Prima pagină » Cristale pe care este bine sa le punem in fundatia unei case

Cristale pe care este bine sa le punem in fundatia unei case

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Cristale pe care este bine sa le punem in fundatia unei case

Cristale pe care este bine sa le punem in fundatia unei case

   Constructia unei case poate fi un pas foarte important pentru foarte multi dintre noi si poate sa necesite multe resurse fie ca vorbim despre cele financiare fie ca este vorba efectiv despre timpul pe care cineva il va consuma ca sa se asigure ca o sa aiba locuinta visurilor. Pentru foarte multi timpul inseamna bani dar in cazul de fata consumarea timpului vine si cu consumarea nervilor si cu acumularea unor energii negative ce pot fi cauzate de numeroase situatii neprevazute sau probleme cu documentele sau cu constructorul. Toate energiile care sunt consumate si adunate atunci cand se realizeaza un proiect se vor resimti intr-o oarecare masura si in evolutia proiectului iar acest lucru trebuie evitat.

   Pentru ca noua voastra casa sa nu fie acaparata de la bun inceput de unele energii negative puteti foarte simplu sa alegeti sa introduceti in cadrul acesteia unele cristale inca de la inceput iar in felul acesta sa asigurati acel nivel de protectie care sa va ajute atat la inceput cat si pentru viitor. Puteti sa va asigurati aceste lucruri pentru fiecare incapere in parte sau puteti foarte simplu sa alegeti doar varianta in care puneti unele cristale precum selenitul in fiecare colt al constructiei.

Cristale pe care este bine sa le punem in fundatia unei case   La fel de simplu precum asezarea unor cristale in colturile casei pentru protectie puteti sa realizati si o grila de cristale pentru acelasi efect protector iar aceasta grila poate fi pusa atat la intrarea in viitoarea casa sau puteti face cate una pentru fiecare camera. Trebuie sa aveti insa grija cand vine vorba de amestecul din fundatia casei intrucat unele cristale pot sa genereze probleme de structura. Puteti de exemplu sa dati peste un articol unde va este recomadata pirita si asta pentru ca poate corespunde unui anumit semn zodiacal sau are proprietati vindecatoare, de sporire a capacitatii de memorare, sustine starea de bine sau aduce un echilibru intre intuitie si instinct. Prezenta piritei insa poate sa deterioreze foarte mult structura unei case fie ca este prezenta in terenul de sub fundatie asta putand duce la umflare si impingerea podelelor sau peretilor iar daca este prezenta in betonul turnat poate duce la crapaturi si afectarea structurii de rezistenta.

   Spre deosebire insa de pirita, selenitul mentionat anterior sau turmalina pot fi asezate fara probleme si in felul acesta va veti asigura un nivel ridicat de protectie impotriva energiilor negative mai ales ca nu veti avea de unde sa stiti ce persoane va vor trece pragul de-a lungul timpului. Dupa cum spuneam puteti sa alegeti cate un element pentru fiecare camera sau cate o grila de cristale in care pe pozitie dominanta sa se afle cuartul roz daca este vorba despre dormitor si despre atragerea armoniei si a unei relatii stabile. Pentru spatiu de studiu sau camera pe care o planuiti ca un viitor birou puteti folosi aventurin pentru concentrare si prosperitate si jasp rosu pentru o energie pozitiva si o impamantare a sufrageriei. Camera copiilor poate fi marcata cu ajutorul pietrei lunii, intrarea in casa poate avea citrin, bucataria carneol pentru inspiratie dar pe langa fiecare dintre aceste cristale puteti adauga cuartul transparent si turmalina neagra pentru protectie si amplificare.

   Daca aveti o casa pe care o renovati si pe care nu o faceti de la zero nu este nici o problema intrucat veti putea sa asezati aceste cristale si sub podea sau sub parchet iar rezultatele vor fi unele foarte bune. Acest lucru tinde sa devina foarte popular atat la noi cat si in cazul altor tari vestice si pe langa asezarea cristalelor in fundatie sau sub placile de parchet sau gresie se poate folosi si instalarea acestora in jurul geamurilor cand acestea sunt montate sau schimbate sau in jurul usilor. Pentru cei care vor sa aiba un efect cu totul deosebit se poate apela si la instilarea unei dusumele sau placarea acesteia cu grile de cristale care sa fie vizibile de fiecare persoana care va trece pragul. Cu un astfel de procedeu veti avea atat efectul energetic dorit dar veti avea si un efect decorativ unic si de invidiat sau de apreciat de fiecare vizitator, chiar daca mozaicurile nu sunt apreciate de foarte multa lume.

    Puteti sa va folositi putin de imaginatie si sa incercati sa va faceti o idee despre cum ar putea arata un salon unde ati pus gresie sau poate chiar marmura si in care sa aveti integrate si unele cristale care sa aduca protectie, energii pozitive pentru prosperitate sau sanatate.
In fiecare locuinta se va simti cu siguranta stilul dorit de fiecare proprietar sau personalitatea celor care vor locui acolo dar nu va fi foarte dificil ca pentru a obtine aceste lucruri sa pozitionati cateva cristale in anumite poziti. Revenind la partea de fundatie cand faceti o casa noua sau poate cand renovati o casa mai veche si faceti o subzidire, prin asezarea cristalelor in aceasta veti asigura o protectie si o energie pozitiva pentru intreaga perioada in care aceasta va exista.  

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult