Prima pagină » Trandafirul desertului

Trandafirul desertului

de Cristiana
5 minutes Citeste
Trandafirul Desertului - Cristale naturale - Pietre semipretioase

TRANDAFIRUL DESERTULUI

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Cristale grupate si formate sub aspectul unor petale de flori

Alte denumiri: Desert Rose

Tarile de provenienta (unde se gaseste): DESERTUL SAHARA, MEXIC, SPANIA, AFRICA DE SUD, AUSTRALIA, ARABIA SAUDITA, CIPRU, LIBIA, TUNISIA, NAMIBIA, GERMANIA, STATELE UNITE ALE AMERICII

Compozitia chimica: Ca (SO4) 2H 2O

Duritate: 1,5 – 2 (din 10)

Culoare: transparent pana la opac, alb, galben, rosu, gri, maro spre negru

Baze de cristalizare: monoclinic

Cuvinte cheie: iluminare, intuitie, bucurie, inspiratie, crestere, expansiunea constiintei, dezvoltare, transfer de energii

Chakre: chackra radacina(1), chackra sacrala(2), plex solar(3)

 

Denumire:

Numele cristalului Trandafirul Desertului provine de la modul in care sunt asezate cristalele sub forma unei flori de trandafiri, dar si datorita locatiei unde acesta se formeaza, si anume in zone predominant desertice. Este o varietate de Selenit avand cristalele dispuse in forma de floare. Conform unei legende apartinand nativilor amerindieni, Trandafirul Desertului reprezinta pietre sculptate de luptatori care au revenit inapoi pe Pamant din lumea spiritelor si care au fost raspandite pe planeta noastra pentru a proteja patria acelor spirite. Trandafirul Desertului este un cristal aflat sub guvernarea Pamantului, dar si a Lunii si are polaritate Yin.

 

Introducere:

Piatra Trandafirul Desertului este formata dintr-un tip de Selenit in combinatie cu apa, vantul si nisipul din zonele desertice. Este o piatra perfecta pentru meditatie datorita faptului ca ajuta la ancorare si echilibru. Prin faptul ca activeaza chackrele radacina, coroana si sacrala asigura claritate mentala si concentrare, dar si manifestare si putere de exprimare a sinelui. Astfel contribuie inclusiv la deblocarea dorintei Divine. Este un cristal ideal pentru a fi amplasat la capul patului, in locul de lucru sau in spatiul de meditatie pentru ca asigura curatarea aurei si a mediului. Prin faptul ca este la baza un cristal de Selenit are proprietatea de a purifica si curata inclusiv alte cristale amplasate in apropiere. Trandafirul Desertului este un cristal perfect pentru cei care isi doresc sa simta energia reintineririi. Energia inalta si energetica a acestui cristal ajuta la realinierea sistemului de chackre prin eliberarea blocajelor dintre centrii energetici astfel incat energia sa aiba un flux foarte lin de curgere. Prin activarea chackrei sacrale piatra Trandafirul Desertului ajuta la manifestare si la transformarea viselor in realitate.

 

Insemnatate:

Menirea cristalului Trandafirul Desertului este aceea de a oferi claritate mentala si dezvoltarea intuitiei naturale. Contribuie la imbunatatirea abilitatilor transcendentale, faciliteaza intelegerea visurilor si a vietilor anterioare. De asemenea ajuta la ridicarea vibratiilor astfel incat sa experimentezi lucrul cu ingerii pazitori. Asigura deschiderea si curatarea chackrelor superioare, dar si restabilirea echilibrului daca acesta a fost pierdut. Orice stagnare care se regaseste in viata ta va fi eliminata de energiile acestui cristal. Trandafirul Desertului aduce de asemenea un plus de initiativa si de motivatie pentru implinirea viselor si a obiectivelor. Vei invata cum sa accepti viata cu toate posibilitatile sale si cu toate abilitatile personale pe care le detii. Mai mult, Trandafirul Desertului te ajuta la cresterea sentimentului de valoare de sine si de incredere de sine. Pentru aceia care au un talent, dar se simt rusinati sau neincrezatori, energiile acestui cristal pot oricand sa iti intareasca increderea si sa iti ofere o multitudine de oportunitati pentru a-ti demonstra talentul de care dispui.

 

Trandafirul Desertului este considerata a fi o piatra a norocului datorita combinatiei puterilor Cerului si Pamantului. Acest cristal atrage prosperitate in afaceri si ofera incredere in procesul decizional atunci cand vine vorba despre afaceri. De asemenea sustine echilibrul pentru a te bucura de viata si atunci cand lucrezi din greu pentru indeplinirea obiectivelor financiare, dar ajuta si la indepartarea blocajelor care se interpun intre tine si crestere, progres. Ajuta inclusiv la dezvoltarea intuitiei astfel incat sa gasesti urmatoarea miscare si sa iei cea mai buna decizie. In plus ofera energiile necesare pentru perseverenta si dedicare pentru a avea succes, descoperind cum sa urmezi cu incredere un proiect chiar si in fata eventualelor obstacole.

 

In privinta relatiilor de cuplu, piatra Trandafirul Desertului este foarte benefic pentru cupluri pentru ca sustine echilibrul si intelegerea chiar si in contextul in care relatiile se schimba de-a lungul timpului. Energiile acestui cristal aprofundeaza conexiunea cu partenerul si ajuta inima sa ramana deschisa la intelegerea partenerului. Mai mult, Trandafirul Desertului este foarte util pentru cei care incep relatii noi, dar si pentru acele cupluri care se afla in relatii de lunga durata si care doresc revitalizarea acestora. Energiile delicate ale acestui cristal intaresc relatiile de cuplu si invita la iubire, pace si armonie intre doi parteneri, sustinand inclusiv amicitia intre indragostiti.

 

Proprietati vindecatoare:

Energiile cristalului Trandafirul Desertului aduc beneficii inclusiv in ceea ce inseamna vindecarea corpului fizic. Astfel vorbim despre un cristal cunoscut pentru beneficiile asupra flexibilitatii musculare si regenerarii tesuturilor. Contribuie inclusiv la elasticitatea pielii si a tesuturilor, dar si la cresterea apetitului sexual si la imbunatatirea fertilitatii. Energiile vindecatoare ale acestui cristal ajuta in tratarea oboselii fizice si poate indeparta dependentele nesanatoase. In plus se recomanda utilizarea acestui cristal pentru ametelile sau raul datorat calatoriilor, dar si pentru tratarea problemelor la prostata. Eficienta Trandafirului Desertului este cunoscuta si in protejarea sau vindecarea infectiilor virale. Mai mult decat atat, acest cristal intareste oasele si orice problema musculara sau la nivelul scheletului poate fi ameliorata. Nu in ultimul rand este utilizat Trandafirul Desertului pentru ameliorarea psoriazisului si a crizelor epileptice.

 

Sugestii de intretinere:

Pentru ingrijirea cristalului Trandafirul Desertului se recomanda spalarea acestuia o data sau de doua ori pe luna cu ajutorul apei caldute. Este nevoie de foarte mare atentie in manevrarea acestui cristal prin faptul ca se poate zgaria extrem de usor datorita duritatii reduse.

 

 

Pentru cine este recomandat Trandafirul Desertului?

Este un cristal recomandat pentru nativii din toate zodiile.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult