Prima pagină » Echilibrarea celor 5 Elemente cu Cristale

Echilibrarea celor 5 Elemente cu Cristale

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Echilibrarea celor 5 Elemente cu Cristale

Echilibrarea celor 5 Elemente cu Cristale

 

   Există multe modalități minunate de vindecare tradițională chineză. Printre acestea, avem Feng Shui, Medicina din plante din China, Qigong și Acupunctura. Toate aceste modalități funcționează pentru a crea o echilibrare a celor 5 Elemente (Apă, Lemn, Foc, Pământ și Metal) din corp și pentru a crea un flux sănătos de Qi (Chi) în toate meridianele.

   Există multe modalități prin care puteți începe să echilibrați punctele meridiane, cea mai cunoscută este prin acupunctură, dar astăzi, mi-ar plăcea să vă împărtășesc modul în care puteți folosi cristale în locul acelor subțiri de acupunctură.

  Să ne scufundăm în meridiane și elemente înainte de a începe să vorbim despre ce cristale te vor ajuta în călătoria ta! Amintiți-vă, medicina tradițională chineză consideră că puteți urmări boala, durerea și stresul înapoi la dizarmonia ciclurilor elementare sau echilibrul yin și yang.

Echilibrarea celor 5 Elemente cu Cristale- elemente

   Cele 5 elemente din corp:


    Elementul de apă
    Sănătatea elementului de apă este afișată prin rinichi, vezică urinară, urechi și oase. Emoția de dizarmonie a elementului de apă este frica; frica poate provoca dizarmonie printre organele apei.

    Elementul din lemn
    Sănătatea elementului din lemn este afișată prin ficat, vezica biliară, ochi și tendoane. Emoția elementului lemn este furia; furia poate provoca dizarmonie printre organele din lemn.

    Elementul Focului
    Sănătatea elementului de foc este afișată prin inimă, pericard, arzător triplu, intestin subțire, limbă și vasele de sânge. Emoțiile disarmoniei din elementul focului sunt panica și anxietatea.

    Elementul Pământ
    Sănătatea elementului pământ este reprezentată prin stomac, splină, gură și mușchi. Emoția Pământului este îngrijorare, prea multă îngrijorare poate duce la dezechilibru al organelor pământului.

    Elementul metalic
    Sănătatea elementului metalic este văzută prin plămâni, intestin gros, nas, piele și păr. Emoția disarmonică a metalului este durerea, indiferent dacă durerea respectivă este prelungită sau suprimată.

   Putem vedea, de asemenea, elementele din natură, mâncare, personalități și așa cum sa menționat mai sus, emoțiile. Experimentarea unor perioade prelungite de oricare dintre emoțiile de mai sus în forma lor cea mai brută poate arunca elementele din corp. Dacă este lăsat într-o stare de dizarmonie, va începe, la rândul său, să creeze  între celelalte organe care duc la boli emoțional, spiritual și fizic.

Echilibrarea celor 5 Elemente cu Cristale-5 elemente

   Cristale și meridiane

   Din fericire, putem folosi aliați de cristal pentru a ne ajuta să începem să creăm vindecare și echilibru în corp. Putem pur și simplu așeza anumite cristale pe meridianele de pe corp pentru a imita efectul acelor de acupunctură.

Desigur, orice modalitate de vindecare va dura câteva sesiuni de vindecare pentru a crea un efect pozitiv, mai ales dacă elementul pe care doriți să lucrați a fost sever dezechilibrat pentru o perioadă lungă de timp.
Elementul de apă – Cristale Aliați

 •     Calcit
 •     Piatra soarelui
 •     Cuarț roz

Puteți începe să echilibrați meridianele de apă prin plasarea cristalelor pe partea din spate a genunchilor și partea superioară a tălpilor pe picioare.
Elementul din lemn – Aliați de cristal

 •     Agat de mușchi
 •     Piatra lunii
 •     Aventurina verde

Puteți începe să echilibrați meridianele lemnului prin plasarea cristalelor pe piele deasupra ficatului și partea din față a călcâiului, în linie cu degetul mare.
Elementul de foc – Aliați de cristal

 •     Chihlimbar
 •     Turmalină
 •     Smarald

Puteți începe să echilibrați meridianele de foc plasând cristale pe axilă și pe palma mâinilor.
Aliați de cristal ai elementului pământ

 •     Cuarț fumuriu
 •     Turmalină
 •     kianitul

Puteți începe să echilibrați meridianele pământului prin plasarea cristalelor pe gât și pe partea superioară a piciorului, unde piciorul se întâlnește cu șoldul.
Element metalic – Aliați de cristal

 •     Agat
 •     Citrin
 •     Hematit

Puteți începe să echilibrați meridianele metalice plasând cristale pe zona chiar sub claviculă și zona de sub nas.

Doar culcați-vă cu cristalele așezate pe voi până începeți să vă simțiți mai bine. Vei fi uimit de cât de mult vor conta 15 minute, de 3 ori pe săptămână pentru tine.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult