Prima pagină » Cavansit

Cavansit

de Cristiana
4 minutes Citeste
Cavansit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

CAVANSIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Cristalul de Cavansit are tendinta de a se forma sub forma de cristale agregate, in special sub forma de mingi, avand pana la cativa centimentri in dimensiune. Rareori poate fi gasit sub forma de agregate cu aspect de papion.

Alte denumiri:

Tarile de provenienta (unde se gaseste): INDIA, STATELE UNITE ALE AMERICII, BRAZILIA, NOUA ZEELANDA

Compozitia chimica: Ca[V4+O|Si4O10] · 4H2O

Duritate: 3 (din 10)

Culoare: albastru turcoaz intens

Baze de cristalizare: ortorombic

Cuvinte cheie: clarvedere, acces la arhivele akashice, comunicare imbunatatita, expansiunea constiintei

Chakre: al treilea ochi(6), coroana(7)

 

Denumire:

Piatra de Cavansit este denumita dupa compozitia chimica a acesteia, compozitie chimica ce cuprinde Calciu, Vanadiu si Silicat.

 

Introducere:

Piatra de Cavansit trebuie sa fie alegerea acelor persoane care trec prin schimbari majore in viata, aceasta piatra sustinand tranzitia in cadrul acestor momente de viata. Cristalul de Cavansit are menirea si proprietatile de a imbunatati intuitia, fiind considerata a fi o piatra a prezicerii viitorului. A fost folosita inca din vechime pentru a prezice viitorul. Este indicata pentru acele momente cand este nevoie de luarea unei decizii importante. De asemenea, Cavansitul este recomandat si pentru acele situatii in care se pun la cale planuri noi sau cand se vizeaza dezvoltarea. Piatra de Cavansit este una destul de rara si care nu este usor de gasit.

 

Insemnatate:

Piatra de Cavansit este considerata a fi o unealta prin care poti primi sfaturi de la divinitate, fiind un cristal care stimuleaza cel de-al treilea ochi. Prin menirea Cavansitului este posibil sa gasesti cea mai buna directie in viata ta. Este foarte utila si atunci cand iti doresti sa scapi de ezitari si de indecizie in viata. Cavansitul poate sa vindece si la nivel mental prin tratarea sentimentelor negative si readucerea mintii intr-o stare pozitiva. In consecinta, noile idei creative pot sa apara mult mai usor. Este un cristal care poate aduce o relaxare foarte profunda si care poate contribuie semnificativ la cresterea productivitatii.

 

Cavansitul este un cristal care imbunateste de asemenea si abilitatile de comunicare prin faptul ca are rol in cresterea perspicacitatii. Cu ajutorul cristalului de Cavansit vei putea de asemenea sa observi mai atent persoanele din jur si poate sa iti aduca o foarte mare incredere prin faptul ca te ridici la nivelul asteptarilor venite din partea celorlalte persoane. Aceasta piatra este indicata pentru cei care activeaza in domeniul serviciilor prin prisma faptului ca poate contribui la perceptia starii de spirit a celorlalte persoane, lucru foarte important in domeniul serviciilor.

 

Printre proprietatile cristalului de Cavansit se numara si faptul ca aceasta sprijina depasirea incercarilor care se ivesc in viata si ajuta la concentrarea catre viitor. Este de asemenea foarte utila pentru a regasi fericirea adevarata. Piatra de Cavansit este indicata si pentru persoanele foarte timide care isi doresc sa depaseasca aceasta timiditate. Printre proprietatile vindecatoare ale pietrei de Cavansit se numara si faptul ca ajuta la eliminarea stresului zilnic. Prin faptul ca mintea va fi eliberata de ganduri vei regasi o perspectiva mult mai larga si mai extinsa. Daca simti ca ai ramas blocat si vrei sa depasesti acest blocaj, piatra de Cavansit este o alegere ideala. Mai mult, este recomandata si pentru depasirea anxietatii si a nervozitatii.

 

Cavansitul contribuie si la acceptarea lectiilor de viata, lectii pe care pana nu demult iti erau greu sa le accepti. Proprietatile Cavansitului sunt menite a contribui la conexiunea cu un taram mai inalt, superior, contribuind la comunicarea cu lumea spiritelor.

 

Proprietati vindecatoare:

Din perspectiva proprietatilor vindecatoare la nivelul corpului fizic Cavansitul este cunoscut pentru sprijinul pe care il ofera in tratamentul ochilor, gatului, vezicii urinare si al rinichilor. Pe langa aceste proprietati vindecatoare punctuale, piatra de Cavansit este recunoscuta ca fiind utila in vindecarea intregului corp, sustinand vindecarea la nivel celular. Este de asemenea recomandata in cazul problemelor la nivelul dintilor, dar si pentru sanatatea sistemului endocrin. Are contributii in tratarea durerilor de cap cauzate de stres si in tratarea migrenelor.

 

In plan emotional Cavansitul are proprietati vindecatoare in cazul traumelor emotionale si pentru acele persoane care au dificultati in a gasi increderea de sine si a vedea valoarea de sine. Este recomandat pentru cei care doresc sa isi regasesca confortul si inspiratia. Din punct de vedere spiritual proprietatile cristalului de Cavansit se refera la proprietati benefice pentru calatoriile astrale si pentru comunicarea cu lumea spiritelor, dar si pentru pacea interioara sau expansiunea constiintei de sine.

 

Pentru cine este recomandat Cavansitul?

Cavansitul este talismanul norocos pentru nativii din zodia Varsator. Din punct de vedere numerologic acest cristal este recomandat pentru cei aflati sub influenta numarului 5.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult