Prima pagină » Buddha- Simbol spiritual

Buddha- Simbol spiritual

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Buddha- Simbol spiritual

Buddha- Simbol spiritual

   Buddha este un simbol spiritual și un exemplu al modului de a merge pe calea atenției. Numele Buddha înseamnă „unul trezit”, deoarece Buddha a fost un om care s-a trezit din experiența sa umană și a atins iluminarea. Buddha, la fel ca fiecare dintre noi, căuta mulțumirea. De aceea Buddha ne amintește că putem obține fericire și bucurie în existența noastră umană. El nu este un zeu care trebuie închinat, ci o ilustrare și o expresie a ceea ce înseamnă să te trezești cu adevărat și să trăiești propria ta natură de Buddha.

Buddha- Simbol spiritual  Există câteva învățături despre cum să incluzi icongrafia lui Buddha în casa ta pentru un feng shui bun. Dar rețineți că Buddha este un simbol. Dacă există un memento spiritual care este semnificativ pentru dvs., vă rugăm să onorați acest lucru. De fapt, puteți aplica multe dintre aceste principii feng shui la imagini ale altor mari profesori și / sau practici spirituale.

•Buddha la intrarea in casa – Un Buddha la intrarea în casa ta poate fi un puternic memento spiritual în timp ce pleci sau intri în casa ta.
•Buddha în Gen (zona de cunoștințe) – Plasați un Buddha în zona de cunoaștere a casei sau dormitorului dvs. cu intenția de a vă cultiva și aprofunda cunoașterea de sine.
•Buddha în Qian (zona Beneficiarilor) – Dacă doriți să invitați mai mulți oameni de ajutor și sprijin în viața dvs., vă recomandăm un Buddha în zona binefăcătorilor din casa sau dormitorul dvs. Dacă Buddha este o statuie grea, poate oferi și stabilitate.

    Cele Cinci Elemente

  Cinci elemente pot fi folosite pentru a vă ajuta să selectați un Buddha pentru feng shui-ul casei dvs. Iată câteva modalități prin care puteți aduce diferite elemente împreună cu Buddha.

 

•Pământ: îngrijire de sine, sănătate

    Culori: tonuri de pământ, galben, portocaliu și maro
    Material: lemn maro, faianță sau piatră

•Metal: bucurie, frumusețe si evolutie

    Culori: alb, gri și metalice
    Material: metale și ceramică albă

•Apa: Înțelepciunea, calea spre viitor și comunitatea ta

    Culori: negru și albastru miezul nopții
    Material: sticlă și apă curgătoare (ca o fântână)

•Lemn: Vitalitate, vindecare și expansiune

    Culori: verde, albastru și verde
    Material: Cu plante verzi vii

•Foc: Inspirație, pasiune și căldură

    Culori: portocale roșii și aprinse
    Material: Cu lumânări

  Apropo, există și multe tipuri de Buddha! Budismul își are originea în India, dar pe măsură ce practica a călătorit în diferite locații și în timp, reprezentările au evoluat și s-au adaptat. Iată câteva dintre Buddha-urile noastre preferate pe care le poți folosi în casa ta pentru a-ți îmbunătăți feng shui-ul.

Buddha- Simbol spiritual  

   Buddha – Imaginea tradițională este a lui Buddha care stă în meditație. Există și alte ipostaze pentru Buddha, stând în picioare și ținând diferite mudre (un gest simbolic al mâinii). Acest stil de Buddha poate fi folosit ca un memento spiritual pentru a cultiva atenția, meditația și starea de veghe în fiecare zi. Un artist și profesor budist, a spus că imaginea lui Buddha poate fi un puternic memento că „Buddha nu este un zeu undeva în afara noastră. Funcția sa este ca noi să urmăm exemplul său și să lucrăm pe propria noastră minte. Astfel ne putem face mintea mai puternică și ne putem pregăti pentru momentele dificile care apar. ”

Buddha- Simbol spiritual   Tara verde – Tara Verde este un Buddha feminin care este întotdeauna gata să te ajute. Tara Verde este numit drept „mama tuturor Buddhașilor. Tara Verde își întinde piciorul drept și, prin urmare, este gata să renunțe și să-i ajute pe toți cei care o strigă. Ea întinde mâna pentru a-și îndeplini toate dorințele. ”

   Kuan Yin – Kuan Yin este Buddha compasiunii. Kuan Yin este de fapt fluidă de gen, deoarece este versiunea feminină a masculinului Avalokiteshvara (Chenezig în tibetană). Dacă doriți mai multă compasiune în parteneriatele dvs., vă va ajuta să aveți mai multe relații de grijă cu ceilalți și cu voi înșivă.

Buddha- Simbol spiritual   Buddha al medicinei – Buddha al medicinei este un Buddha care este folosit pentru vindecare, atât fizică, cât și emoțională. Culoarea albastră evocă elementul lemn, care este totul despre vindecare și creștere. Puteți plasa Buddha Medicamentului în orice zonă a casei dvs. Pentru o bunăstare generală care vă afectează toate zonele din viață.

Buddha care râde – Buddha care râdea era un călugăr pe nume Budai. El nu este tocmai Buddha, însă este un simbol asiatic al abundenței și fertilității. El emană energie fericită și plutitoare. Încercați să așezați acest Buddha pentru a invita prosperitate și generozitate. Când dai cu bucurie, primești din belșug.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult