Prima pagină » Ce reprezinta Tai Sui

Ce reprezinta Tai Sui

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Ce reprezinta Tai Sui

Ce reprezinta Tai Sui

 

   Tai Sui, a fost privit ca un fel de forță misterioasă care poate domina și influența cumva destinul oamenilor. Când vine vorba de Tai Sui, probabil că sunteți cel mai impresionat de oamenii care spun că cei care se confruntă cu Tai Sui în Ben Ming Nian se vor confrunta cu nenorociri chiar în acel an. De fapt, Tai Sui se referă la Marele Duce Jupiter. În antichitate, astronomii chinezi numărau anii în funcție de ciclul orbital de 12 ani al lui Jupiter. De exemplu, într-un an Zi, Tai Sui va fi în direcția Zi, în timp ce într-un an Chou, va fi într-o direcție Chou și așa mai departe. Cele douăsprezece ramuri pământești corespund între ele în spațiu și timp, ceea ce înseamnă că o ramură pământească se va referi la timpul când vine în cer și se referă la spațiu sau direcție când vine pe pământ. Prin urmare, Tai Sui în termeni Feng Shui este de fapt direcția ramurii pământești într-un an. De exemplu, în anul Geng Yin, Tai Sui cade la Yin, deci Yin (nord-est) va fi locul în care Tai Sui se află în acel an; în anul Xin Mou, Tai Sui cade la Mou, așa că Tai Sui va fi situat la Mou (est) în acel an. Chinezii antici au luat Tai Sui drept Marele Comandant al Anului și direcția cuvenită a acestuia a fost considerată drept poziția de închinare.

Ce reprezinta Tai Sui   În fiecare an, direcția Tai Sui este considerată poziția superioară sau monarhă care se opune subiectului sau poziției inferioare. Direcția opusă a Tai Sui (Sui Po Direction sau The Direction of Year Breaker) este cunoscută sub numele de conflict cu Tai Sui, ceea ce înseamnă că subiectul își va jigni monarhul. În teoria Feng Shui, este un tabu de top pentru conflict, ciocnire sau deteriorare a Tai Sui. Direcțiile în conflict cu Tai Sui sunt după cum urmează:

1. O ușă opusă direcției Tai Sui. Dacă ușa biroului sau a camerei dvs. este orientată spre direcția Tai Sui sau opusă, este o ciocnire cu Tai Sui.
2. Aspect. Dacă scaunul, patul, biroul, bucătăria sau dormitorul tău se îndreaptă spre Tai Sui sau în direcția opusă, este o ciocnire cu Tai Sui.
3. Incepe terenul. Este un tabu să deschizi teren în direcția Tai Sui sau în direcția opusă. În caz contrar, veți jigni Tai Sui și veți invita nenorocirea.
În plus, te vei ciocni cu Tai Sui dacă participi la școală, te angajezi în comerț, lucrezi sau călătorești în direcție dacă Tai Sui sau opusul.

AnRuling Tai SuiDirectia Tai SuiDirectia opusa lui Tai Sui
2020 Anul sobolanuluiLu Mi (卢秘)NordSud
2021 Anul bivoluluiYang Xin(杨信)Nord-estSud-Vest
2022 Anul tigruluiHe e (贺谔)Nord-estSud-Vest

   O altă zicală populară spune că Tai Sui este Zeul Anului (sau Marele Comandant al Anului) care este responsabil de averea oamenilor și este cel mai puternic dintre zei. Există șaizeci de zei ai anului care au nume diferite și se rânduiesc să guverneze în cicluri. În general, dacă semnul tău animal este același cu un an, te vei ciocni cu Tai Sui în acel an; dacă semnul animalului tău intră în conflict cu semnul unui an, vei intra în conflict cu Tai Sui. Legenda spune că într-un an de ciocnire cu Tai Sui, veți avea noroc schimbător, sănătate precară și veți fi predispuși la procese, dispute și obstacole.

Ce reprezinta Tai Sui-placa   Cure Feng Shui pentru Tai Sui 2021
  În 2021, care este anul Bivolului lui Xin Chou, generalul Yang Xin va fi Tai Sui responsabil al anului.
  În 2021, Tai Sui va zbura spre nord-est, iar direcția conflictului cu Tai Sui (direcția opusa de An) este sud-vest, ceea ce este inutil. Dacă ușa din față este orientată spre nord-est, Tai Sui va fi în poziția ușii, iar oamenii care intră și ies din ea vor jigni Tai Sui, făcându-te predispus la dispute și nenorociri. Problema poate fi rezolvată dacă atârnați o trigramă în poziție.

  Direcția Tai Sui este absolut poziția monarhului și ar trebui să vă închinați cu evlavie. Nu spargeți terenul, nu găuriți pe un perete sau nu conduceți cuiul în direcție, altfel veți jigni Tai Sui și veți invita nenorociri. Între timp, nu începeți terenul sau construiți în direcția conflictului cu Tai Sui, altfel veți jigni Tai Sui și veți invita probleme. Prin urmare, nu începeți terenul la nord-est și sud-vest de casa dvs. în 2021.
Nu stați cu fața către Marele Duce și nu dormiți cu capul îndreptat spre cele două direcții de mai sus.
  Păstrați direcția Tai Sui curată și ordonată. În anul Bivolului din 2021, ar trebui să păstrați direcțiile nord-est și sud-vest ale casei curate și ordonate. Dacă depozitezi diverse în cele două direcții, va fi lipsit de respect față de Tai Sui și norocul tău pentru relația de dragoste, carieră, avere, sănătate și studiu va fi afectat.
Plantele verzi viguroase din nord-estul casei tale vor întări puterea Tai Sui de a-ți binecuvânta familia pentru a trece pașnic întregul an.

Ce reprezinta Tai Sui  Amuleta   Nu puneți obiecte grele în direcția Tai Sui. În 2021, nu puneți obiecte grele, cum ar fi frigider și mobilier la nord-est și sud-vest de casă. Altfel, vei jigni Tai Sui și vei aduce nenorocire familiei tale.
Vă puteți închina acasă pentru a vă rugla la Tai Sui. Ar fi bine să vă închinați între 23 sau 24 din a douăsprezecea lună lunară pentru a câștiga binecuvântarea Tai Sui, mai ales dacă vă aflați sub semnul animalului de bou, oaie, cal, câine sau dragon în ciocnire cu Tai Sui în timpul 2021; odată ce mutați Tai Sui cu sinceritate, veți fi binecuvântați.
Anul ciocnirii cu Tai Sui este de obicei considerat nepotrivit. Într-un astfel de an, norocul tău va fi influențat și vei avea multe necazuri, chiar și un dezastru grav sau un proces, un obstacol în cariera oficială, pierderea investițiilor, schimbarea dispoziției. În cazuri grave, puteți suferi un dezastru sângeros sau fatal.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult