Prima pagină » Cristale pentru vindecarea traumelor emotionale

Cristale pentru vindecarea traumelor emotionale

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Cristale pentru vindecarea traumelor emotionale

Cristale pentru vindecarea traumelor emotionale

Utilizarea cristalelor in vindecarea traumelor emotionale este o practica veche, care a fost folosita in diferite culturi si traditii spirituale de-a lungul istoriei. Cristalele sunt considerate a fi un mijloc de conexiune cu energiile universului si pot fi folosite pentru a ajuta la echilibrarea si vindecarea diferitelor aspecte ale fiintei umane, inclusiv traumele emotionale. In general, cristalele sunt utilizate in vindecarea emotionala pentru a ajuta la eliminarea blocajelor energetice din corpul si mintea umana, care pot fi cauzate de traumele emotionale. Aceste blocaje energetice pot afecta functionarea normala a corpului si pot conduce la boli si afectiuni fizice si mentale.
 
Cristalele pot fi utilizate in diferite moduri pentru a ajuta la vindecarea traumelor emotionale. Unele persoane prefera sa poarte cristale sub forma de bijuterii sau sa le tina in buzunar sau intr-un pachet mic pentru a le avea aproape tot timpul. Altii prefera sa le plaseze pe diferite parti ale corpului sau sa le foloseasca in meditatie sau in alte practici spiritual insa toate aceste metode sau tehnici pot fi detaliate.

Cristale pentru vindecarea traumelor emotionale 1Meditatia cu cristale – Meditatia cu cristale poate ajuta la reducerea stresului si anxietatii si poate ajuta la eliberarea traumelor emotionale. Pentru a medita cu cristale, trebuie sa gasiti un loc linistit si sa tineti cristalul ales in mana sau pe corpul dumneavoastra. In timpul meditatiei, concentrati-va asupra respiratiei si asupra intentiei de a elibera traumele emotionale.
Plasarea cristalelor pe corp – Plasarea cristalelor direct pe corp poate ajuta la echilibrarea energiilor din corp si poate ajuta la eliberarea traumelor emotionale. Cristalele pot fi plasate pe chakrele din corp sau in zonele care sunt afectate de traume emotionale.
Purificarea si incarcarea cristalelor – Este important sa purificati si sa incarcati cristalele inainte de a le utiliza in vindecarea traumelor emotionale. Acest lucru poate fi realizat prin spalarea cristalelor in apa sarata sau prin expunerea la lumina soarelui sau la lumina lunii. Dupa curatarea cristalelor, acestea pot fi incarcate prin plasarea lor intr-un loc insorit sau sub lumina lunara si prin concentrarea asupra intentiei de a le folosi pentru vindecarea traumelor emotionale.
Folosirea cristalelor in timpul terapiei – Cristalele pot fi folosite in timpul terapiei pentru a ajuta la eliberarea traumelor emotionale si pentru a ajuta la reducerea anxietatii si a stresului. Terapeutul poate plasa cristalele in jurul zonei de tratament sau pe corpul pacientului.
Crearea unei grile de cristale – Crearea unui grile de cristale poate ajuta la amplificarea puterii cristalelor si poate ajuta la eliberarea traumelor emotionale. Pentru a crea o grila, cristalele sunt plasate intr-un anumit model si incarcate cu o intentie specifica.  

In general, tehnicile care pot fi utilizate in utilizarea cristalelor in vindecarea traumelor emotionale depind de preferintele si nevoile individuale. Este important sa experimentati cu diferite tehnici si cristale pentru a gasi cele care functioneaza cel mai bine pentru dumneavoastra. De asemenea, este important sa discutati cu un specialist inainte de a incepe orice practica de vindecare sau terapie, inclusiv utilizarea cristalelor.
Exista o varietate larga de cristale care pot fi folosite pentru vindecarea traumelor emotionale si la fel precum tehnicile si aceste cristale pot avea efecte diferite de la o persoana la alta. Cel mai bine este sa aplicati metoda de descoperire prin incercare iar in acest fel sa vedeti care dintre numeroasele cristale poate fi benefic pentru voi.
Cristale pentru vindecarea traumelor emotionale 2Aventurin – Aventurinul este o piatra verde, care poate ajuta la calmarea emotiilor si la eliberarea stresului. Acesta poate ajuta la echilibrarea energiilor si la reducerea anxietatii.
Ametist – Ametistul este o piatra violeta, care poate ajuta la echilibrarea chakrelor si la reducerea anxietatii si a stresului. Acesta poate ajuta la eliberarea emotiilor negative si poate imbunatati starea generala de bine.
Citrin – Citrinul este o piatra galbena, care poate ajuta la eliberarea traumelor emotionale si la stimularea increderii in sine. Acesta poate ajuta la reducerea anxietatii si la imbunatatirea stimei de sine.
Granat – Granatul este o piatra rosie, care poate ajuta la eliberarea traumelor emotionale si la imbunatatirea circulatiei sanguine. Acesta poate ajuta la stimularea energiei si a motivatiei.
Labradorit – Labradoritul este o piatra irizata, care poate ajuta la eliberarea emotiilor refulate si la echilibrarea energiilor. Acesta poate ajuta la reducerea stresului si la imbunatatirea capacitatii de a face fata schimbarilor.
Roz cuart – Roz cuartul este o piatra roz, care poate ajuta la eliberarea traumelor emotionale si la imbunatatirea increderii in sine si a stimei de sine. Acesta poate ajuta la reducerea anxietatii si a stresului si poate imbunatati relatiile personale.
Lapis lazuli – Lapis lazuli este o piatra albastra intensa, care poate ajuta la eliberarea emotiilor refulate si la stimularea comunicarii eficiente. Acesta poate ajuta la reducerea stresului si la imbunatatirea capacitatii de a intelege si de a gestiona emotiile.
Turmalina negru – Turmalina negru este o piatra neagra, care poate ajuta la protejarea impotriva energiilor negative si la eliberarea traumelor emotionale. Acesta poate ajuta la reducerea anxietatii si a stresului si la imbunatatirea starii generale de bine.
Fluorit – Fluoritul este o piatra de diverse culori, care poate ajuta la eliberarea emotiilor refulate si la imbunatatirea concentrarii si a invatarii. Acesta poate ajuta la reducerea stresului si la imbunatatirea increderii in sine si a stimei de sine.
Agat – Agatul este o piatra cu diverse culori si modele, care poate ajuta la eliberarea emotiilor refulate si la imbunatatirea capacitatii de a face fata situatiilor stresante. Acesta poate ajuta la stimularea curajului si a increderii in sine.
Malachit – Malachitul este o piatra verde, care poate ajuta la eliberarea traumelor emotionale si la imbunatatirea relatiilor personale. Acesta poate ajuta la reducerea anxietatii si a stresului si la stimularea increderii in sine.

Acestea sunt doar cateva dintre cristalele care pot fi utilizate in tratarea traumelor emotionale. Este important sa alegeti cristalele cu care rezonati cel mai bine sau care rezoneaza cel mai bine cu nevoile si preferintele dumneavoastra individuale. De asemenea, este important sa purificati si sa incarcati cristalele inainte de a le utiliza in scopuri de vindecare si nu strica sa consultati și un specialist sau un terapeut care va poate ajuta sa obtineti tot ceea ce se poate din energia cristalelor.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult