Prima pagină » Cuarțul roz pentru piele

Cuarțul roz pentru piele

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Ingrijirea tenului cu cuart roz

Cuart roz pentru piele

   Vindecător de energie, deschizător de inimă și rafinator pentru piele – aproape nu există limită pentru numeroasele sale daruri. Utilizatorii fideli sunt de acord că încorporarea cuarțului roz în rutina obișnuită de îngrijire a pielii vă poate face pielea să se simtă mai strălucitoare, mai strânsă și mai frumoasă, sporind în același timp încrederea și atrăgând mai multă dragoste în viața voastră. Aflați mai multe despre beneficiile cuarțului roz în practicile dvs. de auto-îngrijire.

   După o zi lungă, așezați masca rece peste ochi. Respirați lung și simțiți că toată tensiunea se dizolvă. Lăsați să acționeze atât timp cât doriți. Întoarceți masca cu susul în jos și așezați-vă peste zona gurii și a maxilarului pentru a calma liniile și tensiunea în jurul acestor zone împiedicate. răsfățați-vă cu o zi spa! Aprindeți câteva lumânări sau folosiți parfumul preferat într-un difuzor. Simțiți-vă liniștită și întinerită.

Cuartul roz pentru tenÎmbunătățiți circulația

   Cuarțul roz este conectat la inima, care este principalul organ responsabil pentru sistemul nostru circulator. Prin utilizarea pietrei prețioase în ritualurile de îngrijire a pielii, stimulezi chakra inimii, îmbunătățind astfel circulația și oferind mai mult oxigen pe piele. Indiferent dacă aplicați o masca de cuarț roz sau folosiți o rolă facială, experiența fluxului sanguin crescut pe suprafața pielii este pur revigorantă.

Reduceți inflamația

  Când sinusurile noastre acționează, putem observa inflamații crescute în jurul nasului și obrajilor. Caracteristicile naturale naturale ale cuarțului roz pot ajuta la calmarea sinusurilor, ameliorând congestia și reducând umflăturile. Un masaj cu cuarț roz poate încuraja, de asemenea, drenajul limfatic, care vă va curăța pielea de alte impurități și toxine. Pentru relaxare suplimentară și efecte îmbunătățite, puneți rola de cuarț roz sau piatră prețioasă în frigider înainte de utilizare.


Cuartul roz pentru tenScapa de stres

   Stresul face ravagii pe pielea noastră. Când câmpul nostru energetic nu este aliniat din cauza stresului, îl puteți vedea fizic pe fața noastră. Deoarece corpul nostru răspunde la semnalele de stres, acesta nu funcționează corect în alte zone care apar în pielea noastră. S-ar putea să păstrăm apă și să fim pufosi. Ne putem reduce producția de proteine ​​de colagen și elastină, care sunt esențiale pentru sănătatea pielii.

   Utilizarea cuarțului roz în timpul meditației sau decorarea casei cu piatra poate ajuta la reducerea nivelului de stres. Energia și culoarea pietrei induc sentimente de calm, acceptare și dragoste. Vă recomandăm să plasați cristalul pe inima voastră și să repetați mantra „Sunt iubit” în timpul meditatiei voastre. Acest lucru vă va ajuta să fiți mai amabili cu voi înșivă și cu ceilalți în momentele de stres și să eliberați emoții negative care pot afecta modul în care arătăm și simțim.

Îmbunătățiți produsele de îngrijire a pielii

   Mastile de față din cuarț roz sunt instrumente minunate care pot fi utilizate împreună cu produse de îngrijire a pielii pentru a le spori eficacitatea. Mastile de față din piatră prețioasă pot ajuta la deschiderea porilor, la creșterea circulației și la îmbunătățirea absorbției serului, cremelor și produselor de curățare pe care le folosim în fiecare zi.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult