Prima pagină » Cristale naturale recomandate in 2021

Cristale naturale recomandate in 2021

de contact@kristale.ro
12 minutes Citeste

Cristale naturale recomandate in 2021

Cristale naturale recomandate in 2021


Anul 2020 a fost cu sigurantă un an cu urcușuri si coborâșuri pentru mulți dintre noi și este foarte posibil sa fi adaugat multe cristale la colectia dumneavoastra pentru a va ajuta sa treceti mai usor peste vremuri tulburi.
In ceea ce priveste anul 2021, am vrea sa vi-l usuram putin atunci cand vine vorba despre alegerea cristalelor perfecte pentru dumneavoastra, chiar daca acestui an ii apartin propriile provocari. 2021 in calendarul chinezesc apartine Bivolului de metal, iar specialiștii spun ca va fi un an plin de schimbări si vom avea parte de o reorganizare.

In anul 2021 va trebui sa va concentrati energia asupra prosperității pentru dumneavoastra și familia dumneavoastră. Ar trebui să dati mai multa atentie stabilitatii mentale și să vă consolidați relațiile emoționale. Familia este importantă; prin urmare, ar trebui să fiți mereu acolo pentru familie si prieteni.
Este important să găsești cristalul care va funcționa cel mai bine cu sufletul dumneavoastra, dar in același timp un cristal care să funcționeze cu energiile din 2021, care să se concentreze în jurul clădirii, reconstruirii și reparării.

Citrin 2021


Citrinul
In acest an aveți nevoie de un cristal care să vă sublinieze calitățile naturale de conducere, astfel încât să puteti deveni inspirati și să ii incurajati si pe ceilalți din jurul dumneavoastra. Citrinul este perfect pentru a face acest lucru. Promovează motivația și încrederea în sine, încurajându-va exprimarea individuală.
Citrinul poate fi purtat în jurul încheieturii mâinii ca o brățară. De asemenea puteti păstra o piatră în buzunar, mai ales pentru a medita dacă vă simțiți lipsit de încredere sau aveți incertitudini.


Sodalit 2021

Sodalitul
2021 vă va cere să vorbiți mai mult și să vă folosiți vocea. Acesta este motivul pentru care sodalitul este cristalul dumneavoastra norocos pentru acest an. Sodalitul vă oferă încrederea de a vorbi și vă ajută să vă deschideți chakra gâtului. In 2021 este momentul sa vă aduceti propriul adevăr în lume, iar sodalitul vă poate ajuta să realizați acest lucru.
Acesta piatra semipretioasa este cel mai bine purtata în jurul gâtului, lângă chakra gâtului, pentru a vă stimula vocea și a va aduce mai multă încredere în sine.

Shungit 2021Shungitul
Shungitul este perfect pentru dumneavoastra in acest an deoarece 2021 s-ar putea să vă vadă fiind mai curioși decât de obicei și explorând tot felul de interese noi, ceea ce este minunat. În același timp, trebuie să păstrați un sentiment de împământare.
Conectat la chakra rădăcină, vă ajută să vă echilibrati mental, emoțional și spiritual, asigurându-vă că aveți o stabilitate buna între lumea fizică și lumea spirituală.
Purtarea unei pietre cu dvs. este cel mai bun mod de a valorifica energia acestei pietre. De asemenea, este eficient să așezați o piatra pe birou atunci când lucrați sau o puteti ține in apropierea patului în momentele de relaxare.Ochi de tigru 2021Ochiul de tigru
În 2021 puteți fi surprinși de stările de grijă, dăruire și compasiune care se vor activă.  Prin urmare, vei avea nevoie de putere. Adică forța interioară, iar cel mai bun cristal pentru a vă ajută este ochiul tigrului . Acest cristal natural vă oferă curaj, forță și rezistență, indiferent de situație.
Această piatră semipretioasa este cel mai bine purtată ca o brățară în jurul încheieturii mâinii sau ca pandantiv în jurul gâtului.


Agat de muschi 2021


Agatul de muschi
În 2021, s-ar putea să vă regăsiți în fața tuturor tipurilor de opinii și a diferitelor tipuri de oameni în timp ce navigati în călătoria sufletească. Agatul de mușchi este cristalul perfect pentru dumneavoastra, deoarece promovează toleranța și corectează orice dezechilibre dintre creierul drept și cel stâng, permițându-vă să vedeți lucrurile din toate perspectivele diferite.
Este bine să purtați cu voi o bucată de agat de mușchi. Dacă vă simțiți deosebit de încăpățânați sau nu doriți să îi ascultați pe ceilalți, luați ceva timp cu acest cristal și meditați cu el timp de cinci minute.
Carneol 2021


Carneolul

 Anul 2021 are tipul de energie care funcționează foarte bine cu al dumneavoastra, deoarece este vorba despre construire și crestere.
Totuși, s-ar putea să vă regăsiți un pic cu o singură pistă, motiv pentru care carneolul este cristalul perfect pentru dvs. Acest cristal portocaliu vă stimulează pasiunea și creativitatea, așa că, dacă lucrurile devin puțin plictisitoare sau monotone, acest cristal vă va ajuta să vă înveseliți ziua și să vă păstrați aspectul luminos al vieții!
Carneolul este cel mai bine purtat la gât. De asemenea, este bine să ții o bucată sub pernă pentru a-ți menține gândurile pozitive în timp ce dormi și transportată în buzunar pentru a putea medita ori de câte ori te simți.

Selenit 2021Selenitul
 Acest cristal are o puternică energie feminină care este conectată la Lună. Vă permite să vă aduceți echilibru interior și pace.Acesta este un cristal minunat de purtat și de meditat atunci când va simțiți deosebit de stresat. Când este utilizat împreună cu Luna Nouă sau Plină, este foarte puternic, aducându-vă un echilibru mai mare și ajutându-vă în ritualurile de manifestare.


Cuart roz 2021


Cuartul roz
2021 vă permite să mergeți mai departe cu planuri pe termen lung, dar trebuie să aveți grijă să fiți puțin nemiloși în demersurile voastre! Cuarțul roz este cristalul norocos în acest an, ajutand la promovarea iubirii universale, precum și a iubirii pentru tine.
 Dacă te simți deconectat de ceilalți sau de lume, folosește cuarț roz pentru a te ajuta să treci mai departe.
Aceasta piatra se poarta ca o brățară sau în jurul gâtului. Acest lucru ajută la radierea energiei cuarțului roz către alții. De asemenea, puteți păstra o piatra sub pernă pentru a ajuta la promovarea viselor bune.

Asigurați-vă că purtati cristalul norocos înainte de sfârșitul anului. Pietrele semipretioase sunt ca un plan, o hartă care vă ajută să navigați în călătoria propriei vieti. Sufletelor le plac cristalele și un lucru de care avem nevoie cu toții este norocul care să ne ajute în acest an.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult