Prima pagină » Sticle de apa cu cristale, care sunt beneficiile ei?

Sticle de apa cu cristale, care sunt beneficiile ei?

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

Sticla de apa cu cristale-banner

Sticle de apa cu cristale, care sunt beneficiile ei? 

   Cristalele nu sunt străine de industria frumuseții și wellness. Rolele faciale de jad și instrumentele precum gua sha din cuarț roz au adăugat magie rutinelor noastre de ceva vreme.In urma cu cativa ani a aparut o noua modalitate prin care putem beneficia de proprietatile cristalelor, sticlele cu infuzie de cristale. Pentru a se reduce la elementele de bază, cristalul este menit să vă „încarce” apa cu pozitivitate, pace și sănătate bună.

    Arată superb, dar sunt mai mult decât o momeală frumoasă pentru Instagram? Acestea pot avea un preț ridicat, așa că este ușor de înțeles de ce ați putea fi precaut să „încercați pur și simplu”.   Fie că sunteți în căutarea unei sănătăți mentale, fizice sau spirituale mai bune în această perioadă, iată ce trebuie să știți înainte de a face investiția.

  Vindecarea cu cristale datează de 6.000 de ani de la sumerienii din Mesopotamia. Ele pot fi instrumente grozave folosite în scopuri de meditație și reflecție. Fiecare cristal poate fi „programat” cu un scop diferit (sau dacă sunteți în limbajul cristalului, intenție), cum ar fi vindecarea, protecția și iubirea de sine. Ele pot fi „încărcate” în lumina soarelui sau în lumina lunii pentru a ajuta la amplificarea acestor proprietăți.

  Există literalmente sute de cristale pe care oricine le poate folosi. Unele, totuși, sunt de fapt toxice atunci când sunt introduse în apă, așa că este important să vă faceți cercetările. Mai jos, descompunem unele dintre cele mai comune cristale care sunt incluse în sticlele de apă – și scopul spiritual pe care fiecare încearcă să-l atingă:

  • Cuarț roz: Această piatră are un efect calmant și poate fi folosită și pentru a deschide chakra inimii, pentru a stimula liniștea și pentru a promova iubirea de sine.
  • Cuarț transparent: alb și translucid în aspect, cuarțul acționează pentru a amplifica nivelul de energie din organism. Cuarțul limpede este cunoscut drept maestrul vindecător. Amplifică energia, ajută la abilitățile psihice și echilibrează chakrele.
  • Cuarț fumuriu: cu aspect maro gri și negru, cuarțul fumuriu are proprietăți puternice de curățare și detoxifiere. Această formă de cuarț amplifică, de asemenea, energia tuturor cristalelor care o înconjoară, atenuând emoțiile dureroase și, ca urmare, eliberând energii toxice.
  • Ametist: O piatră purpurie populară, acest cristal conține o vibrație spirituală ridicată. Este o alegere fantastică pentru cei care doresc să-și deschidă al treilea ochi și chakra coroanei.
  • Ochiul de tigru: Acest cristal este menit sa ne aduca energie, protecție, claritate și echilibru.
  • Lapis Lazuli: Cristalul de Lapis Lazuli este cunoscut pentru proprietatile sale de echilibru, putere, protecție și pace profundă.
  • Calcit: Un cristal foarte popular pentru  puterea sa de a măreri încrederea în sine, fericirea și puterea de exprimare este calcitul.
  • Fluorit: Acesta piatra este cunoscuta pentru reducerea starilor de anxietate, depresiei si pentru protectie.
  • Labradorit: Daca iti doresti sa scapi de anxietate si frica si sa te simtti protejat foloseste Labradoritul.
  • Obsidian: Folosirea cristalului Obsidian impreuna cu infuzia apei aduce putere și aduce stabilitate și împământare.

   Veți vedea adesea un număr de vibrație asociat cu un cristal. Acest lucru depinde de energia care curge prin el, ceea ce face ca frecvența luminii să vibreze prin cristal. Frecvența vibrațiilor depinde de factori precum grosimea, culoarea și materialul acesteia. Fiecare organism viu are o frecvență.

Sticla de apa cu cristale-mix

Cum funcționează sticlele de apă cu cristal?

  Când un cristal este introdus în apă, acesta are scopul de a programa apa. La fel ca cristalele, apa poate stoca și informații, inclusiv intenții. Experimentele celebre ale specialistilor cu apa programata au dovedit că aceasta răspunde intențiilor proiectate asupra ei. Studiul muzical Emoto, de exemplu, a demonstrat cum anumite tipuri de sunet (muzică clasică) generează modele cristaline frumoase.

  Pur și simplu, atunci când bei apă infuzată cu cristale, bei și energia vindecătoare care vine din cristal.

Sunt bune pentru sănătatea ta?

  Dacă convingerile unor practicieni din domeniul sănătății sunt corecte, atunci proprietățile individuale ale fiecărui cristal al Pământului pot fi livrate utilizatorului sticlei prin apă de băut zilnic.

  Unii practicieni din domeniul sănătății cred că, atunci când sunt folosite corespunzător, cristalele pot ameliora orice, de la stres și durere până la insomnie. Având ocazia, unii cred că folosirea cristalelor în sticle de apă va face din apă o substanță mai benefică pentru a fi absorbită în corpul uman.

  Unii cred, de asemenea, că sticlele de apă cu cristal pot sprijini o sănătate mai bună și un sistem imunitar. Unii utilizatori au raportat îmbunătățiri ale pielii problematice după o utilizare pe termen lung, iar unii se laudă cu o liniște sufletească durabilă, care aparent era de neatins înainte de a utiliza apa infuzată cu cristale.

  Știința ar putea fi pe gard când vine vorba de aceste dispozitive, dar un lucru despre care nu a fost niciodată pus sub semnul întrebării (cel puțin în timpurile moderne) este natura energiei. Știm, și prima lege a termodinamicii reflectă, că totul este făcut din energie și că energia nu poate fi niciodată creată sau distrusă, ea poate fi pur și simplu transformată.

  Cristalele sunt lucruri energetice, la fel ca toată apa de pe Pământ. Din acest motiv, mulți cred că un fel de transfer sau transformare energetică are loc atunci când aceste lucruri sunt aduse în contact direct unele cu altele.

  Este întotdeauna bine să rămâneți hidratat, iar dacă o sticlă de apă cu cristal vă încurajează sau vă amintește să faceți acest lucru, atunci acesta este un lucru pozitiv. „Au o atracție vizuală, făcându-vă mai probabil să beți apă”, spune un medic certificat. În plus, dacă utilizați de obicei sticle de apă din plastic, trecerea la o sticlă reîncărcabilă este excelentă și pentru mediu.

Există riscuri?

Sticla de apa cu cristale-mix2   Sticlele de apă cu cristal sunt sigure dacă nu sunt expuse la temperaturi extreme, nu au crăpături sau scurgeri și sunt depozitate corespunzător. De asemenea, este crucial să vă asigurați că cristalele din sticla de apă sunt sigure pentru băut.
Deși cristalele ne pot aduce atât de multă dragoste și lumină, unele pot conține oligoelemente toxice pentru oameni. Prin urmare, verificați mai întâi dacă cristalele folosite sunt sigure și netoxice.

  Dacă nu ești sigur dacă cristalul tău poate fi pus în apă, folosește Scala Moh pentru a determina nivelul de duritate al acestuia. Iată regulile generale pentru utilizarea cristalelor cu apă:

     Dacă are o scară MoH de 3 sau mai puțin, cum ar fi Selenit;
     Dacă materialul este poros, ca Turcoaz;
     Dacă include metale, cum ar fi Malachitul;
     Dacă a fost colorat.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult