Prima pagină » Culorile lumanarilor si importanta lor în viata noastra

Culorile lumanarilor si importanta lor în viata noastra

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Culorile lumânărilor și importanța lor în viața noastră

Culorile lumânărilor și importanța lor în viața noastră

Culorile reprezintă o parte importantă din viața noastră, având diverse semnificații, care pot ține de emoții, oameni, diverse culturi sau ritualuri. De aceea, chiar și lumânările pot fi disponibile în nuanțe diverse, fiind destinate unor anumite scopuri diferite. Dacă vrei să înveți mai multe despre culorile lumânărilor și cum să te folosești de acestea, iată câteva informații utile.
 
Lumânările roșii
Lumânările roșii pot avea nenumărate utilizări, dar acestea sunt asociate în primul rând cu pasiune, dorință și energie. Se spune că ele ar avea un efect pozitiv și pentru manifestarea în cazul bunurilor materiale. Dacă ai pe listă multe planuri, idei și concepte pe care vrei să le transformi în realitate, este util ca, din când în când, să arzi câte o lumânare roșie, pentru a-ți îndeplini visurile.
 
Lumânările roz
Dacă ești o persoană romantică sau cauți să atragi dragostea în viața ta, nu uita să ții pe aproape câteva lumânări roz. Această culoare are efect asupra iubirii spirituale și asupra sentimentelor, spre deosebire de roșu, care este mai degrabă în conexiune cu dragostea trupească.
 
Culorile lumânărilor și importanța lor în viața noastră 1Lumânările galbene
Culoarea galbenă este prin natura sa extrem de stimulantă și are un efect pozitiv asupra concentrării pe propria persoană. O lumânare galbenă te poate ajuta să îți accepți mai ușor defectele și să îmbrățișezi dualitatea acestei lumi.
 
Lumânările portocalii
Oranjul este culoarea asociată cu creația și de aceea lumânările în această nuanță sunt utilizate pentru a spori procesul creator, dar și pentru a scăpa de frustrări sau furie. Folosește o lumânare portocalie pentru a-ți îmbrățișa energia creatoare feminină care se află în interiorul tău. Poți apela la lumânările portocalii și în relațiile care se află la început de drum, fie ele romantice sau de prietenie.
 
Lumânările verzi
Verdele este despre creștere și dezvoltare, deci dacă ești în proces de a avansa și de a deveni mai bun, lumânările verzi îți sunt destinate. Verdele este și culoarea banilor, ceea ce te poate ajuta și pe plan financiar.
 
Lumânările bleu
Albastru deschis este despre acceptare și onestitate. Dacă acestea sunt două teme recurente în viața ta, lumânările bleu te vor ajuta, în special dacă îți este dificil să iei în considerare o situație, să recunoști sau să accepți adevărul.
 
Lumânările violet
Violet este culoarea care are acces către lumea viselor, în special când vine vorba despre visele lucide. Dacă vrei să te adâncești în explorarea lor sau să obții o imagine cât mai clară asupra acestora, pentru un proces de curățare, lumânările violet sunt ideale pentru tine.
 
Lumânările albe
Lumânările albe sunt ideale pentru noi începuturi. Acestea te vor ajuta să îți purifici locuința, după un proces temeinic de curățenie. Albul este culoarea ideală pentru a atrage pacea și armonia într-un spațiu de tip locuință.
 
Lumânările negre
Deși negru nu este considerată a fi o culoare pozitivă, aceasta este asociată cu protecția, fapt real și în cazul lumânărilor negre. Folosește-le doar în anumite cazuri, atunci când vrei să obții protecție împotriva unui anumit lucru cunoscut. Poți folosi lumânările negre și pentru a distruge obiceiurile negative.
 
Folosește lumânările colorate în funcție de starea ta de spirit și pentru a atrage sau a ține la distanță energiile din viața ta!

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult