Prima pagină » 7 Cristale pentru bebelusi

7 Cristale pentru bebelusi

de contact@kristale.ro
10 minutes Citeste

7 Cristale pentru bebelusi

7 cristale pentru bebelusi

 

   Când bebelușul dvs. nu doarme bine noaptea, uneori medicii vă vor sugera să faceți modificări în dormitorul micuțului dvs.: Un aparat de zgomot alb, o lumină de noapte ușor strălucitoare, un umidificator rece. Dar când acestea nu funcționează, s-ar putea să te trezești să apelezi la tactici mai neconvenționale, cum ar fi cristalele, de exemplu. Acest lucru nu este nimic nou, desigur – oamenii s-au orientat spre metode fizice pentru a vindeca bolile de orice fel de secole. Deci, ce cristale ar trebui să pui în camera bebelușului tău?

   În primul rând, iată câteva informații despre cum funcționează cristalele. Se crede că diferite cristale posedă proprietăți diferite, iar modul în care lucrați cu ele poate folosi acele energii. Știind ce cristal să alegi pentru scopul tău (în acest caz, să-ți trimiți copilul în țara viselor) este esențial, dar acesta este doar primul pas. Conectarea cu cristalul dvs. și încărcarea acestuia cu intențiile voastre bune este, de asemenea, esențială. Puteți programa pietrele pentru calmare în același mod în care programați orice cristal – cu o intenție.  Încercați să curățați cristalul în lumina lunii, în apă sărată sau în fumul tămâiei preferate purificatoare.

Chihlimbar

Culoare: maro, auriu

  •     Cristale pentru calmarea bebelușilor

Dacă nu ați observat deja, bebelușii tind să rămână într-o stare de neliniște mai mult de jumătate din timp. Pietrele de chihlimbar sunt cunoscute la nivel mondial pentru că aduc liniște și calm tuturor celor care le-au adoptat în viața lor.

Cum se foloseste?

Nu recomandăm ca majoritatea cristalelor noastre să fie purtate de sugari din cauza pericolelor de sufocare. În schimb, plasarea lor lângă locul unde dorm pare mai fiabilă.

7 cristale pentru bebelusi-amber

Calcedonie/ Agat de dantela albastru

Culoare: Albastru

  •     Pentru protecția și liniștea copilului

Nu poate exista un părinte care să nu fie îngrijorat de protecția nou-născuților. Influențele rele vin fără avertisment și pot afecta grav viețile.

Agata din dantelă albastră este o piatră de protecție excelentă pentru bebeluși în acest sens. Nu numai că va oferi protecție, dar va liniști și bebelușul.

Cum se utilizează agata de dantelă albastră?

Așezați piatra lângă locul în care se odihnește sau se joacă bebelușul. asigurați-vă că nu îl vedeți.

Ametist

Culoare: Violet, roz

  •     Pentru ridicarea energiilor pozitive

Energiile pozitive care vă vor ține bebelușul departe de influențele rele și îl vor îndepărta de suferință. Ametistul este chiar piatra care va avea aceste lucruri sortate.

Pietrele de ametist sunt bine cunoscute în întreaga lume pentru bebeluși și bunăstarea pe care o aduc. Dacă căutați protecția și ridicarea energiilor pozitive, ridicați-o pe aceasta.

Cum se utilizează pietre de ametist?

Așezați-l lângă locul unde joacă și doarme copilul dumneavoastră. Dacă îl are aproape când se joacă, își va crește enorm energiile.

7 cristale pentru bebelusi-ametist

Piatra lunii

Culoare: alb, alb murdar, acest cristal pentru bebeluși vine în albastru în cazuri rare

  •     Cristale de vindecare pentru copii

Pietrele lunii sunt pietrele vindecătoare care aduc energiile lunii. Deoarece luna pe care o cunoaștem atât de mult poate face ca valurile să se schimbe pe Pământ, poate face același lucru cu emoțiile noastre.

Piatra lunii va aduce lumina lunii copilului tău și va lumina toate chakrele pentru o mai mare vindecare spirituală.

Cum se utilizează Piatra lunii?

Așezați-l sub pat / pătuț, astfel încât piatra să vă poată vindeca copilul în somn.

Lepidolit

Culoare: Violet, Albastru

  •     Cristale pentru protecția copilului

Credem cu tărie că copiii, atât de mici, cât și sugarii, sunt mai vulnerabili la diferite energii negative care plutesc în jur. Îndepărtarea lor nu este atât de dificilă dacă păstrați pietre precum Lepidolite în jur.

Aceste pietre au capacitatea de a calma mintea și de a îndepărta influențele negative, ceea ce este exact ceea ce are nevoie copilul tău.

Sfatul nostru pentru utilizarea Lepidolitei:

Aceste pietre funcționează cel mai bine atunci când cineva doarme. Din nou, așezați piatra sub pătuțul bebelușului.

Turmalina

Culoare: alb / negru

  •     O piatră puternică liniștitoare

Pietrele de turmalină neagră sunt populare printre oamenii care sau diverse neliniști mentale și probleme sociale. Este pentru că această piatră îi ajută pe oameni să se calmeze și le oferă un sentiment de protecție.

Turmalina neagră poate face același lucru pentru copilul tău. Una dintre cele mai populare cristale pentru bebeluși, acest lucru vă va proteja bebelușul de toate influențele negative.

Cum se foloseste?

Așezați-l sub pătuț și lăsați piatra să fie magică.

7 cristale pentru belelusi-calcit

Calcit albastru

Culoare: albastru, alb

  •     Calmează și aduce pace

Copiii sunt întotdeauna predispuși să aibă din când în când o atitudine neliniștită și agitata. Ar putea fi fetița ta care pur și simplu nu se poate opri din plâns și speră că un cristal ar putea rezolva asta. Ei bine, acesta ar putea fi unul dintre ei.

Calcitul albastru vă va ușura copilul de suparari și va permite diferite ca energiile pozitive sa fie in jurul copilul dumneavoastră. Indiferent ce vă agonizează bebelușul, acesta va dispărea.

Cum se utilizează?

Aceste cristale de vindecare pentru bebeluși funcționează cel mai bine în dormitorul bebelușului. Așezați-l oriunde unde copilul dvs. este greu să ajungă.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult