Prima pagină » Broasca testoasa- Simbol Feng Shui

Broasca testoasa- Simbol Feng Shui

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Broasca testoasa- Simbol Feng Shui

Broasca testoasa- Simbol feng shui

 

  În practica feng shui, broasca țestoasă este unul dintre cele patru animale ceresti, sau gardieni, care corespund celor patru direcții ale busolei. Broasca testoasa neagra reprezinta Nordul; balaurul verde este păzitorul răsăritului; phoenixul roșu, păzitorul sudului; și tigrul alb, păzitorul Occidentului. Aceste patru animale sunt considerate păzitorii bunei energii feng shui, iar rădăcinile simbolismului și utilizării lor se întorc adânc până la începuturile feng shui. Plasate în poziția corectă, se spune că animalele cerești canalizează și sporesc energia, în timp ce animalele deplasate pot împiedica fluxul adecvat de energie.

Există mai multe reguli feng shui sau linii directoare pentru plasarea unei broaște țestoase ca remediu feng shui în casa ta, în grădina ta sau în biroul tău.

Broasca testoasa- Simbol Feng Shui   Semnificația și utilizarea broastei țestoase

  În China antică, broasca țestoasă era văzută ca un simbol spiritual al longevității, iar în practica feng shui are o varietate de utilizări. Modul în care folosiți simbolul broaștei țestoase în feng shui va depinde de intenția dumneavoastră. Există patru utilizări comune pentru acest simbol.

  • Prima utilizare feng shui a simbolului broască țestoasă este ca un mijloc de protecție și ca un remediu care întărește energia. În acest scop, cea mai bună plasare feng shui a broaștei țestoase este în partea din spate a casei. Într-un mediu de birou, puteți plasa o broască țestoasă mică la spate (cu condiția să pară adecvată spațiului dvs. de lucru). În aer liber, puteți așeza o broască țestoasă în spatele grădinii.

  • A doua utilizare a broaștei țestoase, în special a țestoasei negre din metal, se află în zona nordică Bagua a casei dvs. Această utilizare se bazează pe broasca țestoasă ca simbol feng shui al îmbunătățirii energiei în carieră. Se crede că această plasare feng shui vă poate ajuta să atrageți o energie lină și de bază pentru proiectele dvs. de afaceri și poate duce la promoții constante pe parcursul carierei.

Broasca testoasa- simbol feng shui  • A treia utilizare feng shui este de a aduce energia de împământare a broaștei țestoase în orice zonă feng shui Bagua a casei dvs. care are nevoie de mai multă protecție și stabilitate. De exemplu, dacă aveți o broască țestoasă de piatră poziționată aproape de o ușă din față orientată spre vest, aceasta aduce energia de împământare și protecție a ușii principale. Materialul de piatră aparține elementului feng shui al pământului, care este hrănitor pentru elementul metalic reprezentat de această direcție a busolei. Dacă alegeți această aplicație de feng shui, asigurați-vă că broasca țestoasă este orientată spre ușa principală.

 • A patra aplicare a simbolului broaștei țestoase este într-o utilizare feng shui puțin mai avansată, în care broasca țestoasă este plasată cu fața în cea mai bună direcție pentru locuitorii casei. Acest lucru se calculează examinând numărul Kua al unuia, elementul feng shui de naștere, precum și energiile actuale feng shui pentru anul respectiv. Folosită în acest fel, broasca țestoasă se crede că combate bolile și promovează sănătatea.

Expertul Feng shui Lillian Too enumeră utilizări suplimentare pentru simbolul broască țestoasă:

   • Poziționarea unei broaște țestoase aproape de o cascadă artificială sau un rezervor de pește va mări puterea broaștei țestoase.
   • Așezați broasca țestoasă lângă capul patului dvs. va elimina anxietățile și vă poate ajuta cu insomnia.
   • Se consideră feng shui rău să așezi o broască țestoasă în bucătărie sau baie.

Broasca testoasa- Simbol Feng Shui   Tipuri de broaște țestoase

  Atunci când alegeți o broască țestoasă, puteți selecta dintre diferite materiale, diferite modele gravate pe spatele broaștei țestoase și diferite simboluri și obiecte incluse. De exemplu, unele figurine de broaște țestoase sunt descrise cu monede feng shui pentru a atrage mai mulți bani și pentru a îmbunătăți sănătatea și viața de familie, etc. Apoi, există cura de feng shui pentru broasca țestoasă dragon – o combinație mistică a energiilor broaștei țestoase cu energiile balaur.

  Exista zeci de broaște țestoase diferite în diferite culori și materiale, fiecare destinată să îmbunătățească un anumit obiectiv feng shui. De exemplu, ați putea alege o broască țestoasă fabricată din hematit pentru valoarea sa simbolică în combaterea bolilor terminale sau una din cuarț roz pentru valoarea sa legendară la îmbunătățirea relațiilor de dragoste.

  Broasca testoasa este un simbol ceresc feng shui care reprezinta stabilitate si protectie impotriva norocului. Pentru practicienii feng shui, broasca țestoasă oferă multe utilizări atunci când este aleasă cu atenție, folosită corect și tratată cu respect.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult