Prima pagină » Broasca raioasa cu trei picioare

Broasca raioasa cu trei picioare

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Broasca raioasa cu trei picioare

Broasca raioasa cu trei picioare

 

   Ce simbolizeaza broasca cu moneda in Feng Shui?

  Broasca cu moneda feng shui, mai bine cunoscută sub numele de broasca cu trei picioare, este un simbol popular chinezesc care este folosit ca o ajustare feng shui pentru a atrage bogăția și prosperitatea. Broasca cu trei picioare este, de asemenea, legată de viața lungă și de noroc. Fiind unul dintre cele mai tradiționale remedii feng shui, broasca cu trei picioare este cel mai adesea folosită pentru a aduce mai multă abundență financiară.

  Imaginile broaștei cu trei picioare sunt frecvente în arta decorativă chineză. Se găsește cel mai adesea ca o mică figurină din metal sau o piatră semiprețioasă precum jadul. Uneori, broasca are diferite reprezentări pe spate, cum ar fi simbolul yin și yang. În majoritatea cazurilor, broasca cu trei picioare se găsește cu o monedă în gură, așezată deasupra unui pat de monede sau lingouri de aur. Are întotdeauna două picioare din față și un picior sau coadă din spate (ca o coadă de mormoloc), de unde și numele de broască cu trei picioare.

Broasca cu trei picioare   Originea broaștei cu trei picioare

  În folclorul chinezesc, legendara broască cu trei picioare se crede că are capacitatea de a produce monede de aur și argint din gura sa. Acest broască a trăit pe Lună cu Liu Hai, Dumnezeul monedelor.

  Există diverse alte povești despre care se spune despre broasca cu trei picioare. Există o poveste în care Zeița Lunii a fost transformată într-un broască ca urmare a furtului elixirului nemuririi de la soțul ei. O altă fabulă explică faptul că eclipsele lunare sunt rezultatul broaștei cu trei picioare care a înghițit luna.

  Pe lângă bogăție și câștig de bani, broasca cu trei picioare este, de asemenea, asociată cu viața lungă și este uneori descrisă ca unul dintre cei opt nemuritori ai taoismului, reprezentând longevitatea, precum și înțelepciunea. Puteți vedea, de asemenea, broasca cu trei picioare ilustrată cu Dumnezeul chinez al bogăției.

 

Broasca cu trei picioare-cu monede   Plasamente în Feng Shui

  În general, broasca cu trei picioare este așezată pe un piedestal mic sau pe o masă, deci nu stă direct pe podea. Se crede că este mai bine așezat pe o suprafață scăzută, mai degrabă decât înaltă, astfel încât să acumuleze mai multă energie bogată. Poate fi plasat în casa dvs., la birou și la locul de muncă. Este posibil să asezati chiar și mai multe broaste cu trei picioare în spațiul dvs. Dacă aveți de gând să asezati mai mult de unul, încercați trei, cinci sau nouă broaște, deoarece sunt numere mai norocoase de feng shui.

  Când lucrați cu orice simbol de bun augur, este important să fiți conștienți de modul în care vă îngrijiți și folosiți obiectul. De exemplu, ar trebui să plasați broasca cu trei picioare cu o inimă umilă și să o tratați cu grijă. Puteți, de asemenea, să meditați cu el, să-l încercați cu intenția dvs. și apoi să-l plasați cu gândire. Verificați-l pentru a vă asigura că este încă la locul său și nu lăsați-l să acumuleze praf.

   Iată câteva sugestii pentru plasarea unei broaște de bani feng shui conform feng shui

•Puteți așeza broasca cu trei picioare lângă sau cu fața către intrarea casei sau a afacerii dvs. pentru a invita la bogăție și prosperitate. În general, este recomandat să aveți broasca cu bani orientată spre ușa din față, dar nu direct în linie cu ușa.

•Zona bogată a casei dvs. este legată de abundență și prosperitate. Puteți găsi această zonă stând în ușa din fața casei dvs., uitându-vă în interior. Colțul din stânga extrem al casei dvs. este poziția bogată a hărții feng shui bagua. Puteți plasa strategic o broască cu trei picioare aici pentru a invita noroc în câștigarea de bani.

•Biroul dvs. simbolizează cariera și munca. Așezarea unei broaste cu trei picioare pe birou vă va activa cariera pentru a atrage mai multă prosperitate și venituri.

•De asemenea, puteți localiza broasca cu trei picioare pe altarul de meditație pentru a aduce mai multă abundență și prosperitate generală în viața voastră spirituală. Vederea broaștei servește un mare memento spiritual.

•Imaginile unei broaste cu trei picioare din portofel cu banii tăi îți poate activa portofelul pentru a atrage mai multă bogăție. Această destinație de plasare este foarte favorabilă, deoarece de cele mai multe ori purtați portofelul cu voi.

•Broasca cu trei picioare poate fi inclusă în grădina, iazul sau spațiul verde în aer liber ca parte a decorațiunilor dvs. pentru a aduce bogăție din lumea exterioară.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult