Prima pagină » Descopera puterea si energia pietrelor semipretioase in stare bruta

Descopera puterea si energia pietrelor semipretioase in stare bruta

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Descoperă puterea și energia pietrelor semiprețioase în stare brută

Descoperă puterea și energia pietrelor semiprețioase în stare brută

Cristalele și pietrele semiprețioase sunt folosite de multe mii de ani pentru puterile de vindecare cu care sunt considerate a fi înzestrate. În același timp se crede că multe dintre pietrele semiprețioase și cristale sunt înzestrate cu puterea de a ne vorbi și de a ne transmite diferite mesaje. În funcție de momentul vieții tale și în funcție de ceea ce observi în jurul tău, poți să simți o anumită atracție față de anumite cristale sau pietre semiprețioase.

Multe dintre cristale și pietre semiprețioase sunt prelucrate prin șlefuire și prin diferite alte metode. În același timp multe dintre acestea sunt în formă brută. Chiar dacă pietrele semiprețioase prelucrate sunt adesea apreciate datorită aspectului, trebuie spus că pietrele brute au o putere și o energie aparte. În ceea ce urmează vei descoperi mai multe despre puterea și energia pietrelor semiprețioase în stare brută.

Puterea pietrelor naturale în stare brută
O piatră semiprețioasă în stare brută este cea mai pură formă de energie în care aceasta poate fi regăsită. Fără a fi alterată în vreun fel, fără a fi schimbată și fără a fi atinsă de energia altor persoane, aceste pietre semiprețioase și cristale vibrează la cea mai înaltă energie, oferind astfel posibilitatea de a te conecta cu pământul în forma sa perfect naturală și originară.

Descoperă puterea și energia pietrelor semiprețioase în stare brută1Cristalele în stare brută sunt o formă de energie foarte puternică pentru ancorare, stabilitate și vibrații înalte, dar în același timp prin natura lor pură, acestea te ajută privești din alte perspective energia și modul în care poți folosi energia cristalelor în viața ta.

Puterea cristalelor în stare brută este ceea ce îți permite să mergi în profunzimea straturilor tale și a Sinelui Autentic. Te ajută să descoperi cum să te îmbrățișezi, cum să te accepți și cum să te iubești pe tine însuți astfel încât să îți atingi potențialul maxim. Un cristal sau o piatră semiprețioasă în stare brută are imperfecțiuni, defecte și este cu adevărat unic. Aceste aspecte ne reamintesc faptul că și noi suntem unici prin natura noastră și ne ghidează astfel încât să ne acceptăm exact așa cum suntem.

Cristalele și pietrele semiprețioase în stare brută ne învață că suntem perfecți, compleți și fără nimic lipsă exact așa cum suntem. Este suficient să privim pietrele semiprețioase, să le ținem aproape și să le folosim în diferite ritualuri pentru a putea să beneficiem de frumusețea noastră în stare pură și originară.

Chiar dacă la primele încercări poate fi provocator sau lipsit de confort să facem acest lucru, putem învăța lecții foarte importante de la pietrele semiprețioase în stare brută și putem să facem un progres semnificativ prin a privi viața noastră din acest punct al perfecțiunii văzute din perspectiva unor mici cristale și pietre semiprețioase în stare brută care sunt imperfecte, unice, dar în același timp perfecte și complete. În momente de schimbări semnificative, transformări și de evoluție, cristalele naturale în stare brută sunt exact ceea ce avem nevoie pentru a vindeca și pentru a atinge un nivel mai profund al ființei noastre.

Cristale și pietre în stare brută pentru casă
La fel cum sunt utile pentru energia noastră personală, cristalele și pietrele semiprețioase în stare brută sunt foarte utile și pentru casă. Acestea te pot ajuta să schimbi energia din casă, dar și să manifești intențiile pe care dorești să le transformi în realitate. Există câteva cristale care pot fi combinate în acest sens, dintre aceste cristale și pietre semiprețioase amintim serpentinitul sau citrinul în stare brută. Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești un loc în casă unde să așezi cristalele pentru a primi razele soarelui. În apropierea lor trebuie pusă o plantă care să fie udată astfel încât apa să simbolizeze fluiditatea sau curgerea vieții, iar creșterea plantei alături de cristalele și pietrele semiprețioase respective să simbolizeze creșterea și evoluția.

Dacă există sentimente și gânduri de rușine, frică, vinovăție, tristețe sau alte vibrații joase care nu îți permit să avansezi, poți apela la turmalina neagră în stare brută pentru a elibera tot ceea ce nu îți mai servește pentru evoluția ta. Cu ajutorul acestui cristal vei putea să îndepărtezi aceste vibrații negative din câmpul tău energetic și din mediul din jurul tău. În acest sens tot ceea ce trebuie să faci este să ții în mână piatra de turmalină neagră, în zona inimii, în drept cu chackra rădăcină sau oriunde altundeva unde simți că intuiția îți spune că există blocaje sau vibrații joase de energie. Permite apoi turmalinei negre să atragă orice energie și vibrație pe care vrei să o eliberezi.

Scapă de anxietate, stresul zilnic și creează miracole
Există cristale și pietre semiprețioase în stare brută care te pot ajuta să scapi de stres, anxietate sau să creezi miracole. Pentru a atrage energia stresului zilnic sau pentru a regăsi calmul și vibrația ridicată după o zi plină, poți apela la anumite pietre semiprețioase. Ametistul de exemplu aduce pace la nivel mental, în vreme ce cuarțul roz oferă confort și consolare, iar selenitul ajută la curățarea câmpului energetic personal.

Descoperă puterea și energia pietrelor semiprețioase în stare brută2Tot ceea ce trebuie să faci este să păstrezi cristalul pe rând în mână pentru a înceta cu grijile și cu stresul cu care te confrunți. Este o metodă foarte eficientă pentru a te elibera de stresul, grijile, fricile și energia negativă acumulate de-a lungul zilei înainte de a merge la somn sau oricând atunci când te simți copleșit(ă).

Referitor la miracole, acestea sunt prezente peste tot, doar că de multe ori nu le observăm. În acest sens putem să devenim conștienți asupra miracolelor prin atragerea lor folosind energia cristalelor și a pietrelor semiprețioase în stare brută. Acestea ne pot ajuta să ne deschidem privirea și inima la miracolele de toate tipurile. Printre cristalele folosite pentru miracole putem aminti fucsitul și selenitul. Fucsitul reprezintă magia și posibilitățile dincolo de lumea materială, iar selenitul ajută la curățarea energiilor care te opresc din a experimenta miracolele din jurul tău.

Pentru a beneficia de energia acestor cristale în manifestarea miracolelor sau în observarea lor este nevoie să plasezi selenitul și fucsitul la nivelul inimii pentru a acorda atenție și a deschide energia pentru miracole, magie și posibilități infinite. Atunci când nu le folosești, le poți pune împreună cu o intenție scrisă pe o foaie pentru a crea mai multe miracole în viața ta.

Cuvinte de încheiere
Dacă până acum ai preferat cristalele și pietrele semiprețioase prelucrate în diferite moduri pentru aspectul lor mai elegant și mai atrăgător, poate că puterea și energia cristalelor și a pietrelor semiprețioase brute te-au captivat și te-au convins că merită să te bucuri de această putere.

Oferta magazinului StoneMania este foarte diversificată atunci când vine vorba despre astfel de pietre semiprețioase brute. Te invităm să arunci o privire în oferta noastră de astfel de cristale și pietre semiprețioase și să alegi acele pietre care consideri că se potrivesc cu momentul în care te afli în viața ta și care să te ajute să regăsești energia de care ai nevoie pentru a ajunge la cele mai înalte vibrații.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult