Prima pagină » Cristale si pietre semipretioase potrivite pentru barbati

Cristale si pietre semipretioase potrivite pentru barbati

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Cristale și pietre semiprețioase potrivite pentru bărbați

Cristale și pietre semiprețioase potrivite pentru bărbați

Cu toate că de cele mai multe ori cristalele, pietrele prețioase și pietrele semiprețioase sunt purtate de către femei sub forma bijuteriilor și accesoriilor sau sunt folosite pentru energiile cu care aceste pietre sunt încărcate, trebuie spus că există anumite cristale și pietre semiprețioase care sunt foarte potrivite pentru bărbați.

În ultimii ani numărul persoanelor de sex masculin interesate de energia cristalelor și de proprietățile vindecătoare ale acestora este în continuă creștere. Acest fapt demonstrează că tot mai multă lume descoperă argumentele pentru care populațiile străvechi apelau la cristale și pietre semiprețioase pentru diferite ritualuri și pentru protecție.

Datorită faptului că există diferențe în modul în care femeile și bărbații acționează, reacționează, interacționează cu persoanele din jur, dar mai ales prin prisma diferențelor de energie masculină pe care o au bărbații, este firesc ca anumite cristale să interacționeze distinct atunci când se află în prezența energiei masculine a bărbaților. În ceea ce urmează sunt amintite câteva cristale care sunt foarte eficiente în raport cu energia masculină și care pot fi avute în vedere de către bărbații care doresc să introducă în viața lor energia cristalelor pentru protecție, bunăstare și vibrație ridicată.

Turmalina verde este o piatră foarte utilă pentru bărbații care își doresc putere sau forță. Nu vorbim despre putere sau forță fizică, ci despre găsirea sau regăsirea puterii interioare, a încrederii și a dorinței. Astfel bărbații vor putea să aducă toate acestea la cele mai ridicate valori în viața lor.

Malachitul este un cristal foarte eficient pentru a atrage iubirea în cazul bărbaților. În general bărbații se bazează mai degrabă pe logică și au anumite energii mai puternice. În acest context malachitul poate fi alegerea potrivită pentru un strop de iubire puternică tocmai pentru a produce un început de transformare interioară la bărbați. Energia acestui cristal permite bărbaților să iasă din propria realitate unde de multe ori așteaptă să apară schimbarea.

Cristale și pietre semiprețioase potrivite pentru bărbațiEnergia malachitului oferă puterea de a schimba modul în care te raportezi la iubirea în viața ta prin propriile puteri. În aceeași măsură, malachitul ajută la eliberarea de cerința sau așteptarea de a găsi partenerul perfect. În acest sens vei vedea în malachit faptul că viața nu este perfectă și acest lucru te va ajuta să treci cu vederea imperfecțiunile potențialilor parteneri, în loc să insiști asupra lor.

Ochi de Tigru este o altă piatră semiprețioasă potrivită pentru energia masculină. Foarte adesea bărbații sunt astfel structurați și „construiți” încât rămân blocați în modul lor de a privi lucrurile. Energia cristalului Ochi de Tigru ajută la eliberarea tendințelor de a privi lucrurile în mod liniar și de a scăpa de blocajele care te limitează în raportul cu partenerii. Această piatră semiprețioasă vine să ofere sprijin în a face schimbarea de a fi mai deschis în privința unei situații și de a aduce creativitate în ceea ce privește modul de gândire. În același timp acest cristal sporește motivația de a duce la îndeplinire țelurile vieții și de a manifesta abundența într-un mod mai rapid în viața ta.

Jaspul este o piatră semiprețioasă disponibilă în diferite nuanțe de culori. Pentru bărbați varietățile de jasp roșu și jasp maro sunt foarte utile pentru a oferi sentimentul de ancorare, sprijin și sentimentul de a fi centrat. Indiferent dacă ești în postura unui tată, dacă ești în căutarea unui partener pentru a forma o familie sau dacă traversezi o perioadă de stres din perspectivă financiară, astfel de perioade pot reprezenta momente intense de presiune inclusiv pentru bărbați. Tonurile pământii pe care la are jaspul oferă sentimentul de a fi ancorat și de a fi sprijinit. Energia cristalului de jasp oferă sentimentul de conexiune cu Universul astfel încât să te relaxezi și să știi faptul că totul va lucra în favoarea ta în cele din urmă. Pentru energia masculină acest sentiment de a fi ancorat și de a avea un sprijin care să îi confirme faptul că se poate ancora într-un sentiment de încredere este foarte important.

Hematitul este un alt cristal care poate fi o alegere potrivită pentru bărbații care caută energia puternică de ancorare, de relaționare la energia pământului. În acest context bărbații pot opta pentru folosirea hematitului dacă simt nevoia de a găsi un fundament puternic din punct de vedere energetic pentru viața lor.

Ametistul este piatra semiprețioasă recomandată pentru bărbații care doresc să „coboare” de la nivel mental și să iasă din tiparul de gândire logică. Datorită faptului că ametistul este un cristal multi-dimensional, acesta are abilitatea de a genera în același timp energia de ancorare și de ridicare energetică, dar și de a te muta de la nivel mental la nivelul inimii, al sufletului. Acest lucru este foarte important în cazul multor bărbați care nu reușesc să se conecteze cu inima, cu sufletul și care de multe ori rămân doar la nivel mental. Energia ametistului vine să ofere mai multă încredere în propriul instinct, în propria intuiție, renunțând astfel la încercarea de a transforma fiecare situație într-o analiză foarte profundă la nivel mental care să ducă ulterior la o blocare în respectiva situație.

Pirita este o piatră semiprețioasă foarte importantă pentru a atrage banii în cazul persoanelor de sex masculin. Este cunoscut faptul că pentru foarte mulți bărbați există ideea conform căreia partea financiară este o formă de putere în viața lor. Energia pietrei de pirită atrage abundența, prosperitatea și bunăstarea, ajutând la luarea celor mai inspirate și bine gândite decizii în plan financiar și în domeniul afacerilor. Altfel spus, pirita oferă îndrumare în alegerea direcției corecte, în a oferi motivație pentru a face mișcările necesare în vederea creșterii abundenței. Nu în ultimul rând, pirita acționează și din perspectiva protecției, fiind asemenea unui scut protector prin faptul că respinge orice energie negativă care este îndreptată înspre o anumit persoană.

Acestea sunt o parte dintre cristalele potrivite pentru bărbați prin prisma energiilor pe care le transmit. Dacă vrei să aduci în viața ta energiile acestor cristale și pietre semiprețioase sau dacă vrei să faci un cadou unui bărbat important din viața ta, te invităm să descoperi oferta de cristale și pietre semiprețioase din magazinul StoneMania. În măsura stocului disponibil, vei putea găsi diferite produse realizate din cristalele și pietrele semiprețioase anterior amintite.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult