Prima pagină » Ratele mandarin, simbol al iubirii eterne

Ratele mandarin, simbol al iubirii eterne

de contact@kristale.ro
3 minutes Citeste

Ratele mandarin, simbol al iubirii eterne

Ratele mandarin, simbol al iubirii eterne

Toți oamenii își doresc o relație perfecta, în care iubirea sa fie sincera, fără interese și sa dureze toată viata,dar nu toți au norocul sa își întâlnească sufletul pereche din prima asa ca avem nevoie de puțin ajutor din partea elementelor de Feng Shui, în special a ratelor mandarin care atrag iubirea în viata noastră.

Ratele mandarin sunt originare din Asia și sunt cunoscute sub numele de „Curcubeul Orientului Îndepărtat” sau ratele Yin-Yang. Acestea trăiesc în special în China, Coreea, Japonia sau estul Siberiei dar de puțin timp, se întâlnesc și pe lacurile din Marea Britanie.

Ratele Yin-Yang au un colorit al penelor foarte frumos și bine delimitat, fiind o atracție pentru privirile noastre. Nu doar coloritul le face deosebite ci și faptul ca ele constituie perechi pe viata, devenind astfel un simbol al iubirii veșnice.

 

Ratele mandarin, simbol al iubirii eterne

 

Legenda ratelor mandarin

Se spune ca un bărbat de pe continentul asiatic, a decis sa divorțeze dar înainte sa ii spună soției sale despre decizia pe care a luat-o, a vrut sa își pună ordine în gânduri și sa se pregătească sufletește pentru ce urma sa facă. A mers pe malul unui lac unde a văzut o pereche de rate mandarin care își atingeau capetele de parca își spuneau șoapte de iubire. Imaginea acestora, l-a făcut sa își reamintească de începutul relației cu soția lui dar și de momentele frumoase petrecute împreună,  a realizat ca încă o iubește, motiv pentru care nu a mai divorțat. A considerat ca ratele i-au salvat căsnicia și astfel au început sa fie un simbol al iubirii eterne.

Se spune ca, dacă vrei sa atragi și sa păstrezi iubirea în viata ta, sa ai o căsnicie lunga și frumoasa sau pur și simplu vrei sa atragi energii pozitive în viata ta, trebuie sa legi strans cu o panglica roșie, gaturile unei perechi de rate mandarin, acest gest simbolizând legarea unei relații de succes.

Conform legendei, perechea de rate mandarin trebuie sa fie dăruită de o persoana cu suflet curat, darul ei sa te ajute sa îți găsești sufletul pereche și sa aveți o poveste de dragoste frumoasa!

Locul în care trebuie amplasate, este de asemenea foarte important pentru a-și atinge obiectivele: găsirea sufletului pereche, prosperitate și viata împlinită. Ratele mandarin se aseaza în sectorul de sud-vest al încăperii în care vor fi amplasate, acesta fiind sectorul iubirii.

Ratele mandarin, simbol al iubirii eterne

O regula importanta în Feng Shui este aceea de a avea în casa lucruri în pereche, atrăgând astfel iubirea și arătând ca ești pregătită sa o primești în viata ta. Fotografiile trebuie sa îți inspire pozitivitate și optimism. Ușile trebuie sa fie funcționale pentru a lăsa să între oportunitățile iar calea către interior trebuie sa fie libera pentru a nu împiedică oportunitățile sa apară.

Produse disponibile aici: Rate mandarin

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult