Prima pagină » Cum se energizeaza cristalele

Cum se energizeaza cristalele

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Cum se energizeaza cristalele

Cum se energizeaza cristalele

 

   Odată ce cristalul dvs. a fost curățat, va trebui să îl energizați din nou, astfel încât să poată continua să elibereze propriile vibrații și energii naturale. Există mai multe moduri de a energiza cristalele și cele mai populare metode sunt următoarele:


Cum se energizeaza cristalele- apa energizanta Apa energizantă

   Lăsați cristalele să stea într-un pahar sau bol sub apă rece de la robinet timp de câteva minute, 10-20 de minute ar trebui să fie suficient de lungi. Dacă sunteți aproape de un râu natural, pietrele pot fi așezate într-o pungă cu plasă deschisă și lăsate pentru o perioadă scurtă de timp în apa curentă naturală. Apa curentă poate curăța și energiza pietrele în același timp.

Vă rugăm să verificați dacă cristalul dvs. poate apărea în siguranță în apă, deoarece unele nu ar trebui lăsate să se înmoaie în apă, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra lor. Mai exact, pietrele poroase sau cele cu conținut ridicat de metal.
 

 

Cum se energizeaza cristalele- lumina saorelui si a lunii Lumina soarelui și a lunii

   Energiile naturale transmise de Soare și Lună pot, de asemenea, să vă energizeze cristalele cu energii naturale. Multor oameni le place să-și lase pietrele curățate sub Lumina Lunii și Lumina Soarelui timp de o zi sau două pentru a le permite să absoarbă diferitele energii din Lună și Soare. Soarele oferă o energie mai puternică, în timp ce Luna are o energie mai blândă.

Când lăsați cristale la lumina soarelui, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că unele pietre colorate se pot estompa într-o perioadă de timp dacă sunt lăsate prea des în lumina soarelui puternică. Acest lucru se poate întâmpla cu Ametist, de exemplu. În acest caz, încercați să nu vă lăsați cristalele în soare puternic mai mult de o oră. Pentru a fi în siguranță, puneți-l în lumina soarelui în timpul răsăritului și / sau apusului, deoarece razele soarelui nu vor fi la fel de puternice în aceste momente ale zilei.
 

 

cum se energizeaza cristalele- contact fizicContact fizic

   Americanii nativi cred că nu este întotdeauna necesar să energizăm cristalele cu oricare dintre metodele de mai sus, deoarece acestea se vor energiza în mod natural din câmpul energetic propriu al corpului nostru atunci când sunt ridicate și manipulate sau frecate între palmele mâinilor. Așadar, aceasta este o altă metodă pe care poate doriți să o luați în considerare.

Simțiți-vă liber să faceți tot ce credeți că este cel mai potrivit pentru dvs. și cristalele voastre, sau poate doriți să utilizați una sau toate metodele de mai sus atunci când vă energizați propriile cristale.

Cum se enrgizeaza cristalele- programareaProgramarea Cristalelor 

  Înainte de a începe, este posibil să doriți să curățați camera și dvs. de energiile suplimentare sau nedorite folosind un băț de curățare sau tămâie.

Pentru a programa un cristal pentru o utilizare specifică sau cu energii specifice, stați liniștit, departe de distrageri sau dispozitive electrice puternice și energii externe, apoi țineți cristalul în fața voastră, curățați-vă mintea și concentrați-vă asupra pietrei. Dati cristalului o curățare cu lumină albă, așa cum s-a explicat mai sus. Concentrați-vă asupra energiei specifice cu care doriți să programați cristalul și „transmiteți” energiile și gândurile din mintea voastră direct pe piatră. Fiti clari și directi atunci când faceti asta și nu încercati să suprasolicitati cristalul cu diferite gânduri și energii. Faceți acest lucru până când vă simțiți fericiți că gândurile și energiile necesare au fost transmise pietrei.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult