Prima pagină » Wu lou- Protectie si longevitate

Wu lou- Protectie si longevitate

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Wu lou- Protectie si longevitate

Wu lou- Protectie si longevitate banner

   Dacă practicați Feng Shui, este foarte probabil să fi auzit despre importanța simbolului Wu Lou și de ce este o piesă atât de semnificativă de purtat sau afișat acasă.

   În China, planta de calabash, sau „tărtăcuță-sticlă”, a fost folosită de mult timp ca hrană și medicament, iar învelișul său dur ca o sticlă, o plută și chiar un instrument muzical antic. Tărtăcuțele au fost folosite în mod tradițional pentru a transporta medicamente, vin și „magie”. Maeștrii Feng Shui au reprodus, de asemenea, forma în alamă (metalul slăbește pământul) cu mulți ani în urmă, pentru a absorbi energia negativă a stelelor.

Wu lou- Protectie si longevitate   Feng shui pune un accent puternic pe protecție și longevitate. Există puține simboluri care oferă ambele, precum prețiosul wu luo. Wu luo este venerat atât în ​​cercurile budiste, cât și în cele taoiste ca simbol al vieții lungi și al sănătății perfecte. Wu luo este cunoscut sub multe nume, cum ar fi hulu, tărtăcuță, calabash sau wu luo. Se numește deseori calabă din cauza arborelui de calabă din care au crescut tărtăcuțele. Tărtăcuțele erau adesea folosite pentru a transporta apă după ce se uscau și erau scobite.

   Deoarece wu luo are o formă de figura opt, este, de asemenea, reputația că simbolizează atât cerul, cât și pământul, cerul fiind în partea de sus și pământul în partea de jos. Forma sa de cifră opt este considerată de bun augur pentru bogăție și prosperitate. Uneori, tărtăcuța este privită ca fiind magică și având proprietățile benefice ale problemelor de transmutare și de depășire a dificultăților.

   În feng shui, wu luo este cel mai adesea prezentat ca o figură de metal sau ca tărtăcuța de lemn în sine. Afișarea acestora vă va îmbunătăți viața și vă va oferi protecție pentru sănătate și împotriva accidentelor sau a morții timpurii. Cu toate acestea, în magazinele cu articole de acasă, puteți găsi adesea vaze și lămpi din ceramică în forma clasică de wu luo. Adăugarea acestora la decorul dvs. este atât clasică, cât și atemporală – și aduce beneficii tuturor celor de acasă.

   Este folosit pentru a îmbunătăți sănătatea sau pentru protecția împotriva bolilor, precum și pentru a promova norocul și energia „sănătoasă” din jur. Este un simbol foarte protector, care poate fi folosit în multe domenii diferite ale vieții noastre pentru a ne proteja de orice tip de energie negativă.

Wu lou- Protectie si longevitate  Iată șase moduri în care puteți folosi un wu luo pentru o sănătate mai bună, protecție împotriva răutății, protecție pentru sănătate și ca remediu pentru afecțiuni.

1. Protejează-te împotriva celor 2 afecțiuni negre și 5 galbene.

Wu luos sunt adesea din alamă sau metal. Aceștia sunt cei mai buni protectori împotriva problemelor de sănătate asociate atât celor 2, cât și celor 5 afecțiuni. Elementul metalic și proprietățile de îmbunătățire a sănătății wu luo fac din acesta un remediu eficient împotriva accidentelor, bolilor copleșitoare, a rănilor grave, a bolilor majore și a oaselor rupte.

2. Creați o energie sănătoasă, în creștere.

Când ne simțim stagnati și blocati, un wu luo poate aduce energie sănătoasă care ne ajută să creștem. Alegeți un simbol, cum ar fi un colier, pandantiv de jad sau alt talisman, cum ar fi un breloc pe care să îl purtați cu dvs. și să promovați norocul și energia de creștere bună și sănătoasă.

Wu lou- protectie si longevitate-auriu3. Transmutați probleme.

Tărtăcuța magică poate lua energii malefice ale intențiilor rele sau bârfele altora și o poate transforma astfel încât să nu vă poată face rău. Adăugarea unui wu luo la biroul de lucru sau la noptieră vă poate ajuta să vă protejați de obiectivele lor distructive și să vă promovați sănătatea și bunăstarea.

4. Atrage energii benefice.

Mulți zei și zeități sunt arătați cu un wu luo, deoarece este asociat cu nectarul nemuririi și protecția pentru cei vii. Din această cauză, se crede că wu luo atrage energii benefice și ființe binevoitoare care vă pot ajuta și ajuta în viață.

5. Recuperați-vă după boală.

Ori de câte ori tu sau o persoană dragă te-ai îmbolnăvit, așează un wu luo lângă patul tău pentru a-ți îmbunătăți și a accelera recuperarea. Wu luo va contribui la promovarea sănătății și la deplasarea bolii prin absorbția și transmutarea energiei bolii.

6. Îmbunătățiți sănătatea și starea de spirit pentru întreaga familie.

Îmbunătățirea relațiilor de familie, energia sănătoasă și vitală în creștere, plasați un wu luo în colțul de est al sufrageriei. Wu luo va promova vitalitatea și vă va ajuta să vă ridicați mental și fizic dacă suferiți de sănătate, depresie sau îngrijorare.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult