Prima pagină » Puterea cuvintelor si a afirmatiilor in folosirea proprietatilor cristalelor

Puterea cuvintelor si a afirmatiilor in folosirea proprietatilor cristalelor

de contact@kristale.ro
11 minutes Citeste

Puterea cuvintelor și a afirmațiilor în folosirea proprietăților cristalelor

Puterea cuvintelor și a afirmațiilor în folosirea proprietăților cristalelor

Foarte multă lume folosește cuvintele fără a știi că acestea au o putere foarte mare prin care putem să creăm sau să distrugem. Cuvintele sunt încărcate cu puterea de a exprima și de a comunica ceea ce gândim și ceea ce simțim, fiind astfel o unealtă foarte puternică a omului. Practic reprezintă metoda de manifestare a ființei noastre spirituale sub forma unei scântei divine cu care omul este înzestrat.

Energia din spatele cuvintelor pe care le enunțăm este foarte mare. Atunci când transmitem gânduri negative sau pozitive la adresa altor persoane, acestea pot să le influențeze starea, sănătatea sau încrederea. Același lucru se întâmplă și atunci când folosim cuvinte și afirmații pentru a ne bucura de proprietățile cristalelor și a pietrelor semiprețioase. În momentul în care alegem să apelăm la energia cristalelor sau a pietrelor semiprețioase, este foarte important să fim conștienți de intențiile pe care le enunțăm prin cuvintele exprimate și prin afirmațiile făcute în raport cu energia cristalelor.

Având în vedere că inclusiv în Biblie lumea a fost creată prin Cuvânt și Cuvântul este echivalentul Creatorului, avem un indiciu care ne arată importanța cuvintelor. Prin urmare, dacă vrei să transmiți energia cuvintelor și a afirmațiilor pentru cristalele și pietre semiprețioase pe care le folosești, alege cuvinte pozitive și afirmații care să întărească starea de bine, de pace, de echilibru și de abundență.

 • Sfaturi pentru folosirea afirmațiilor cu cristalele

Ritualul de a folosi afirmații pentru cristale și pietre semiprețioase este foarte puternic. Tocmai din acest motiv este important să ai în vedere anumite sfaturi și recomandări privind afirmațiile și folosirea lor în practica pietrelor semiprețioase. Iată în ceea ce urmează câteva astfel de sfaturi.

 • Cunoaște piatra semiprețioasă sau cristalul

Înainte de a începe ritualul cu pietrele sau cristalele este important să cunoști care sunt proprietățile vindecătoare sau spirituale ale pietrelor semiprețioase. Este important ca aceste proprietăți să se potrivească intențiilor pe care dorești să le manifești.

 • Puterea cuvintelor și a afirmațiilor în folosirea proprietăților cristalelor1Investește concentrare

Dacă îți dorești ca afirmațiile să fie eficiente în lucrul cu cristalele, trebuie să rămâi concentrat(ă) asupra țelului avut în cazul afirmațiilor. Dacă vrei să atragi bani în viața ta, trebuie să afirmi exact acest lucru cât mai clar și cât mai armonios. Dacă vrei să aduci sănătate, trebuie să afirmi acest lucru într-un mod pozitiv, fără a folosi negații și doar prin cuvinte pozitive.

 • Fii cât mai exact în afirmații

Un alt sfat util pentru folosirea afirmațiilor în lucrul cu pietrele semiprețioase este acela de a fi cât mai exact în formularea afirmațiilor. Enunță cât mai exact scopul sau obiectivul pe care îl ai pentru a crește semnificativ șansele de a manifesta respectivul țel. În loc să folosești cuvinte care exprimă dorința de a se împlini ceva și care să fie de fapt exprimarea a ceva lipsă din viața ta, mai degrabă folosește enunțuri care să te plaseze în postura de a avea deja respectivul obiectiv ca și cum ar fi împlinit.

 • Concentrează-te asupra aspectelor pozitive

Întotdeauna afirmațiile și cuvintele folosite trebuie să se concentreze asupra aspectelor pozitive. Fiecare afirmație trebuie să fie în legătură cu ceea ce îți dorești să manifești, și niciodată nu trebuie să exprime ceea ce nu îți dorești să trăiești. Astfel afirmațiile trebuie să fie din postura unor afirmații pozitive.

 • Găsește un loc liniștit și fără gălăgie

Chiar dacă afirmațiile pot fi făcute sub forma unui ritual cu pietre semiprețioase aproape în orice loc, este mult mai eficient să găsești un loc liniștit și fără zgomot ambiental pentru acest ritual. Trebuie să fie un spațiu confortabil și dacă se poate cât mai personal. O cameră sau un colț dintr-o cameră acasă poate fi alegerea potrivită la primele ore ale dimineții. Este important să fie un spațiu unde să nu există distrageri de la concentrarea asupra ritualului de afirmații pentru cristale.

 • Elibrează-ți mintea

Înainte de începerea ritualului este foarte important să îți eliberezi mintea de gândurile negative și de lucrurile adunate acolo. Trebuie să fii pe deplin prezent(ă) în ritualul respectiv pentru setarea intențiilor asupra cristalelor. Uneori ajută dacă închizi ochii și încerci să meditezi câteva minute înainte de a exprima cuvintele pentru afirmațiile pentru cristale.

 • Repetă afirmațiile de câteva ori

Un ultim sfat este acela de a repeta de câteva ori afirmațiile pentru enunțarea intențiilor și a scopurilor pentru care folosești cristalele și energia acestora. Închide ochii, respiră profund și ține în mână cristalele dorite în funcție de proprietățile acestora în raport cu intențiile pe care dorești să le manifești. Apoi repetă de câteva ori cu voce tare afirmațiile respective, indicat fiind să repeți afirmațiile de minim trei ori. Repetarea mesajelor respective înseamnă că vei încărca intenția și puterea cuvintelor enunțate în cristalele folosite.

 • Exemple de afirmații pentru anumite cristale

Acum că am aflat care sunt sfaturile pentru a folosi afirmațiile și cuvintele în ritualul cu pietre semiprețioase și cristale, în ceea ce urmează vei putea regăsi câteva exemple de astfel de afirmații pe care să le folosești pentru anumite cristale și pietre semiprețioase în timpul ritualului.

Citrin: Sunt încrezător/încrezătoare în capacitatea mea de a avea succes.
Ametist: Sunt minunat(ă) în modul meu unic de a fi.
Cuarț transparent (floare de stâncă): Sunt pur, frumos, lumină radiantă.
Cuarț roz: Sunt compasiune și demn de iubit.
Cuarț fumuriu: Sunt demn de a mă simți sigur(ă) și în siguranță.
Obsidian negru: Mintea mea, corpul meu și spiritul meu sunt curate și limpezi, eu fiind echilibrat(ă) și având energia la cele mai ridicate frecvențe.
Aventurin: Sunt deschis în a avea prosperitate și abundență în viața mea.
Selenit: Sunt conectat în mod divin cu Universul.
Pirita: Viața mea este abundentă.
Hematitul: Sunt în siguranță și echilibrat.
Labradorit: Sunt plin de credință în magia mea interioară și am credință că pot manifesta orice dorință.
Piatra Lunii: Sunt pe calea spre destinul meu autentic.
Acvamarin: Sunt capabil(ă) să descopăr sentimentele mele și să îmi revin din eșecuri.
Flourit: Mă eliberez de toate energiile negative și mă simt complet într-o stare de bună dispoziție.
Carneol: Trăiesc o viață plină de pasiune și scop.
Lapiz Lazuli: Îmi exprim sentimentele și emoțiile cu ușurință.
Lepidolit: Am puterea și curajul de a depăși orice situație.
Turmalina Neagră: Eliberez energia negativă și rămân ancorat la energia pământului.
Tanzanit: Vocea mea este unică și merită a fi auzită.
Larimar: Am puterea de a decide cum doresc să-mi trăiesc viața.
Rubin: Sunt plin de pasiune în prezent și pentru totdeauna.
Moldavit: Spiritul meu este fără limite.
Ambră (Chihlimbar): Trecutul meu s-a dus și nu mai are putere asupra mea.
Amonit: Energia pozitivă curge prin intermediul meu.
Turcoaz: Totul este bine aici, chiar acum.
Malachit: Sunt deschis noilor provocări plin(ă) de curiozitate și bucurie.

Puterea cuvintelor și a afirmațiilor în folosirea proprietăților cristalelor2Pe lângă astfel de afirmații scurte, cristalele pot fi folosite și pentru afirmații mai lungi și mult mai detaliate cu privire la anumite situații. Iată câteva exemple în ceea ce urmează:

 • Cuarț roz: Sunt iubire, ofer iubire, primesc iubire, sunt demn(ă) de iubire și radiez iubire. Iubirea mă acoperă asemenea unei pături care îmi oferă protecție și confort sufletesc, fiind asemenea unui râu care curge în jurul meu. Experimentez iubire în toate relațiile mele și mă iubesc complet pe mine însumi.
 • Pirită: Dețin toată prosperitatea din lume și m-am născut prosper. Sunt conectat(ă) în mod divin la prosperitatea universului. Sunt asemenea unui canal de prosperitate care curge prin viața mea și prin toate afacerile mele. Sunt de asemenea conectat(ă) la toate bunăstarea din lume, iar bunăstarea curge în viața mea.
 • Obsidian negru: În fiecare zi și în fiecare moment devin tot mai conștient(ă) și mai concentrat(ă). Mă bucur de o minte care se concentrează doar pe o singură sarcină în prezent.
 • Piatra Soarelui: Soarele strălucește peste toată lumea și peste tot. Sunt perfect complet(ă) și fără nevoia de a demonstra cuiva faptul că merit fericire. Sunt un fiu/fiică a Universului și am venit în această lume pentru a străluci precum o rază de soare. Merit să zâmbesc, să râd, să fiu fericit(ă). Sunt fericit(ă) acum și un zâmbet larg este prezent pe fața mea acum și în fiecare zi.
 • Ametist: Mintea mea este conectată la o minte divină și este parte din această minte divină. Acum pot să văd tot ceea ce trebuie să văd și acum cunosc tot ceea ce trebuie să cunosc. Sunt înțelepciune din galaxii și din toate energiile universului. Înțelepciunea mea nu are limite nici în timp, nici în spațiu.
 • Rodocrozit: Există echilibru în toate și creația este întotdeauna într-un echilibru perfect. Astfel sunt și eu parte de echilibru perfect și sunt în armonie, lucru care este vizibil în toate aspectele vieții mele. Îmi aliniez gândurile la armonia perfectă care mă îmbracă, iar acum sunt o frecvență a acestei armonii.

Cuvinte de încheiere
Afirmațiile pentru cristale reprezintă o modalitate puternică de a folosi cristalele. Este o metodă potrivită pentru a stabili intenții și pentru a te ajuta într-un mod pozitiv. Acestea sunt câteva dintre afirmațiile care pot fi folosite în raport cu unele dintre cele mai populare cristale și pietre semiprețioase. Afirmațiile și cuvintele enunțate pot fi personalizate în funcție de nevoile fiecăruia.

Dacă vrei să folosești cristale pentru ritualul afirmațiilor, în oferta magazinului StoneMania vei putea găsi cristalele anterior enumerate, dar și multe alte pietre semiprețioase care au diferite energii ce pot fi utile în ritualurile cu cristale. Consultă oferta de cristale din magazinul StoneMania și adu energia cristalelor și a pietrelor semiprețioase în viața ta prin folosirea lor în ritualurile cu afirmații.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult