Prima pagină » Ru Yi- Un simbol al puterii

Ru Yi- Un simbol al puterii

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Ru Yi- Un simbol al puterii


  Ce este Ru Yi?

  Ru Yi este un obiect asemănător unui sceptru chinezesc folosit în feng shui clasic sau tradițional. Se crede că poate crea un chi unic (o energie specifică), care poate oferi cuiva noroc și respect față de ceilalți. După ce înțelegeți semnificația și utilizarea Ru Yi în aplicațiile clasice sau tradiționale de feng shui, depinde de dvs. să decideți dacă un Ru Yi este un instrument bun pentru energia casei sau a biroului dvs.

Ru yi- un simbol al puterii  Semnificatie:

  La fel ca în majoritatea simbolurilor antice, există mai multe versiuni diferite cu privire la originile lui Ru Yi. Unii cred că Ru Yi provine din sceptrul ceremonial budist, unii dintr-o armă de autoapărare, iar unii cred că a apărut ca un scarpinator de spate. Oricare ar fi originea, înregistrările arată că în timp Ru Yi a devenit un simbol al puterii și autorității.

  Sensul suplimentar al lui Ru Yi este acela de noroc și protecție, cu reputația de a-l ajuta pe proprietar să găsească o cale clară spre împlinirea drumului sau destinului său. Datorită asocierii lui Ru Yi cu puterea, autoritatea și împlinirea unui destin (calitatea yang a energiei, adesea tradusă ca „carieră” în lumea de astăzi), un Ru Yi este cel mai bine folosit pentru feng shui bun la birou, nu acasă.

 

Ru YI- un simbol al puterii  Unde ii plasam:

  În școlile clasice de feng shui, un Ru Yi este cel mai adesea poziționat în zona de nord a unui loc de afaceri, care poate fi un birou la domiciliu sau un birou mare, corporativ. Se presupune că un Ru Yi din birou îl protejează pe proprietar de energie negativă și deschide calea pentru avansarea în carieră.

  La domiciliu, Ru Yi este cel mai adesea plasat în zona bagua de nord-vest – zona conectată la energia masculină. Este, de asemenea, zona Feng Shui pentru comunicare și ajutarea oamenilor. Uneori, un Ru Yi este plasat în zona feng shui bagua de Vest (Copii și creativitate) pentru a crea energie mai autoritară în interacțiunea cu copiii.

  In Feng shui-ul tipic Ru Yi este fabricat din metal sau dintr-un material mai ușor cu un finisaj de bronz. Un Ru Yi mai scump și mai bine lucrat este fabricat din jad sau lemn prețios. Găsiți adesea Ru Yi împodobit cu ciucuri roșii cu nodul mistic, precum și diverse simboluri feng shui.

  Dacă îți place ce se crede despre Ru Yi și te simți conectat la aspectul și semnificația sa, bazati-va cu siguranță pe acest remediu feng shui. Atunci când aplici feng shui bun la tine acasă sau la birou, nu face greșeala de a te simți limitat la utilizarea unor remedii care nu rezonează cu tine.

  Feng shui este totul despre energie, iar energia poate fi exprimată în moduri nesfârșite. Trebuie să fii clar cu intenția ta și să știi ce vrei să obții folosind un remediu specific feng shui. Ru Yi este doar o opțiune printre multe alte opțiuni. Înțelegeți energia sa și explorați cum aceeași energie poate fi exprimată în diferite moduri care sunt adecvate pentru decorul casei și al biroului.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult