Prima pagină » Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor

de contact@kristale.ro
22 minutes Citeste

Top 10 cristale pentru sezonul sărbătorilor

   Sărbătorile sunt pline de dragoste și compasiune alaturi de familie. Cu toate acestea, să fim sinceri, pot fi stresante și epuizante. Sunt atât de multe de făcut, probabil mulți bani de cheltuit și poate chiar întâlniri cu membrii familiei cu care nu ne înțelegem. Nu există nici un motiv să te îngrijorezi, totuși!

   Toate cele 10 cristale pentru sezonul sărbătorilor au fost alese pentru a vă aduce cea mai benefică vindecare pentru sezonul sărbătorilor. Fie că este vorba de a face față stresului, de a crește fericirea, de a promova armonia sau chiar de a vă stimula finanțele.

   Cele mai bune 10 cristale pentru sezonul sărbătorilor de mai jos sunt enumerate într-o ordine anume. Vă sugerăm să citiți lista și să găsiți pe cele care vă vorbesc și care au proprietățile vindecătoare pe care doriți să le obțineți. Dacă vă grăbiți, puteți căuta sub fiecare cristal pentru a găsi cele mai bune utilizări ale acestuia pentru sezonul sărbătorilor.

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor - citrin

1. Citrin

  Când începem o listă de cristale pentru sezonul sărbătorilor, Citrinul va fi mereu pe aici. Citrinul natural este o piatră primordială a manifestării, imaginației și voinței personale. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Stimulează chakrele ca lumina soarelui primăverii, limpezind mintea și stârnind sufletul la acțiune. Frecvența sa trezește creativitatea și imaginația și susține procesul de transformare a viselor și dorințelor în formă tangibilă. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează bogatia vieții, proaspete începuturi și noi activități.

  Citrinul deschide mintea superioară pentru a accepta bucuria în viața cuiva, eliberând furia și sentimentele negative, fricile adânc înrădăcinate și tendințele distructive. Un cristal excelent pentru depășirea depresiei, Citrinul reduce sensibilitatea la critici și inspiră creativitate. Crește stima de sine, iar renunțarea la trecut, permite cuiva să avanseze optimist, bucurându-se de experiențe și explorări noi.

  Cele mai bune utilizări în perioada sărbătorilor: să te simți mai fericit, să faci față criticilor, să crești optimismul și bucuria și să eliberezi furia și negativitatea. Funcționează pe tot parcursul sezonului de vacanță, mai ales atunci când se confruntă cu circumstanțe stresante.

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor - calecedonie

2. Calcedonie albastră

  Calcedonia albastra este un cristal modest, subtil și mistic, rece și senin, eteric dar solid. Are o translucidență albastră îmbietoare și moale și o mișcare aproape imperceptibilă în interiorul pietrei, care invocă o liniște. Este calmant și vorbește despre spirit și încredere. Calcedonia este cunoscută drept Piatra Vorbitorului, piatra celui care trebuie să-și măsoare cuvintele. Încurajează reflecția și meditația, strălucirea sa blândă ne pregătește pentru acțiune, dar ajută să reținem cuvintele pe care am putea să le regretăm. Se spune că marele orator roman, Cicero, ar fi purtat unul la gât.

  Calcedonia albastra ușurează îndoielile de sine și aduce o pace utilă reflecției interioare. Poate înlătura ostilitatea și poate încuraja optimismul ușor. Calmează și centrează câmpul energetic emoțional. Calcedonia albastra este un cristal excelent pentru cei care tind să se îngrijoreze, prin încurajarea vieții în prezent în loc să se proiecteze într-un viitor imaginar. De asemenea, ajută la calmarea celor cu accese de furie irațională, frică, panică sau anxietate și îi ajută pe cei care vorbesc prea repede înainte de a lua în considerare impactul pe care cuvintele lor îl au asupra celorlalți.

  Cele mai bune utilizări în timpul sezonului sărbătorilor: încurajează liniștea interioară și gândirea înainte de a vorbi, aduce energie calmantă, ajută la anxietate, panică și frică și poate reduce stresul, îngrijorarea și furia. Funcționează bine în perioada sărbătorilor, mai ales când participi la evenimente sociale care pot provoca anxietate.

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor - turmalina

3. Turmalina neagra

  Magicienii antici s-au bazat pe Turmalina Neagră, cunoscută sub numele de Schorl, pentru a-i proteja de demonii pământești în timp ce își aruncau vrăji. Astăzi, această piatră este încă venerată ca un talisman de protecție, un scut psihic care deviază și risipește energiile negative, entitățile sau forțele distructive. Protejează împotriva radiațiilor și a poluanților din mediu și este foarte util în purificarea și neutralizarea propriilor gânduri negative și conflicte interne și pentru a le transforma în energie pozitivă, utilizabilă.

  Turmalina neagră este o piatră de purificare, curățând corpul emoțional de gândurile negative, anxietăți, furie sau sentimente nedemne. Crește vitalitatea fizică, înlocuind tensiunea și stresul cu capacitatea de a vedea lumea în mod obiectiv, cu gândire clară, rațională și neutralitate. Inspiră o atitudine pozitivă, indiferent de circumstanțe, și stimulează altruismul și creativitatea practică.

  Cele mai bune utilizări în timpul sezonului sărbătorilor: protecție împotriva atacurilor psihice, a agresiunii și a vampirilor emoționali, transformă gândurile negative în energie pozitivă, îmbunătățește perspectiva generală și inspiră o atitudine pozitivă indiferent de circumstanțe. Funcționează excelent pe tot parcursul sezonului pentru protecție și pregătire pentru petrecerile de sarbatori.

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor - cuart roz

4. Cuarț roz

  Corectul și minunatul Cuart roz este unul dintre cristalele minunate pentru sezonul sărbătorilor. Cu esența sa roz blândă, este o piatră a inimii, un cristal al iubirii necondiționate. Poartă o energie feminină moale de compasiune și pace, tandrețe și vindecare, hrănire și confort. Vorbește direct Chakrei Inimii, dizolvând rănile emoționale, fricile și resentimentele și circulă energia divină iubitoare în întreaga aură. Retrezind inima la propria sa iubire înnăscută, oferă un sentiment profund de împlinire și mulțumire personală, oferind capacitatea de a oferi și de a primi iubire cu adevărat de la alții. Un sentiment profund de împlinire personală și energie formează o nouă fundație în care pacea interioară iar mulțumirea poate deveni o realitate personală.

  Cuarțul roz este, de asemenea, o piatră pentru cei care nu pot experimenta bucuria de a trăi din cauza faptului că nu li s-a dăruit niciodată dragoste, eventual lipsind iubirea și îngrijirea în copilărie, care este vitală pentru dezvoltarea securității și a unei imagini de sine pozitive. Cuartul roz este vindecatorul acestor răni interne, ștergând amprentele primare și reprogramând inima pentru a accepta sursa infinită de iubire care vine din interiorul sinelui. Numai după ce ai învățat să dai dragoste pentru sine este posibil să-i iubești cu adevărat pe alții.

  Cele mai bune utilizări în timpul sezonului sărbătorilor: vindecarea rănilor și durerii emoționale din trecut, adăugarea de energie divină iubitoare în aura voastră, obținerea unui sentiment profund de împlinire personală și creșterea compasiunii și a iubirii pentru sine și pentru alții. Funcționează bine pentru depresie sau tristețe legate de sezonul sărbătorilor.

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor - heliotrop

5. Heliotrop

  În lumea antică, Heliotropul era considerată cea mai frumoasă dintre jaspuri, o bijuterie de un verde adânc, pământiu, încurajat cu pete de roșu strălucitor. Numită Piatra Soarelui și mai târziu Piatra lui Hristos, energia sa poartă puritatea sângelui și vorbește în mod inerent despre viață și naștere, vitalitate și putere, pasiune și curaj. Ca talisman, este atât mistic, cât și magic, iar virtuțile sale sunt protectoare și hrănitoare. Heliotropu era prețuit nu numai ca un talisman de sănătate și de viață lungă, dar era cunoscut că îi aduce proprietarului respect, noroc, bogății și faimă.

  Heliotropul are o putere extraordinară de a-și spori capacitatea de a funcționa cu putere, determinare și curaj. Oferă sprijin emoțional în momentele de adversitate extremă și îi ajută pe cei care au fost hărțuiți sau abandonați de alții să-și recapete conexiunea cu Divinul, arătându-i că singurătatea și izolarea sunt simple iluzii. Heliotropul ne învață că haosul precede adesea transformarea și ne ghidează în a ști când este potrivit să ne retragem strategic din situații și când flexibilitatea și acțiunea corectă ne vor ajuta să rămânem fideli căii proprii. Heliotropul calmează corpul emoțional, risipește confuzia și îmbunătățește luarea deciziilor, hrănește sentimentele de valoare, încrederea în sine și autosuficiența.

  Cele mai bune utilizări în timpul sezonului sărbătorilor: creșterea prosperității și a bogăției, îmbunătățirea sănătății și a bunăstării, încurajarea forței și a curajului, oferirea de sprijin emoțional în perioadele de stres, creșterea încrederii în sine și reducerea sentimentelor de singurătate. Funcționează cel mai bine pentru cei care au nevoie de mai mulți bani pentru cadouri și pentru cei care se confruntă cu negativitate în situații sociale. De asemenea, poate fi de mare ajutor pentru cei care se simt singuri în perioada sărbătorilor.

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor - cuart

6. Cuarț transparent

  Cristalele de cuarț sunt darul suprem al Mamei Pământ. Chiar și cel mai mic este impregnat cu proprietățile vindecătoare. Anticii credeau că aceste pietre sunt vii, respiră o dată la o sută de ani, iar multe culturi le considerau a fi întrupări ale Divinului. Rezonând la nivelul nevoilor unui individ, cuarțul amplifică, de asemenea, orice energie sau intenție este programată în el și continuă să transmită acea energie în întreaga lume și în tărâmurile eterice.

  Cuarțul acționează ca un purificator profund al sufletului, purificând și îmbunătățind structura internă a corpului pentru a conecta dimensiunea fizică cu mintea. Se concentrează pe negativitatea interioară și stimulează gândurile și sentimentele pozitive în locul său. Cu o percepție mai bună a lumii, cuartul crește gradul de conștientizare și claritate în gândire și oferă energie, perseverență și răbdare sporita.

  Cele mai bune utilizări în timpul sezonului sărbătorilor: când trebuie îndeplinite dorințe sau sarcini specifice, reducând negativitatea din jurul tău și din interior, crește energia și ajuta la îmbunătățirea compasiunii și dragostei față de ceilalți și a capacității de a învăța și de a râde în situații dificile. Funcționează cel mai bine pe tot parcursul sezonului de sarbatori pentru a promova sentimente de compasiune și iubire față de ceilalți și de sine. Vă poate ajuta să vă scăpați de gândurile negative și de negativitatea celorlalți.

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor - agat

7. Agatul blue lace

  Agatul are o eleganta moale, linistitoare; ca niște ape albastre, ca cerul eliberate din strânsoarea iernii. Designul său grațios, circular are un efect stimulant, pozitiv asupra emoțiilor și atitudinii. Nu este o piatră de protecție, ci mai degrabă de încurajare și sprijin. Este o piatră a comunicării, care îi ajută pe cei care au dificultăți să fie auziți de ceilalți sau care au nevoie de încredere pentru a-și împărtăși adevărurile.

Agatul încurajează simțul realității și gândirea pragmatică. Agatele cu design obișnuit îi liniștește pe cei care doresc pace și armonie, în timp ce cele cu design neregulat pot stimula acțiunea și luarea deciziilor importante. Este benefic în autoanaliză și descoperirea circumstanțelor ascunse care ar putea interfera cu bunăstarea. Promovează autoacceptarea și încrederea în sine, încurajând rostirea propriului adevăr. Agatul învinge negativitatea și amărăciunea inimii, vindecând furia, promovând iubirea și dând curajul de a o lua de la capăt. Este util pentru orice tip de traumă.

Cele mai bune utilizări în timpul sezonului sărbătorilor: îmbunătățirea atitudinii și emoțiilor, nevoia de încurajare și sprijin, oferirea capacitatea de a vă spune nevoile și adevărul, crește sentimentele de pace și armonie și ajuta la depășirea traumei și vindecare, promovând în același timp iubirea și încrederea. Funcționează cel mai bine în perioadele de adversitate sau când te simți stresat și copleșit. Agatul poate funcționa foarte bine pentru evenimentele de sarbatoare unde se dorește liniște și armonie sau trebuie discutate subiecte dificile.

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor - ametist

8. Ametist

Ametistul a fost foarte apreciat de-a lungul veacurilor pentru frumusețea sa uluitoare și puterile legendare de a stimula și calma mintea și emoțiile. Este o piatră semiprețioasă în clasificările de astăzi, dar pentru cei din vechime, era o „bijuterie de foc”, o piatră prețioasă care valorează, uneori, în istorie, la fel de mult ca un diamant. Este piatra Sfântului Valentin și a iubirii credincioase și semnifică demnitatea bisericească ca Piatra Episcopului. Poartă energia focului și a pasiunii, a creativității și a spiritualității, dar poartă totuși logica cumpătării și a sobrietății.

 Ametistul sprijină în special corpul emoțional, aducând înapoi în centru pe cei care sunt suprasolicitați sau copleșiți. Ameliorează anxietățile mentale care duc la tensiune fizică și dureri de cap și este un cristal grozav pentru a-i calma pe cei care tind să se înfurie ușor. Ametistul ajută la identificarea cauzelor fundamentale din spatele comportamentelor negative, obiceiurilor și tiparelor emoționale care creează dezechilibru și boală. De asemenea, ajută la înțelegerea realității cauzei și efectului în comportament și ajută la o mai bună luare a deciziilor.

  Deoarece Ametistul inițiază înțelepciunea și o mai mare înțelegere, este un cristal mângâietor pentru cei îndurerați de pierderea unei persoane dragi. Prezența sa comunică că nu există moarte, ci doar forme în tranziție și schimbare. Încurajează eliberarea durerii și bucuria că spiritul unei persoane dragi este eliberat de îngrădirea corpului fizic. Numit „piatra sufletului”, Ametistul ajută la înțelegerea și conectarea la existența eternă a sufletului și inițiază propriile experiențe sufletești profunde.

  Cele mai bune utilizări în timpul sezonului sărbătorilor: minunat pentru orice proiecte creative și cadouri, reducând stresul și epuizarea sărbătorilor și îmbunătățind înțelegerea și logica. Funcționează cel mai bine pentru oricine se confruntă cu lipsa unei persoane dragi în timpul sărbătorilor. De asemenea, poate fi de neprețuit pentru vindecarea generală, reducerea stresului și îmbunătățind creativitatea.

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor - fluorit

9. Fluorit

  Fluoritul este unul dintre cele mai de colecție și foarte căutate cristale din lume, iubit atât de mineralogiști, cât și de vindecătorii metafizici. Cuburile sale remarcabile sunt uneori, aproape prea perfecte pentru a fi crezute, apărând ca o comoară magică în roca matriceală. Poartă o frecvență calmă, stabilă, care aduce ordine în haos și energii dispersate și discordante în coeziune și armonie. Fluoritul susține spiritualitatea și concentrarea gândirii, precum și echilibrul în toate aspectele vieții. De asemenea, cunoscut sub numele de „Piatra de geniu”, Fluoritul reprezintă cea mai înaltă stare de realizare mentală, stimulând aptitudinile și discernământul, absorbția de noi informații și ajutând o persoană să rezolve probleme complexe.

  Fluoritul are un efect minunat, stabilizator asupra corpului emoțional, ajutându-l să-și „gândească” sentimentele atunci când este copleșit și să permită să apară un model coerent care dizolvă confuzia, șovăiala, teama de viitor sau de a lua o decizie greșită. Te ajută să fii imparțial și să folosești un raționamentul corect în situațiile în care ar fi înțelept să vezi și să acționezi cu obiectivitate asupra informațiilor. Fluoritul aduce stabilitate grupurilor, legându-le de un scop comun și permite relațiilor, grupurilor și individului să înflorească în ceea ce este benefic pentru toți.

  Cele mai bune utilizări în timpul sezonului sărbătorilor: îmbunătățirea armoniei în cadrul grupurilor și familiilor, ajutarea la gândirea lucrurilor înainte de a le spune, creșterea capacității de a se concentra și de a rezolva probleme dificile, reducerea confuziei și fricii, asistență pentru luarea deciziilor mai bune. Funcționează bine pentru orice întâlnire socială sau de familie pentru a îmbunătăți armonia și coeziunea. Fluoritul poate funcționa bine și pentru a atenua fricile, anxietatea și stresul în timpul sezonului.

Top 10 cristale pentru sezonul sarbatorilor - lepidolit

10. Lepidolit

  Când discutăm despre cristale pentru sezonul sărbătorilor, Lepidolitul este adesea trecut cu vederea. Lepidolitul este o piatră pentru eliminarea negativității și restabilirea calmului într-un mediu ostil. Este un Guardian Bonnder. Ele servesc mai întâi pentru a vă proteja convingerile împotriva îndoielii. Toată lumea începe la un moment dat să se îndoiască de unele dintre credințele sale cele mai prețuite. Această îndoială poate crește și ne poate afecta viața. Un cristal Guardian te poate ajuta să fii fidel idealurilor și credințelor tale. Dacă anticipați un viitor încercat și dificil, chiar stresant, un Gardian poate fi foarte eficient în a vă ajuta eforturile de a vă menține dispoziția, simțul umorului și respectul pentru ceilalți.

  Lepidolitele sunt pietre de mister și puteri magice profunde. Ele sunt folosite în multe vrăji și incantații pentru a obține înțelepciune și stăpânire spirituală. Ele funcționează minunat pentru orice tip de călătorie șamanică. Lepidolitul este util pentru inducerea calmului într-o situație.

  Cele mai bune utilizări în timpul sezonului sărbătorilor: reducerea stresului și îngrijorării, reconectarea la credințele spirituale, conectarea mai mult cu cei din jur și îmbunătățirea entuziasmului, căldurii, luminozității, iluminarii și activității. Funcționează bine pentru orice tip de credință spirituală. Dacă vrei să te conectezi mai mult la Dumnezeu sau Zeița ta în acest sezon de sărbători sau ai nevoie de ajutor pentru a reaprinde credința, Lepidolitul funcționează foarte bine. De asemenea, vă poate ajuta să vă mențineți calmi si concentrati

Cristalele pentru sezonul sărbătorilor pot reduce stresul și pot îmbunătăți fericirea

  Sperăm că v-a plăcut această listă cu cele mai bune 10 cristale pentru sezonul sărbătorilor. Fiecare a fost ales în mod special pentru abilitățile lor de a reduce stresul, anxietatea și îngrijorarea, precum și de a crește fericirea, optimismul și încrederea în sine. Deoarece sezonul sărbătorilor este plin de multe adunări sociale și întâlniri, aceste cristale pot ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea armoniei, liniștii și coeziunii.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult