce armonie si contribuie la aplanarea conflictelor. In consecinta este ideala pentru succesul in afaceri. Tot la nivelul relatiilor piatra de Fucsit faciliteaza descoperirea si intelegerea problemelor care au legatura cu interactiunea cu persoanele din jurul tau, dar sustine si identificarea solutiilor pentru a rezolva respectivele probleme. Acest cristal poate preveni si singuratatea. In privinta relatiilor, piatra de Fucsit contribuie la oferirea de ajutor celor din jur, insa fara a interveni prea mult si a face ca ceilalti sa devina dependenti intr-un fel sau altul. Cu alte cuvinte, Fucsitul incurajeaza independenta fiecarei persoane si ofera sprijin pentru ca doua persoane sa isi urmeze intotdeauna drumul menit pentru sufletul fiecaruia.

 

Piatra de Fucsit contribuie inclusiv la crearea unor sentimente pozitive la adresa propriei persoane prin reducerea criticii de sine si prin eliminarea unei atitudini in care intotdeauna vedem doar punctele slabe cu privire la propria persoana. Astfel, prin eliminarea analizei punctelor slabe reducem sansele de a esua si crestem sansele de a avea succes. Cu ajutorul pietrei de Fucsit vom putea regasi speranta si atunci cand ne este greu sa gasim o raza de lumina in cele mai intunecate perioade ale vietii. Acest cristal poate deveni oricand ghidul nostru pentru a progresa in viata.

 

Proprietati vindecatoare:

Din perspectiva proprietatilor vindecatoare la nivel fizic, piatra de Fucsit contribuie la regenerarea celulara, la intarirea sistemului imunitar, dar si la refacerea tesuturilor. Piatra de Fucsit are beneficii si pentru tratarea insomniei. Piatra de Fucsit este recunoscuta pentru capacitatea sa de a sustine vindecarea holistica si fitoterapia, din acest punct de vedere fiind extrem de utila pentru a afla indicatii cu privire la starea de sanatate si la starea de bine a organismului.

 

Pentru cine este recomandat Fucsitul?

Din perspectiva zodiacului piatra de Fucsit este recomandata pentru nativii din Balanta si Varsator. Influenta numerologica atribuie aceasta piatra celor care se afla sub influenta numarului 9. Din perspectiva profesiilor proprietatilor acestui cristal de Fucsit recomandata fara doar si poate ca cei care lucreaza ca si terapeuti sau vindecatori sa apeleze la Fucsit.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult