Prima pagină » Descopera beneficiile copacilor si a pomisorilor cu cristale

Descopera beneficiile copacilor si a pomisorilor cu cristale

de contact@kristale.ro
11 minutes Citeste

Descoperă beneficiile copacilor și a pomișorilor cu cristale

Descoperă beneficiile copacilor și a pomișorilor cu cristale

Arborele vieții este un arhetip care este prezent în foarte multe dintre culturile lumii drept un simbol spiritual și filozofic. Simbolul acestor copaci vine să transmită ideea de înrădăcinare în stabilitate, armonie și permanență. Datorită faptului că rădăcinile copacilor au semnificația de a pătrunde adânc în sol, în vreme ce crengile cresc înspre cer și ulterior oferă adăpost, foarte multe culturi folosesc arborele vieții drept simbol.

Simbolistica arborelui vieții care se referă la creștere, viață nouă, abundență, stabilitate sau viață lungă, fertilitate și conexiune cu întreaga natură se regăsește inclusiv în cazul arborilor cu pietre semiprețioase. Acești arbori sunt folosiți în Feng Shui ca redresori sau potențiatori.

Ce sunt copacii sau pomișorii cu pietre semiprețioase?
Atunci când avem în vedere pomișorii decorați cu pietre semiprețioase discutăm despre copaci decorativi în miniatură și care au în loc de frunze pietre naturale. Acești copaci sunt realizați manual, fiind considerați ca sursă de energie vindecătoare pentru curățare. Astfel se spune că vorbim despre copaci care au energii eficiente pentru curățare și vindecare, fiind o sursă pentru a atrage energia pozitivă și abundența.

Fiecare dintre copacii cu pietre semiprețioase poate aduce o energie specifică spațiului unde sunt amplasați. Totul depinde de combinațiile de cristale și pietre semiprețioase folosite pentru realizarea copacilor respectivi. Există cristale și pietre care completează energia dintr-un anumit spațiu, tot la fel cum există și cristale care amplifică reciproc energia. În același timp există cristale care sunt amplificatori puternici ai vindecării. Mai mult, anumite cristale au puterea de a amplifica energia celorlalte cristale folosite pentru realizarea copacilor cu pietre și cristale.

Beneficiile copacilor cu pietre semiprețioase și cristale
În momentul în care alegi să aduci în locuința ta sau în spațiul de lucru un copac cu pietre semiprețioase și cristale, alegi să te bucuri de beneficiile acestora. Există mai multe beneficii pe care le oferă acești arbori sau copaci cu pietre semiprețioase.

Un prim beneficiu este dat de faptul că îndepărtează sau elimină energia negativă de acasă sau de la locul de muncă. Având în vedere că energia din aceste locuri este influențată de persoanele care petrec timp în spațiile respective, amplasarea unor astfel de elemente în aceste locuri poate să reducă energia negativă și să combată energia joasă.

Un al doilea beneficiu se referă la atragerea norocului, a puterii, prosperității și a energiei pozitive. Fiecare dintre noi își dorește să beneficieze de acestea, iar folosirea arborilor cu pietre semiprețioase și cristale contribuie la atragerea acestora în viața noastră personală, în viața de familie, dar și în viața profesională.

Descoperă beneficiile copacilor și a pomișorilor cu cristale1Tot în rândul beneficiilor aduse de arborii cu cristale și pietre semiprețioase regăsim schimbarea vibrației. În funcție de varietatea de cristale și pietre semiprețioase, aceste decorațiuni pot aduce virabții de pace, armonie, fericire și prosperitate. În același timp putem beneficia și de vibrația vindecării sau a menținerii sănătății.

Pomișori din cristale potriviți pentru fiecare cameră
Având în vedere combinația de cristale și pietre semiprețioase folosită pentru realizarea arborilor din cristale, există astfel de produse care sunt potrivite și adaptate pentru fiecare cameră sau pentru diferite spații.

Copaci cu cristale potriviți pentru dormitor
Dormitorul trebuie să fie acea încăpere care să ne ofere relaxare, odihnă și liniște. Somnul este un factor foarte important pentru echilibrul mental, fizic și emoțional. Fără un somn odihnitor, este foarte greu să păstrăm o imunitate puternică și să vindecăm stresul zilnic care ne afectează organismul. Somnul este și poarta înspre conectarea mult mai facilă cu intuiția interioară. Însă de multe ori somnul este afectat de mediul ambiental și de dispozitivele electronice din jur.

În acest sens copacii din cristale se pot dovedi a fi eficienți în găsirea unui somn relaxant și odihnitor. Acești copaci contribuie la armonizarea energiei, la relaxare și chiar favorizează o atmosferă romantică împreună cu partenerul de viață. Există mai multe variante de copaci cu cristale potriviți pentru dormitor.

Copacul cu cristale de ametist este perfect pentru relaxare, pentru combaterea insomniei, pentru înțelegerea sensului ascuns al viselor și pentru încurajarea romantismului. În același timp arborele de cristale de cuarț roz este potrivit pentru încurajarea iertării, a dragostei necondiționate, a compasiunii și a sentimentului că totul se va aranja exact așa cum trebuie.

Arborele cu pietre de carneol este ideal pentru a aduce mai multă pasiune, senzualitate și fertilitate în dormitor. Turmalina neagră folosită pentru arborele cu cristale semnifică o protecție foarte puternică împotriva undelor electromagnetice eliberate de dispozitivele electronice precum televizor, tabletă, laptop, telefon, dar și un scut de protecție împotriva energiilor negative. Tot în rândul arborilor de cristale potriviți pentru dormitor regăsim copacul cu piatra lunii. Acesta este ideal în dormitorul copiilor, energia sa fiind utilă pentru a combate frica de întuneric și coșmarurile.

Arbori cu pietre semiprețioase pentru sufragerie
Sufrageria este adesea un spațiu central al fiecărei locuințe, un spațiu unde se adună multă lume și implicit multe energii. Din acest punct de vedere arborele cu cristale pentru 7 chackre poate fi alegerea potrivită în cazul sufrageriei. Datorită faptului că un astfel de arbore vine să aducă foarte multe energii și vibrații prin prisma cristalelor folosite în confecționarea lui, este o alegere potrivită pentru sufragerie. Vibrația cristalelor captează emoțiile toxice, energiile negative și readuce vitalitatea, armonia și bucuria.

Tot în rândul arborilor cu cristale potriviți pentru sufragerie regăsim și varianta de copac cu cristale de ametist. Acesta atrage prin energia ametistului armonie, relaxare, dar în același timp favorizează conectarea în plan spiritual. Toate acestea sunt binevenite într-un spațiu considerat a fi inima oricărei locuințe.

Arbori cu cristale pentru baie
Chiar dacă multă lume neglijează baia atunci când vine vorba despre decorațiuni și despre energia acestui spațiu, este important să conștientizăm faptul că fiecare dintre noi petrece timp în baie. Curățarea corpului, îngrijirea aspectului fizic sau uneori relaxându-ne într-o baie caldă, toate acestea sunt momente importante pentru a avea un echilibru fizic și mental. Dincolo de curățarea fizică, baia poate fi și un loc pentru curățare spirituală. Tocmai din acest motiv copacii decorativi cu pietre semiprețioase pot fi o alegere optimă pentru baie.

Arborii cu cristale potriviți pentru baie sunt cei cu cristale de stâncă, aceștia ajutând la găsirea relaxării și la curățarea întregului organism, respectiv copacul cu pietre de cuarț roz care susține relaxarea și iubirea de sine necondiționată.

Pomișori cu pietre semiprețioase pentru bucătărie
Unul dintre spațiile în care petrecem cel mai mult timp într-o casă este bucătăria. Dincolo de faptul că aici se gătește toată mâncarea pentru întreaga familie, bucătăria este inclusiv un loc frecvent folosit pentru a socializa cu membrii familiei sau cu prietenii. Deși poate părea ciudat să decorezi bucătăria cu cristale, aceste vor arăta perfect și în acest spațiu. Mai mult, vor contribui la energia din bucătărie. Astfel timpul petrecut în bucătărie va fi mult mai încărcat de energie pozitivă, iar mâncărurile gătite nu vor prelua din energia negativă din atmosferă.

Și pentru bucătărie putem regăsi mai multe variante de arbori cu pietre semiprețioase și cristale. Arborele cu cristale de citrin aduce multă bucurie, mult optimism și contribuie la o stare generală foarte bună. Mai mult, are abilitatea de a îndepărta energiile negative. Arborele cu pietre de carneol aduce motivație și creativitate, fiind astfel un element potrivit pentru persoanele care nu găsesc motivație să gătească sau care își doresc mai multă creativitate în felurile de mâncare.

Descoperă beneficiile copacilor și a pomișorilor cu cristale2Arborele cu jad verde este alegerea perfectă pentru ca în bucătărie să predomine armonia, sănătatea, iubirea, dar și încrederea de sine. În cele din urmă avem varianta copacului cu cristale de stâncă. Acesta este încărcat cu vibrații de relaxare, curățare și vindecare.

Arbori cu pietre semiprețioase pentru birou
Indiferent dacă ai biroul acasă sau dacă ai un birou într-un alt spațiu, viața profesională este foarte importantă pentru echilibrul fiecărui individ, dar și pentru sănătatea fizică și mentală. De foarte multe ori stresul este asociat cu spațiul reprezentat de birou. În același timp, atunci când îți desfășori activitatea într-un birou unde sunt prezenți și alți colegi, energia acestora te poate afecta în mod negativ. La toate acestea adăugăm energiile și undele emise de către dispozitivele eletronice și tehnologice.

Dacă vrei să ai parte de o energie pozitivă la birou și să te bucuri de o stare generală de bine atunci când lucrezi la birou, poți să optezi pentru unul dintre pomișorii cu pietre semiprețioase și cristale. Printre copacii potriviți din această categorie regăsim pomișorul cu pietre de lapis lazuli. Acesta este util prin prisma energiei pietrelor de lapis lazuli de a susține luarea deciziilor înțelepte, comunicarea eficientă cu colegii sau apariția unor idei originale.

Un al doilea copac cu cristale potrivit pentru spațiul destinat biroului este acela cu pietre de ochi de tigru. Energia acestor pietre semiprețioase susține focusul mental și succesul financiar. Nu în ultimul rând merită amintim arborele cu pietre de aventurin verde, acest cristal având drept proprietăți atragerea prosperității și a abundenței.

Cum putem folosi pomișorii și arborii cu cristale
Pomișorii sau arborii cu cristale pot fi folosiți în diferite moduri. Fie că alegem să cumpărăm astfel de produse handmade pentru propria locuință și pentru a schimba energia din locuință, fie că vrem să ne protejăm de energiile negative la locul de muncă, fie că vrem să folosim astfel de decorațiuni pentru a amenaja un spațiu unde ne desfășurăm activități creative, în oricare dintre aceste situații arborii cu cristale se pot dovedi a fi foarte potriviți.

Însă dincolo de a cumpăra pentru noi arborii cu pietre semiprețioase, aceștia pot constitui un cadou foarte inspirat pentru persoane dragi sau pentru prieteni, colegi ori cunoștințe. Aspectul elegant și minimalist fac din acești arbori cu cristale elemente de decor foarte potrivite pentru aproape orice spațiu. În același timp, energia și vibrația cristalelor și a pietrelor semiprețioase sunt un argument solid pentru care să facem cadou astfel de obiecte prelucrate manual.

Indiferent dacă vrei să te bucuri de aspectul și de energiile arborilor cu cristale sau dacă vrei să dăruiești astfel de pomișori altei persoane, oferta este una foarte variată și numeroasă. Există diferite combinații de cristale sau pomișori având un singur tip de cristal. Este important să ai în vedere proprietățile și semnificația cristalelor și a pietrelor semiprețioase atunci când alegi un astfel de pomișor cu pietre semiprețioase. Pentru o ofertă variată de astfel de arbori cu pietre semiprețioase, te invităm să descoperi produsele disponibile în magazinul StoneMania în categoria de pomișori din pietre semiprețioase și cristale.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult