Prima pagină » Cristalele cu ajutorul carora purificam alte cristale

Cristalele cu ajutorul carora purificam alte cristale

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Cristalele cu ajutorul carora purificam alte cristale

Cristalele cu ajutorul carora purificam alte cristale

Cristalele sunt utilizate pentru a aduce un plus de pozitivitate in numeroase situatii, pot fi folosite pentru asimilarea de energii negative sau pentru respingerea acestora insa totul se face cu un cost. Fiecare utilizare sau fiecare contact pe care cristalele il au va lasa asupra lor o amprenta a energiilor negative cu care au avut de a face iar aceste urme trebuie indepartate periodic. Cum nu stiti niciodata ce intentii sau energii au persoanele care au venit in preajma voastra sau locurile prin care v-ati plimbat puteti sa va faceti un program prin care la un anumit interval de timp sa faceti o sedinta de curatare si purificare a tuturor cristalelor pe care le aveti.
 
Metodele de curatare si purificare a cristalelor pot fi variante si aveti posibilitatea de a le lasa in lumina directa a soarelui sau a lunii, puteti sa le puneti intr-un saculet sau recipient pe care sa il ingropati in pamant sau puteti pur si simplu sa le asezati in apa. Pentru metoda ce implica utilizarea apei trebuie sa fiti atenti insa pentru ca nu toate cristalele sunt prietene cu apa si cu atat mai mult unele pot fi deteriorate semnificativ daca sunt puse in apa sarata sau sare. O metoda prin care va puteti asigura de purificarea cristalelor dar in acelasi timp si de faptul ca acestea nu vor fi deteriorate implica folosirea altor cristale. Perioada la care se recomanda purificarea cristalelor cu ajutorul altor cristale poate varia de la saptamanal pentru cele utilizate foarte des pana la lunar, insa puteti avea si curatarea peste noapte.

Cristalele cu ajutorul carora purificam alte cristale 1

Cuartul este cunoscut pentru capacitatile sale de amplificare a energiilor sau a vibratiilor dar acesta poate fi folosit la fel de simplu si cand vine vorba despre a curata alte cristale de energiile acumulate. Puteti de exemplu o data la cateva zile sa asezati cristalele din casa sau poate pe cele pe care le purtati in fiecare zi in geanta sau in portofel in cadrul unei grile care sa aiba in centru un cristal de cuart si care sa fie responsabil cu curatarea si sa puneti si alte cristale pentru incarcarea cu energii pozitive.
Pentru cristalele care sunt de mai mici dimensiuni puteti sa utilizati ametist sau carneol pentru curatare si putem vorbi despre acele cristale de dimensiunea unui medalion sau poate cele folosite pe post de breloc de mici dimensiuni. Alegerea acestora pentru etapa de purificare tine insa de faptul ca proprietatile lor nu sunt asa puternice precum ale cuartului sau precum ale altui cristal important cand vine vorba de curatare cum este selenitul.
 


Cristalele cu ajutorul carora purificam alte cristale 2

Selenitul este un cristal recunoscut pentru proprietatile sale purificatoare dar in acelasi timp si pentru faptul ca este un cristal ce nu necesita sa fie purificat la randul sau. Acest cristal poate fi foarte usor utilizat intrucat poate fi folosit ca materie prima pentru anumite recipiente care pot sustine alte cristale sau bijuteriile voastre ce au cristale incastrate in ele. Puteti avea o cutie de bijuterii si unde in fiecare seara sa va asezati bijuteriile care vor fi astfel purificate pana a doua zi dimineata. La fel de simplu puteti avea un bol din selenit asezat pe o comoda sau la intrarea in casa si unde se va asezati cheile, brelocul cu cristale, sau alte cristale de mici dimensiuni. Puteti sa va puneti chiar si unele bijuterii precum inelele si care in felul acesta pana cand veti iesi din casa vor fi suspuse procesului de curatare/ purificare.
 
Folosind o astfel de metoda ce implica bol realizat din selenit sau cuart nu veti avea nici un risc de deterioare a altor cristale dar veti obtine si o maximizare a energiilor si vibratiilor pe care cristalel voastre favorite le au. Nici in ceea ce priveste de timpul consumat nu veti avea foarte multe probleme si asta pentru ca folosind celelalte metode aveti nevoie sa alocati ceva timp pentru asezarea ina apa sau in pamant. In completare cu folosirea cuartului sau selenitului puteti sa va ajutati si de tehnica vizualizarii care presupune o usoara meditatie si concentrare pentru a vizualiza energia din interiorul cristalelor si cum aceasta creste, radiaza pana acapareaza intregul cristal si intreg mediul din jurul sau. Puteti sa folositi si tehnica programarii in care atunci cand cristalele sunt purificate sa le incarcati cu intentiile si dorintele voastre pentru ca acestea sa va ajute sa obtineti ceea ce va doriti.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult