Prima pagină » Aromaterapie cu uleiuri esentiale

Aromaterapie cu uleiuri esentiale

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Aromaterapie cu uleiuri esentiale

Aromaterapie cu uleiuri naturale

   Nu este un secret faptul că viața naturală poate fi benefică pentru sănătate. Dacă trăiești deja mai natural, știi probabil avantajele utilizării unui difuzor de ulei esențial, dar dacă abia începi să folosești uleiuri esențiale, iată câteva dintre beneficiile lor. Un difuzor de ulei esențial este, de asemenea, cunoscut sub numele de difuzor de aromoterapie. Acesta dispersează uleiurile esențiale în aer și umple zona cu un parfum natural.

Aromaterapie cu uleiuri naturale- difuzor nuc   Una dintre cele mai cunoscute utilizări ale uleiurilor esențiale este capacitatea lor de a vă ajuta să vă relaxați după o zi grea. Uleiurile precum mușețel, lavandă și salvie din difuzor vă pot oferi o pauză atât de necesară de la stresul zilei și vă pot ajuta să dormiți.

●Multe alte uleiuri esențiale, cum ar fi menta, lămâia, eucaliptul, arbore de ceai, salvie, rozmarin, grapefruit, lămâie și cimbru sunt antimicrobiene și atunci când sunt introduse în aer sub formă de vapori, pot fi o modalitate excelentă de a păstra răceala sau gripa departe. Aceste uleiuri esențiale pot fi, de asemenea, folosite pentru a vă stimula sistemul imunitar și difuzoarele dublu ca umidificatoare pentru a vă menține căile respiratorii umede, provocând respirația mai ușoară și fiind mai puțin susceptibile la germeni.

●Există chiar afirmații că uleiurile difuze precum ghimbir, mușețel, lavandă, eucalipt, salvie, rozmarin, pin și bergamotă pot fi utile în calmarea durerilor de cap, a durerilor articulare și a mușchilor suprasolicitați, precum și a fi o modalitate de a vă supraîncărca creierul. celule. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele avantaje ale utilizării unui difuzor de ulei esențial. Pentru oricare dintre voi în mod individual, beneficiile pot varia, dar din moment ce punem întotdeauna siguranța pe primul loc, utilizarea difuzoarelor de ulei esențial este o opțiune mai sigură decât lumânările aprinse sau arderea tămâiei.

Aromaterapie cu uleiuri naturale- difuzor

 

Relaxarea corpului și a minții

   Folosirea uleiurilor esențiale pentru relaxarea minții și a corpului sunt o modalitate excelentă de a reduce stresul și anxietatea și de a vă îmbunătăți somnul! Cu toate acestea, există multe alte beneficii pentru sănătate pentru o minte și un corp relaxat.

Uleiurile esențiale oferă o opțiune neinvazivă excelentă pentru relaxarea minții, reducerea inflamației și creșterea circulației sângelui. Aceste uleiuri oferă ameliorarea stresului și pot calma durerile musculare și oferă o ușurare a durerii cronice, încurajând în același timp odihna, vindecarea și calmul.

 

Aromaterapie cu uleiuri naturale   Iată o listă cu 10 uleiuri esențiale populare și mențiunile de sănătate asociate acestora:

    Menta: utilizată pentru a stimula energia și a ajuta digestia
    Lavanda: folosita pentru ameliorarea stresului
    Lemn de santal: folosit pentru calmarea nervilor și pentru a ajuta la concentrare
    Bergamota: utilizată pentru a reduce stresul și pentru a îmbunătăți afecțiunile pielii, cum ar fi eczeme
    Trandafir: folosit pentru a îmbunătăți starea de spirit și a reduce anxietatea
    Mușețel: folosit pentru a îmbunătăți starea de spirit și relaxarea
    Ylang-Ylang: utilizat pentru a trata durerile de cap, greața și afecțiunile pielii
    Arborele de ceai: folosit pentru combaterea infecțiilor și creșterea imunității
   Lămâie: folosită pentru a ajuta digestia, starea de spirit, durerile de cap

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult