Prima pagină » Folosirea cristalelor in acord cu fazele Lunii

Folosirea cristalelor in acord cu fazele Lunii

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Folosirea cristalelor în acord cu fazele Lunii

Folosirea cristalelor în acord cu fazele Lunii

Foarte multe ritualuri și practici sunt în strânsă legătură cu fazele Lunii. Atunci când vorbim despre folosirea cristalelor și a pietrelor semiprețioase pentru energiile cu care acestea sunt înzestrate, este important de punctat faptul că puterea și energia cristalelor este mult mai mare dacă sunt folosite în combinație cu fazele sau cu ciclul Lunii.

Prin alegerea unor cristale pentru a le purta sau pentru a le poziționa în anumite zone ale corpului în funcție de fazele Lunii, vei putea să sporești semnificativ atât puterea cristalelor, cât și influența pe care fazele Lunii le au asupra ta. Aceste combinații de cristale, bijuterii sau pietre semiprețioase sunt menite a crește vibrația dincolo de frecvența de frică, grijă sau anxietate și să ajungi la o stare de aliniere cu Universul, stare de pozitivitate și de magnetism personal.

Folosirea acestor combinații te poate ajuta să îți ridici nivelul energetic la o vibrație mai înaltă, ceea ce te va ajuta să te exprimi la cel mai înalt potențial al tău. Să descoperim în ceea ce urmează cum poți folosi cristalele în acord cu fazele Lunii pentru a profita de energia acestora și de energia Lunii.

Sfaturi generale
Dincolo de combinațiile de cristale și pietre semiprețioase, trebuie spus că există câteva aspecte generale pe care le poți avea în vedere indiferent de intenția și de manifestarea pe care ți-o dorești prin respectivul ritual.

O brățară din Piatra Lunii pe mâna stângă trebuie să fie folosită de-a lungul întregului ciclu al fazelor Lunii. Această brățară din această piatră semiprețioasă ajută la alinierea cu cel mai înalt destin personal. Prin purtarea brățării la mâna stângă, vei putea să te deschizi în a primi orice are să îți ofere destinul.

O brățară de protecție trebuie să fie purtată la mâna dreaptă de-a lungul ciclului fazelor Lunii. Combinația de energii din această brățară ajută spiritul tău astfel încât să te poți manifesta fără energie negativă sau energie nedorită, îndepărtând astfel de energii din calea ta.

Purtarea unui colier din cuarț transparent în primele 14 zile după faza de Lună Plină permite oferirea de claritate cristalului cu privire la ceea ce îți dorești cu adevărat și la cum poți obține ceea ce îți dorești. Astfel vei putea să canalizezi energia înspre o intenție specifică.

Aceste sfaturi generale sunt puternice prin faptul că ajută la ridicarea vibrației personale, îți protejează energia, dar în același timp reprezintă întunericul Lunii pe de-o parte și fațeta luminoasă, strălucitoare a Lunii de cealaltă parte. Astfel vei putea să îmbunătățești și să păstrezi dualitatea energetică a Lunii, dar și a vieții în general.

Folosirea cristalelor în acord cu fazele Lunii1

Cristale, bijuterii cu intenții specifice
Dincolo de sfaturile generale privind purtarea anumitor cristale sau pietre semiprețioase, există și diferite cristale sau bijuterii care pot fi purtate pentru intenții specifice în raport cu fazele Lunii.

Bunăstare
Pentru bunăstare este recomandat să porți o brățară care atrage banii la mâna stângă împreună cu un colier pentru manifestare sau pentru a combate frica. Aici putem aminti combinația dintre o brățară de cristale pentru atragerea banilor și coliere de pirită sau de Ochi de Tigru. O astfel de combinație ajută la eliminarea inhibițiilor și îți permite să îți manifești bunăstarea în viața ta. Când acestea sunt combinate cu elemente ale fazelor Lunii și cu brățări din cristale pentru protecție, poți să îți pui sub pază banii și să folosești energia Lunii pentru a atrage bunăstare în același timp.

Colierele trebuie să fie plasate în zona inimii pentru a te încărca cu vibrațiile înalte ale cristalelor și pentru a elibera frecvențele joase de energie precum cele de frică. În același timp, brățara pe mâna stângă te ajută să primești și să atragi prosperitatea financiară în viața ta.

Sănătate
Atunci când vine vorba despre sănătate este recomandat să porți o brățara pe mâna stângă și un colier din cristale care să îndepărteze frica. Combinația dintre brățară pentru sănătate și colierul de pietre de Ochi de Tigru te ajută să te deschizi în privința noilor angajamente și să acționezi cu îndrăzneală pentru a te bucura de sănătate și stare de bine. Purtarea brățării din cristale pentru sănătate la mâna stângă te pregătește pentru a manifesta sănătate și pentru a atrage energia specifică sănătății în viața ta. Plasarea colierului la nivelul inimii lucrează pentru a îndepărta frica din viața ta și pentru a o schimba astfel încât să faci schimbările necesare în viața ta pentru a te bucura de o viață plină de sănătate.

Iubire
Pentru a manifesta iubire este recomandat să porți o brățară de iubire la mâna stângă, iar colierul să fie din cristale care sunt încărcate cu energie pentru o inimă deschisă în fața unei noi iubiri. Aici putem vorbi despre combinația unei brățări cu pietre semiprețioase pentru iubire și un colier de cuarț roz. Este o combinație foarte puternică pentru a te încărca la nivelul întregii ființe cu cea mai ridicată vibrație a iubirii. În vreme ce colierul te conectează la spațiul inimii, purtarea brățării la mâna stângă te ajută să te deschizi în a primi toată iubirea care este disponibilă în jurul tău. Împreună aceste două energii te vor ajuta să te deschizi la nivelul inimii și îți vor permite să readuci iubirea în viața ta.

Folosirea cristalelor în acord cu fazele Lunii2

Când trebuie purtate aceste combinații de pietre semiprețioase
După ce am trecut prin combinațiile pe care le poți avea în vedere pentru cele mai importante aspecte ale vieții, și anume bunăstare, sănătate și iubire, este important să știi când trebuie să le porți în funcție de fazele Lunii. Indiferent de intenția pe care o manifești, programarea bijuteriilor și a cristalelor cu o intenție și purtarea lor odată cu faza Lunii Pline este cea mai puternică metodă pentru a stabili un nou set de intenții și obiective pe care să le manifești în viața ta.

Este indicat să porți această combinație până la noua Lună Plină, iar dacă intenția sau obiectivul s-au manifestat în viața ta, atunci poți renunța la anumite cristale sau pietre semiprețioase și să continui să porți doar Piatra Lunii și brățările pentru protecție pentru restul ciclului cu fazele Lunii. Dacă în schimb intenția ta încă nu s-a manifestat până la faza de Lună Plină, atunci este un moment potrivit pentru a programa brățările sau colierele din nou cu energia dată de Luna Plină pentru a aduce în viața ta intențiile tale și a îmbunătăți puterea ta de manifestare a acestor intenții.

La începutul ciclului cu următoarea fază de Lună Plină poți decide dacă ești pregătit(ă) să schimbi sau să ridici nivelul intențiilor tale și combinația de cristale pe care le porți pentru a manifesta diferitele intenții ale vieții tale sau dacă vrei să păstrezi combinația respectivă pentru a lucra în continuare la intenția inițială de-a lungul unui nou ciclu de faze ale Lunii.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult