Prima pagină » Cum putem beneficia de puterile lui Quan Yin

Cum putem beneficia de puterile lui Quan Yin

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Cum putem beneficia de puterile lui Quan Yin

Cum putem beneficia de puterile lui Quan Yin

 

  Imaginea bodhisattva Quan Yin poate fi folosită ca o ajustare feng shui și cel mai bine se face cu sinceritate și onoare. Dacă energia și simbolismul lui Quan Yin rezonează cu dvs., vă invităm să explorați aceste moduri simple de a adăuga această ființă minunată acasă.

Cum putem beneficia de puterile lui Quan Yin-card auriu  Cine este Quan Yin?

  Quan Yin (Kuan Yin sau Guan Yin) este bodhisattva de mare compasiune. Un bodhisattva este o ființă umană care și-a făcut jurământul de a-și dedica toată viața iluminării întregii omeniri. Bodhisattva continuă să se reîncarneze și să se întoarcă în lume pentru a-i ajuta pe ceilalți către iluminare.

Quan Yin este un simbol fluid de gen, deoarece este versiunea feminină a masculinului Avalokiteshvara (Chenezig în tibetană). Are multe încarnări diferite și este adesea portretizată așezată sau în picioare, ținând o floare de lotus sau o vază cu apă. Una dintre cele mai populare ființe din iconografia budistă, Quan Yin este o figură de milă și compasiune care îi ajută pe cei aflați în nevoie.

  Plasamente Feng Shui

  Imaginile lui Quan Yin sunt folosite în multe culturi și practici budiste diferite. Unele școli de feng shui folosesc și Quan Yin ca o ajustare feng shui. Dacă rezonați cu Quan Yin, alegeti o statuie sau o imagine a ei care să vă atragă. Fiți atenți să invocați Quan Yin pentru a vă sprijini cu cel mai mare respect și apreciere.

Puteți utiliza imaginea Quan Yin pentru a îmbunătăți zonele bagua, harta energiei feng shui. Înțelegerea nuanțelor bagua prin Quan Yin este o modalitate excelentă de a învăța și de a aprecia subtilitățile din practica feng shui. La fel ca fiecare zonă a hărții bagua, Quan Yin are multe semnificații și straturi de simbolism. Puteți utiliza iconografia acestei frumoase ființe cerești pentru a vă întări intenția pe care o aveți și a o conecta la o anumită zonă a bagua. Încercați să alegeți o singură zonă bagua pentru a plasa Quan Yin – mai puțin este mai mult atunci când stabiliți intenții și utilizați feng shui.

Quan Yin în Zhen (zona familiei)

Zona familiei este despre a începe sau a crea ceva nou și, de asemenea, despre familie și cei dragi. Compasivul Quan Yin ar fi bine plasat în zona familiei. Puteți stabili o intenție concentrându-vă pe familia dvs. sau să vă dați un plus cu o nouă inițiativă pe care doriți să o porniți.

Quan Yin în Xun (zona bogăției)

Zona bogăției nu se referă doar la numerar și finanțe, ci se conectează mai larg cu abundența. Adăugați aici o imagine sau o mică statuie a lui Quan Yin pentru a vă schimba mentalitatea cu privire la avere și bani. Fii recunoscător pentru binecuvântările pe care le ai în viața ta.

Quan Yin și Li (zona reputației)

Zona reputației și faimei este despre a te pune acolo și a fi văzut. Lasă-l pe Quan Yin să te inspire să te arăți în lume cu compasiune și har. Stabiliți intenția de a ieși în lume, de a face fapte bune, de a ajuta pe ceilalți și de a vă conecta cu comunitatea dvs.

Quan Yin în Kun (zona de parteneriat)

Zona parteneriatului este, de asemenea, conectată la energia feminină și la mamă. Aceasta este cea mai populară zonă a bagua pentru a adăuga Quan Yin. Este o mamă pentru toată lumea, recunoscând luptele noastre și ajutându-i pe cei care au nevoie. Puteți, de asemenea, să o plasați în zona Kun și să stabiliți o intenție în jurul iubirii de sine și să fiți mai receptivi la a vă hrăni.

Quan Yin în Dui (zona pentru copii)

Quan Yin este un protector și o mamă cerească pentru toți. Puteți folosi imaginea sau asemănarea ei în zona copiilor din casa sau dormitorul dvs. Dacă faceți acest lucru, stabiliți o intenție de protecție și bucurie pentru copiii dvs. sau viitorii copii.

Quan Yin în Qian (zona People Helpful)

Ca ființă cerească și bodhisattva, Quan Yin este văzut de mulți ca o figură asemănătoare unui înger păzitor. Poziția Qian este legată de a găsi oameni de ajutor în viața ta și de a avea rezultate bune, norocoase. Așezați o imagine sau o statuie a lui Quan Yin în această zonă a casei dvs. și stabiliți o intenție în legătură cu conectarea la energia pozitivă și la oamenii de ajutor.

Quan Yin în Kan (zona carierei)

Kan este zona bagua conectată la găsirea căii și scopului tău. Quan Yin vă poate inspira atunci când vă gândiți să vă schimbați cariera către un efort mai centrat pe inimă. Puteți adăuga asemănarea ei cu acest domeniu și puteți stabili o intenție în jurul găsirii unei chemări compătimitoare în care îi ajutați pe ceilalți.

Quan Yin în Gen (zona Cunoașterii)

Zona de cunoaștere a bagua este legată de dezvoltarea abilităților, învățării și activităților spirituale. Așezați Quan Yin în această zonă bagua, folosindu-vă de prezența ei pentru a vă ajuta să cultivați bunătatea iubitoare și compasiunea.

Quan Yin în Tai Qi (zona de sănătate)

Tai Qi este despre bunăstare și unitate. Centrul casei este conectat la toate zonele vieții tale. Așezați o imagine sau o statuie a lui Quan Yin în centrul casei dvs. pentru a aduce binecuvântări întregii case.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult