Prima pagină » SUPER SEVEN (7)

SUPER SEVEN (7)

de Cristiana
5 minutes Citeste
Super Seven - Cristale naturale - Pietre semipretioase

SUPER SEVEN (7)

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: In cea mai mare parte cristal cu aspect fibros

Alte denumiri: Piatra Melodie, Piatra Sacra

Tarile de provenienta (unde se gaseste): BRAZILIA, STATELE UNITE ALE AMERICII

Compozitia chimica: SiO2

Duritate: 7 (din 10)

Culoare: violet inchis, portocaliu, rosu cu maro, auriu, fara culoare

Baze de cristalizare: trigonal

Cuvinte cheie: expansiunea constiintei, atingerea sinelui superior, dezvoltare, trairea momentului prezent, cunoastere, noi inceputuri, transfer de energie

Chakre: toate chackrele, inclusic cele eterice si transpersonale

 

Denumire:

Numele pietrei de Super Seven provine de la faptul ca vorbim despre o piatra alcatuita din sapte cristale cu diferite puteri. Cristalul de Super Seven mai este cunoscut si sub denumirea de Piatra Melodie sau Piatra Sacra si reprezinta un mineral foarte rar gasit care este format din sapte cristale sub forma unui singur. Cele sapte cristale care se regasesc in alcatuirea cristalului de Super Seven sunt Ametist, Goetit, Cristal de stanca, Cuart Fumuriu, Rutil, Cacoxenit si Lepidocrozit. Cristalul de Super Seven pastreaza proprietatile tuturor acelor cristale care se regasesc in alcatuirea sa. Super Seven este un cristal care se afla sub dominatia tuturor planetelor din Sistemul Solar.

 

Introducere:

Cristalul de Super Seven reprezinta un element cheie pentru accesarea taramului spiritual si pentru deblocarea cunostintelor si a fiintelor ancenstrale din aceste taramuri spirituale. Frecventa inalta a acestui cristal ajuta la conectarea energiei fiintelor ceresti si astfel vei avea parte de o mai buna intelegere cu privire la menirea si scopului sufletului. De asemenea, avem in vedere un cristal ale carui energii ofera raspunsuri la intrebarile dificile ale vietii si in acelasi timp faciliteaza abilitatea de conexiune cu experientele din vietile anterioare. Anumite secvente din vietile anterioare contin cunoasterea ancenstrala, aceasta avand adesea capacitatea de a purta de grija de lungul multiplelor reincarnari. Acest mix unic de minerale ajuta in aducerea acestei cunoasteri ancenstrale in fata astfel incat sa fie deblocata pentru a putea fi folosita in viata actuala.

 

Prin energiile cristalului de Super Seven vei putea sa iti extinzi constiinta astfel incat vei atinge claritatea mentala completa. Aceasta piatra ajuta de asemenea la deblocarea gandurilor si emotiilor, fiind utila pentru channeling si pentru ancorarea energiei la Pamant. Odata ce energia este ancorata, aceasta energie poate fi folosita pentru atingerea dorintelor si visurilor.

 

Insemnatate:

Insemnatatea cristalului de Super Seven are in vedere trezirea energiei proprii. Este considerat un cristal foarte puternic pentru a aduce la suprafata potentialul nostru ascuns si pentru dezvoltarea personala. Acest cristal contribuie inclusiv la cresterea increderii de sine, dar si a fortei proprii. Prin prisma celor sapte cristale care se regasesc in compozitia sa, cristalul de Super Seven ofera o deschidere a orizonturilor, fiind astfel un cristal foarte util pentru generarea de noi idei si pentru a gasi un nou val al vietii pe care sa pornesti catre implinirea visurilor. Calitatile cristalului de Super Seven au menirea inclusiv de a pastra energia intr-un echilibru perfect, iar atunci cand simti ca energia negativa te afecteaza, acest cristal poate sa o inlocuiasca cu energie pozitiva.

 

Cristalul de Super Seven este considerat a fi incarcat cu vibratia care pune in legatura intreaga umanitate, fiind util pentru ridicarea vibratiei fiecarui individ astfel incat intreaga vibratie la nivelul planetei sa fie schimbata. Contribuie la dezvoltarea darurilor transcendentale si la elevarea in plan spiritual. Tot in plan spiritual vorbim despre un cristal care sustine telepatia, clarviziunea, claraudienta si channeling-ul. Piatra de Super Seven este un adevarat catalizator pentru expansiune si transformare. Energiile cristalului Super Seven fac din acesta un aliat puternic prin faptul ca ofera protectie, eliberarea emotiilor negative si a obiceiurilor din trecut, purificarea sufletului, dar si regasirea unui loc plin de claritate, concentrare, creativitate si pozitivitate.

 

Avand in vedere ca vorbim despre cristalul Super Seven ca despre un cristal in care se regasesc sapte minerale, trebuie spus ca fiecare dintre acestea are anumite proprietati si energii. Astfel cristalul de Ametist contribuie la iluminarea spirituala si ofera stabilitate, rezistenta sau rabdare sub presiunea situatiilor stresante, fiind de asemenea foarte puternic pentru transformarea energiilor negative in energii pozitive. Cristalul de stanca ajuta la cresterea energiei si sustine abilitatile de comunicare si de ascultare. Varietatea de Cuart fumuriu contribuie la sporirea creativitatii si la luarea deciziilor bune in afaceri, iar atunci cand suntem in situatii stresante ajuta la ramanerea cu picioarele pe pamant. Cristalul de Cacoxenit ajuta la gasirea ideilor noi si la trezirea din punct de vedere spiritual, dar sustine inclusiv o perspectiva pozitiva asupra vietii. Cuartul rutilat (Rutilul) contribuie la cresterea puterii si a sentimentelor de iubire si sustine dezvoltarea pe toate planurile (fizic, mental, emotional, spiritual), dar in acelasi timp este foarte benefic si pentru consolidarea relatiilor din perspectiva stabilitatii acestora. Cuartul rutilat asigura si regasirea echilibrului emotional si a celui mental. Lepidocrozitul este un cristal care stimuleaza intelectul si ajuta la pastrarea cunostintelor acumulate, dar si la imbogatirea cunostintelor. Nu in ultimul rand cristalul de Goetit amplifica abilitatile de comunicare si sporeste capacitatea de concentrare.

 

Sugestii de intretinere:

Pentru a intretine in mod corespunzator cristalul de Super Seven se recomanda evitarea expunerii indelungate la lumina sau la caldura, in sens contrar apare decolorarea. Pentru a curata cristalul de Super Seven se recomanda apa cu sapun si un burete moale pentru curatarea mizeriei care se poate depune pe cristal.

 

Pentru cine este recomandat cristalul de Super Seven?

Prin prisma proprietatilor sale si a energiilor, cristalul de Super Seven este recomandat pentru nativii din toate zodiile, iar din punct de vedere al influentei numerologice vorbim despre un cristal recomandat pentru cei aflati sub influenta numarului 9. Energiile cristalului de Super Seven il recomanda pentru acele persoane care activeaza in domeniul planificarii si design-ului, dar si pentru acei profesionisti din domeniul publicitatii si marketing-ului.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult