Prima pagină » Fuk Luk Sau- cei trei intelepti

Fuk Luk Sau- cei trei intelepti

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Fuk Luk Sau- cei trei intelepti

Fuk Luk Sau- cei trei intelepti

   Fuk Luk Sau – Zeii celor trei stele. Acești bătrâni înțelepți simbolizează vatra și casa, protejează familia și aduc fericire, sănătate, longevitate, pace, siguranta, noroc, bogăție și prosperitate într-o casă.

   Ei creează Chi bun în întreaga gospodărie. Bătrânii celor trei stele sunt printre cele mai populare zeități venerate în China și alte țări asiatice. Ele pot fi găsite în majoritatea caselor chinezești, precum și în multe case din întreaga lume. De obicei sunt asezate împreună.

Fuk Luk Sau- cei trei intelepti  • Fuk este Dumnezeul fericirii. El reprezintă fericirea, viețile împlinite, mulți copii și nepoți, dragostea, familia puternică și bogăția. Capul și umerii lui Fuk sunt deasupra celorlalte două. Deseori ține un copil în brațe (sau un sul) și este întotdeauna asezat în centru.

  • Luk este Dumnezeul bogăției și al onorurilor. El simbolizează autoritatea, succesul în carieră și afaceri, venitul crescut și statutul social ridicat. De multe ori i se cere ajutor pentru a da familiei un moștenitor. El este descris ținând sceptrul puterii Ru Yi și / sau lingouri de aur, care simbolizează puterea și bogăția.

  • Sau este Dumnezeul longevității. El simbolizează sănătatea și longevitatea. El este adesea descris cu două simboluri ale longevității – un căprioar și o piersică. Alternativ, el poate purta o sticlă de nectar într-o mână și un băț de călător în cealaltă mână. El poate fi, de asemenea, asezat cu ciuperca nemuririi și o calabash care posedă proprietăți puternice de vindecare.

   Fuk Luk Sau realizat în tradițiile chinezești va fi înconjurat de alte simboluri ale unei vieți lungi și fericite, inclusiv: copii (un simbol al procreației), sceptrul magic Ru Yi (un simbol al fericirii și bogăției), crapul Koi, un bol cu lingouri și monede de aur (simboluri ale bogăției), flori de bujor (simbolul iubirii), piersici și calabash (simboluri ale longevității) și Pi Yao (un simbol al protecției).

Fuk Luk Sau- cei trei intelepti   Este recomandat să plasați cei trei bătrâni intelepti chinezi într-unul din următoarele moduri: pe holul casei dvs., care vă va ajuta să vă faceți toate speranțele și visele să devină realitate. În orice sector al sufrageriei sau al mesei (cel mai bun este în est – zona sănătății), pentru a atrage noroc și energie pozitivă. Ele pot fi, de asemenea, plasate în estul oricărei alte camere în care familia dvs. se adună. Acestea pot fi amplasate în salonul din hol sau în recepția de birouri, ceea ce va atrage bogăția și prosperitatea. Îi poți pune la locul de muncă în spatele spațiului tău de lucru (în spatele tău) pentru a obține sprijin, pentru a atrage noroc și pentru a-ți îndeplini toate visele.

   În China antică, casele bogate ar avea sculpturile și picturile lui Fuk Luk Sau plasate într-o cameră specială, în timp ce casele din clasa mijlocie ar avea figurine ceramice ale acestor zei așezate pe o masă înaltă din sala de mese.

   Astăzi, puteți găsi acest talisman feng shui realizat din diverse materiale, cele mai populare fiind poli-rășina și porțelanul. Puteți găsi, de asemenea, imagini care le reprezintă. Lasă cele trei zeități intelepte Fuk Luk Sau, să aducă noroc in acasă și familiei tale.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult