Prima pagină » Ce sunt cristalele orgonite sau orgonitele cu cristale si cum functioneaza

Ce sunt cristalele orgonite sau orgonitele cu cristale si cum functioneaza

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Ce sunt cristalele orgonite sau orgonitele cu cristale si cum functioneaza

Ce sunt cristalele orgonite sau orgonitele cu cristale si cum functioneaza

Orgonitele cu cristale sunt obiecte mici, solide, facute din rasini, cristale si metale, care se pretind a fi capabile sa imbunatateasca starea de bine, sa protejeze impotriva energiilor negative si sa amplifice energia pozitiva. Aceste obiecte se numesc orgonite, iar adaugarea cristalelor le face cunoscute si sub numele de cristale orgonite.
Originea orgonitelor cu cristale dateaza din anii 1930, cand un psihanalist si cercetator german numit Wilhelm Reich a descoperit conceptul de energie orgone, care el credea ca era o forta vitala universala, similara cu energia vitala numita chi in medicina traditionala chineza. Reich a dezvoltat o serie de dispozitive pentru a colecta, amplifica si redistribui energia orgone, iar aceste dispozitive sunt cunoscute sub numele de „orgone generators”. Ulterior, un om de afaceri si artist din California numit Karl Welz a preluat ideea si a inceput sa faca orgonitele in anii 1990. El a combinat rasina cu metale si cristale pentru a crea obiecte mici, care erau pretinse ca amplifica energia pozitiva, neutralizeaza energia negativa si imbunatatesc starea de bine a oamenilor.
Orgonitele cu cristale se compun in general dintr-un amestec de rasina, metale si cristale, care sunt turnate in forme diferite, cum ar fi piramide, sfere, cuburi, placi sau forme libere. Aceste forme sunt uneori decorate cu simboluri sau alte decoratiuni.Rasina este un element cheie in producerea orgonitelor, deoarece ea este responsabila pentru captarea si transformarea energiei. Metalele, cum ar fi cuprul, argintul si aurul, sunt de asemenea importante in compozitia orgonitelor, deoarece ele sunt capabile sa conduca si sa amplifice energiile electromagnetice si energetice. Cristalele sunt adesea adaugate la amestec pentru a oferi anumite proprietati terapeutice si pentru a amplifica energia pozitiva.
Cristalele orgonite sunt utilizate in numeroase tehnici spiritual insa fiecare dintre acestea are proprietatile pe care le imprumuta de la cristalul pe care il au in compozitia lor sau mai bines pus cristalul predominant. Putem vorbi si de un compus din mai multe cristale sau de asociere de cristale a caror proprietati spiritual pot fi folosite pentru a va proteja sau pentru a va ajuta in atingerea scopurilor pe care le aveti. In lista de cristale care pot fi folosite se afla:


Ce sunt cristalele orgonite sau orgonitele cu cristale si cum functioneaza 1Cristalul de cuart – Este cel mai comun cristal utilizat in orgonite. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a amplifica energia pozitiva, de a calma mintea si de a imbunatati concentrarea. Este, de asemenea, un cristal puternic de purificare si de protectie.
Ametistul – Este cunoscut pentru proprietatile sale de calmare si de relaxare, fiind utilizat adesea pentru a ajuta la reducerea stresului si a anxietatii. De asemenea, este utilizat pentru a imbunatati somnul si pentru a ajuta la dezvoltarea intuitiei.

Cristalul de turmalin negru – Este utilizat adesea in orgonite pentru protectia impotriva energiilor negative si a radiatiilor electromagnetice. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a transmuta energiile negative in energii pozitive si de a ajuta la eliminarea blocajelor energetice.
Aventurinul verde – Este utilizat pentru a atrage prosperitatea si succesul si este adesea asociat cu inima si chakra inimii. Este, de asemenea, utilizat pentru a calma stresul si pentru a imbunatati starea de bine generala.
Citrinul – Este utilizat pentru a atrage prosperitatea, abundenta si pentru a spori creativitatea si productivitatea. Este, de asemenea, utilizat pentru a stimula sistemul imunitar si pentru a ajuta la imbunatatirea digestiei si a metabolismului.
Selenitul – Este utilizat pentru a calma mintea si pentru a ajuta la dezvoltarea intuitiei si a abilitatilor psihice. Este, de asemenea, utilizat pentru a purifica si proteja energia personala si a imbunatati comunicarea cu spiritul.
Cristalul de stanca – Este cunoscut pentru proprietatile sale de vindecare si de imbunatatire a sistemului imunitar. Este, de asemenea, utilizat pentru a calma mintea si a ajuta la eliminarea blocajelor energetice.
Granatul – Este utilizat pentru a atrage succesul si prosperitatea, precum si pentru a spori increderea in sine si curajul. Este, de asemenea, utilizat pentru a imbunatati circulatia sanguina si pentru a ajuta la reducerea tensiunii arteriale.
Rodonitul – Este utilizat pentru a stimula iubirea si compasiunea, precum si pentru a ajuta la vindecarea ranilor emotionale. Este, de asemenea, utilizat pentru a imbunatati comunicarea si relatiile interpersonale.
Pirita – Este utilizata pentru a atrage prosperitatea si succesul, precum si pentru a spori increderea in sine si puterea personala. Este, de asemenea, utilizata pentru a proteja impotriva energiilor negative si a radiatiilor electromagnetice.
Lapis lazuli – Este utilizat pentru a spori intelepciunea si claritatea mentala, precum si pentru a ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice. Este, de asemenea, utilizat pentru a proteja impotriva energiilor negative si a imbunatati comunicarea spirituala.

Ce sunt cristalele orgonite sau orgonitele cu cristale si cum functioneaza 2Forma orgonitelor este importanta in procesul de generare a energiei orgonice si poate afecta modul in care energia este directionata si amplificata. Forma orgonitelor poate fi diferita, dar cele mai comune forme includ:
Piramida – Piramida este considerata a fi una dintre cele mai puternice forme pentru generarea energiei orgonice. Se crede ca forma piramidala concentreaza energia intr-un punct central si o dirijeaza spre exterior.
Globul – Forma globulara este utilizata pentru a amplifica si a disipa energia orgonica in toate directiile. Se crede ca globul orgonit creste nivelul de energie pozitiva din incapere si poate ajuta la imbunatatirea starii de spirit si la reducerea nivelului de stres.
Placa – Forma placii este utilizata pentru a proteja impotriva radiatiilor electromagnetice si a altor surse de energie negativa. Se crede ca forma placii directioneaza energia negativa spre centrul sau, iar energia pozitiva este eliberata in exterior.
Tubul – Forma tubului este utilizata pentru a directiona energia orgonica intr-o singura directie. Se crede ca forma tubului ajuta la protejarea impotriva radiatiilor electromagnetice si la imbunatatirea claritatii mentale.
Cubul – Forma cubului este utilizata pentru a stabiliza si echilibra energia. Se crede ca forma cubului creeaza o energie armonioasa si echilibrata in jurul sau.
 
Este important sa alegeti forma orgonitei in functie de intentia dumneavoastra si de nevoile personale. De exemplu, daca doriti sa imbunatatiti energia dintr-o anumita camera, atunci o forma globulara ar putea fi potrivita, in timp ce o forma piramidala ar putea fi utilizata pentru a amplifica energia intr-un anumit punct. Forma orgonitei poate influenta modul in care energia orgonica este generata si directionata, astfel incat este important sa alegeti forma potrivita in functie de nevoile si scopurile dumneavoastra personale.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult