Prima pagină » Pi Yao- Simbolistica

Pi Yao- Simbolistica

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Pi Yao- Simbolistica

   Nu mulți pasionați de feng shui sunt familiarizați cu utilizarea Pi Yao sau Pi Xiu. Totuși, acest lucru nu face Pi Yao mai puțin puternic. De fapt, Pi Yao este singurul remediu feng shui folosit în școala de feng shui pentru a proteja împotriva unui tip specific de energie negativă, numit Marele Duce (Tai Sui).

   Dacă urmăriți actualizările anuale de feng shui, puteți verifica cea mai bună zonă pentru a poziționa Pi Yao pentru energie feng shui de protecție anul acesta. Nu numai că Pi Yao este cel mai puternic remediu de protecție feng shui împotriva Marelui Duce, ci și un bun remediu feng shui pentru a atrage bogăția. Pentru un începător feng shui, un Pi Yao poate arăta similar cu un câine Fu, precum și cu un Chi Lin. La fel ca Chi Lin, Pi Yao  poate fi folosit fie singur, fie în perechi.

Pi Yao- simbolistica-pereche  La fel ca în majoritatea tratamentelor feng shui tradiționale chinezești, rădăcinile simbolului Pi Yao se află adânc în mitologia chineză. Cu aspectul feroce al unui leu înaripat, miticul Pi Yao poate alunga spiritele rele și proteja pe oricine de rău. Pi Yao este considerat loial și ascultător, ceea ce îl face un protector personal foarte popular în feng shui-ul tradițional. Acesta este motivul pentru care puteți găsi atât de multe amulete cu Pi Yao, fie că sunt brățări, brelocuri sau alte accesorii.

Pi Yao are un apetit vorace care pare să nu aibă sfârșit; acest lucru îl face un simbol al norocului și prosperității. Afișarea unei statui Pi Yao în afaceri este considerată un remediu feng shui cu noroc pentru a atrage un flux nesfârșit de bani.

 

Pi Yao-statuetaCum se utilizează Pi Yao (Pi Xiu) pentru cel mai bun feng shui?

    Prima utilizare a Pi Yao în aplicațiile clasice de feng shui este ca un remediu protector împotriva energiei negative a Marelui Duce (Tai Sui). Poziționarea corectă a Pi Yao este în direcția bagua opusă zonei afectate de prezența Marelui Duce. De exemplu, în 2012 energia Tai Sui se afla în zona de sud-est, astfel încât Pi Yao a fost plasat în zona de bagua din nord-vest, orientată spre sud-est.
    Un Metal Pi Yao este, de asemenea, folosit ca un remediu puternic feng shui pentru alte două energii negative conform școlii feng shui  O statuie Metal Pi Yao funcționează cel mai bine pentru această aplicație specifică feng shui.
    Ca un remediu pentru noroc și abundență, Pi Yao este afișat pe scară largă în birouri, precum și în case. În acest scop, cel mai bine este să afișați o pereche de Pi Yao . Le puteți afișa în zona dvs. de bani, în direcția norocoasă pentru bogăție sau pur și simplu într-o zonă proeminentă a sufrageriei. Nu așezați simbolul Pi Yao în baie sau în bucătărie.

  Pi Yao este, de asemenea, afișat uneori într-o casă nouă sau într-o casă care a fost recent renovată. O utilizare populară a Pi Yao este ca o amuletă personală, cum ar fi o brățară sau un breloc, deoarece vă permite să aveți întotdeauna protectorul personal loial în apropiere!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult