Prima pagină » Cum alegem cristale si pietre semipretioase pe care sa le daruim altei persoane

Cum alegem cristale si pietre semipretioase pe care sa le daruim altei persoane

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Cum alegem cristale și pietre semiprețioase pe care să le dăruim altei persoane

Cum alegem cristale și pietre semiprețioase pe care să le dăruim altei persoane?

Atunci când suntem pasionați de cristale și pietre semiprețioase, dorim să transmitem și altor persoane din pasiunea noastră pentru aceste frumoase și pline de energie elemente ale Pământului. Doar că nu întotdeauna persoanele cărora intenționăm să le dăruim astfel de cristale știu despre energia cristalelor și cunosc semnificația unora dintre cristale.

Dacă într-un articol anterior discutam despre principalele 5 motive pentru care cristalele sunt o idee minunată pentru un cadou, în ceea ce urmează vom discuta despre modalitatea în care putem să facem alegerea potrivită în momentul în care dorim să dăruim cristale sau pietre semiprețioase altor persoane din jurul nostru sau din viața noastră.

Urmează-ți intuiția
Primul pas este acela de a-ți asculta intuiția. Tot la fel cum atunci când dorești să alegi un cristal pentru tine, și în momentul în care dorești să faci cadou pietre semiprețioase este important să urmezi intuiția când te gândești la persoana căreia dorești să îi dăruiești cristalele respective. De foarte multe ori intuiția este mult mai importantă decât orice argumente logice.

Privește din perspectiva relației cu persoana respectivă
Un al doilea aspect de luat în calcul în momentul în care vrem să facem cadou cristale și pietre semiprețioase se referă la relația pe care o avem cu persoana respectivă. Este firesc să privim diferit o relație cu o persoană foarte apropiată comparativ cu o relație pe care o avem cu un coleg la locul de muncă sau cu un vecin. În același timp diferă contextul în care relația este una formală sau una personală. În aceste situații este important câte detalii cunoaștem despre viața persoanei respective. În măsura în care știm că trece prin momente dificile din anumite perspective, putem alege cristale sau pietre semiprețioase care sunt utile pentru a susține depășirea acestor momente. Dacă informațiile despre viața persoanei în cauză sunt doar la nivel formal, atunci putem alege cristale sau pietre semiprețioase care sunt în general recunoscute ca fiind utile pentru protecție, pentru bunăstare sau pentru abundență.

Cum alegem cristale și pietre semiprețioase pe care să le dăruim altei persoane1Alege cu intenție
În general este recomandat să alegi un cadou cu intenție, însă acest lucru este cu atât mai important în cazul cristalelor și al pietrelor semiprețioase. În măsura în care cristalele și pietrele semiprețioase sunt încărcate cu energie, orice intenție transmisă în direcția lor poate să le influențeze energia. Prin urmare, având în vedere că acestea urmează să ajungă la persoana căreia vrei să îi dăruiești cristalele respective, trebuie să alegi cristale cu intenție pornind de la gândurile pe care dorești să le aduci în viața persoanei respective. Există varianta unor intenții foarte punctuale, ca acelea în care dorești să îi oferi unei persoane dragi o unealtă pentru a rezolva probleme de sănătate, probleme cu somnul sau probleme emoționale, dar și intenții generale, ca acelea de a oferi pietre semiprețioase pentru bunăstare, pentru sănătate sau pentru pace interioară.

Cunoștințele despre cristale sau pietre semiprețioase
Un alt aspect de luat în calcul se referă la care sunt cunoștințele persoanei care urmează să primească pietrele semiprețioase cu privire la cristale și la semnificația lor. Nu este totuna să dăruim cristale unei persoane care adoră pietrele semiprețioase și care cunoaște anumite informații despre energia cristalelor, sau să oferim cristale unor persoane care fie nu sunt informate, fie nu cred în energia acestora. Este mult mai ușor să oferim pietre semiprețioase persoanelor care sunt în temă și care iubesc cristalele.

În schimb, atunci când o persoană nu cunoaște energia din spatele cristalor, este recomandat să alegem cristale din perspectiva energiei generale și să oferim câteva detalii persoanei respective. Mai ales în cazul persoanelor care nu cred în energia cristalelor, este foarte important să alegem cu foarte mare grijă pietrele semiprețioase pe care le dăruim și să ne îndreptăm atenția înspre acele cristale care pot contribui la creșterea vibrației. În acest mod putem aduce o stare mai bună persoanei respective, urmând ca persoana în cauză să conștientizeze eventual o stare de energie mai bună.

Forma sub care se regăsește cristalul sau piatra semiprețioasă
În cele din urmă este indicat să ținem cont și de forma sub care se regăsește cristalul sau piatra pe care o facem cadou. Putem opta pentru cercei, coliere sau brățări realizate din diferite cristale și pietre semiprețioase. Multe persoane ar aprecia astfel de cadouri pentru că ar fi purtate la gât sau la încheietura mâinii, urmând să fie asemenea unor bijuterii sau accesorii.

Există varianta cristalelor și a pietrelor semiprețioase brute sau șlefuite, acestea fiind recomandate mai ales pentru amplasarea lor în diferite locuri în casă sau la birou ori pentru diferite practici și ritualuri cu cristale. În acest caz vorbim mai degrabă despre persoanele care cunosc energia cristalelor și care folosesc frecvent pietrele semiprețioase în diferite astfel de scopuri.

Remarci finale
Acestea sunt unele dintre aspectele de care trebuie să ținem cont dacă intenționăm să facem cadou un cristal sau diferite pietre semiprețioase unei alte persoane. Pornind de la aceste aspecte, cu siguranță că îți va fi mai ușor să găsești cristalele și pietrele semiprețioase pe care vrei să le dăruiești persoanelor din viața ta sau persoanelor cu care interacționezi.

În oferta magazinului StoneMania vei putea alege dintr-o multitudine de produse realizate din cristale și pietre semiprețioase sau decorațiuni și accesorii care conțin astfel de pietre și cristale. Mai mult decât atât, vei putea solicita ambalarea produselor în cutii pentru cadou, astfel încât atunci când dăruiești cristalele sau pietrele semiprețioase, acestea să fie exact asemenea unor cadouri.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult