Prima pagină » Cum putem citi corect o busola

Cum putem citi corect o busola

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Cum putem citi corect o busola

Cum putem citi corect o busola

 

   Există multe întrebări de bază despre cum să citiți o busolă pentru feng shui: ar trebui să faceți harta pornind la ușa din față și la ușa din spate? Ușa trebuie închisă sau deschisă? Aveți nevoie de un nord magnetic sau un nord geografic? Puteti folosi o busolă obișnuită? Toate acestea sunt întrebări bune (și obișnuite), iar răspunsurile vă vor ajuta să cititi precis busola, care vă oferă direcția feng shui a casei dvs. Puteți utiliza direcția casei atunci când creați o diagramă feng shui și ca ghid pentru decorarea ușii și multe alte îmbunătățiri feng shui.

Cum putem citi corect o busola-aurie   Ușa din față sau ușa din spate? 

În scopuri feng shui, aveți nevoie doar de citirea busolei de la ușa din față, nu la ușa din spate. Ușa din față este locul în care hrana energetică, sau Chi, intră în casă. Ușa din spate se ia in considerare atunci când așezați simoluri sau mobilier feng shui în interiorul casei, dar acest lucru nu este legat de direcția busolei ușii.

Când măsurați direcția busolei, utilizați ușa frontală sau intrarea principală a casei. Nu utilizați o intrare secundară, cum ar fi o ușă laterală sau o ușă de service pentru garaj, chiar dacă aceasta este ușa în care intrați și ieșiți cel mai des.

   Unde să luați citirile busolei

   Pentru a obține cea mai precisă direcție a busolei feng shui, trebuie să faceți mai multe citiri. Acest lucru se datorează faptului că citirile busolei dvs. pot varia din cauza interferenței câmpurilor electromagnetice. Dacă există o prezență puternică de obiecte din fier sau oțel aproape de dvs., cum ar fi în fereastra ușii principale, sau dacă purtați un ceas de metal, curea sau bijuterii, acest lucru poate distorsiona citirea busolei. Prin urmare, cel mai bine este să vă scoateți ceasul, centura și bijuteriile și să vă îndepărtați de ușa din față pentru a asigura rezultate mai precise.

Cum putem citi corect o busola-harta   Pentru a compensa discrepanțele inevitabile în citirile busolei, este, de asemenea, cel mai bine să faceți citiri în câteva locații diferite, apoi să calculați media direcțiilor busolei. Faceți prima citire în timp ce vă aflați în interiorul casei, cu fața directă pe ușa din față. Luați o altă citire în timp ce stați în interiorul ușii, din nou cu fața directă, ca și cum corpul dvs. ar fi ușa din față. Luați câteva citiri din interiorul și din exteriorul casei, orientate întotdeauna în aceeași direcție ca ușa din față.

Calculați media citirii adăugând toate citirile, apoi împărțind la numărul total de citiri. De exemplu, dacă ați luat cinci citiri (32 de grade, 35 de grade, 37 de grade, 32 de grade și 34 de grade), media ar fi: 32 + 35 + 37 + 32 + 34 = 170; 170 împărțit la 5 = 34 grade.

   Nord magnetic sau nord geografic?

   Busolele răspund la câmpul magnetic nord-sud al Pământului, iar o citire a busolei indică nordul magnetic. Nordul geografic (numit și nordul adevărat), este în esență locația Polului Nord, găsit pe hărți și globuri. Diferența dintre nordul magnetic și nordul geografic depinde de locul în care locuiți.

Dar există o regulă ușor de urmat: în scopuri feng shui, trebuie să cunoașteți numai nordul magnetic sau citirea busolei ușii din față. Nu este nevoie să vă ajustați citirea pentru nordul geografic.

Cum putem citi corect o busola-model   Ce tip de busolă să folosiți?

   Pentru o citire de bază a direcției busolei ușii din față, este bine să folosiți o busolă standard care să vă ofere un număr de grade de la 0 la 359. Puteți utiliza o busolă magnetică tradițională pentru a găsi direcția ușii din față sau puteți utiliza aplicație busolă pe un smartphone.

Pentru o citire exactă, țineți busola sau telefonul direct în fața centrului corpului, păstrând spatele paralel cu ușa din față. Cu o busolă tradițională, de obicei, rotiți cadranul pentru a se potrivi cu poziția acului, iar numerele de pe cadran indică direcția busolei. Cu o busolă pentru smartphone, citiți pur și simplu numărul de pe ecranul telefonului. Rețineți că unele smartphone-uri pot fi setate să citească nordul geografic (nordul adevărat), deci verificați setările pentru a vă asigura că această opțiune este dezactivată.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult